Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ואבא שלי רוצים משהו חדש לגמרי המערכת הזאת בת 10 שנים של הרכב

ורוצים משהו חדש לגמרי אני מאמין שיהיה חתיכת הבדל ונהיה מרוצים

ומה זה HU? ורמקולים חדשים גם נקנה ככל הנראה JBL

יש לי שאלה לרמקולים הנל לא צריך מגבר?

ועוד משהו אם אני לא טועה יש לי רמקולים שונים מאחורה הם בתוך הבאגז ככל הנראה זה 6.5

פורסם

קודם כל תקרא FAQ שתבין מזה אודיו.

ככה HU זה רדיו דיסק.

כל קומפוננת באה יחד עם טויטרים, זה אומר שאתה זריך 4 כניסות, או תתקין רק מיד באס.

תמיד עדיפות ל סט כדמי כי באמה אמורה להיות קדימה, או שאתה אוהב שמישהו שיר לך באוזן.

אז עם רמקולים קדמיים אותו גודל כמו אחוריים אז תתקין חדשים קדימה וישנים תעביר לאחורה.

מידות רמקולים ברכבים יש לך למעלה בראש העמוד.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

Hitorus

עם הייתה קורא אז הייתה יודע שכל HU סטנדרטי מוצעי 45X4 או 50X4 או 55X4

וזה בארך מ16 עד 22 RMS.

קודם כל מה בדיוק אתה רוצה לחבר?

4 רמקולים לHU?

רשמתה רק שאתה רוצה להחליף HU ורמקולים אחוריים, בגלל זה רשמתי לך אופציות.

כי ב1000 ש"ח כולל התקנה, ,HU ,קומפוננת ומגבר לא תקנה.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

כבר אמרתי מה אני רוצה לחבר HU ו שני רמקולים לא 4 ולא רוצה שום קופוננט גם לא הזכרתי קומפוננט.....

אז בקיצור מגבר גם חייב בשביל להוציא את המירב מהרמקולים האלה

פורסם

פותח השרשור, אני לא מבין משהו

למה אתה בא לפה לבקש עצות לקניה כזאת?

באמת, זה לא שאתה משקיע פה סכום בלתי מבוטל בציוד חדש ואתה באמת רוצה להיות בטוח שמה שאתה קונה איכותי.

אתה בסה"כ רוצה HU ורמקולים חדשים, אפילו לא קומפוננט.

בשביל זה לא הייתי טורח לפתוח דף אינטרנט, פשוט הולך למתקין הקרוב שם לו אלפיה ביד ואומר לו מה שאמרת לנו,

"HU חדש, ורמקולים אחוריים!"

בהצלחה, שלומי.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלומי, דווקא ככל שהתקציב יותר נמוך, ככה תרצה שהוא ינוצל יותר טוב, לא?

לפותח השרשור- בפורום הזה אף אחד לא ימליץ לך על רמקול במקום קומפוננט, אז אל תצפה לתשובות ענייניות :-P

(למרות ששמעתי שלמורל יש רמקולים קואקסיאליים לא רעים, אבל באמת שאין לי מושג בזה).

עריכה- גם אף בנאדם שפוי פה לא ימליץ לך להתקין אחוריים בלי קדמיים, אבל תעשה מה שאתה רוצה, האוטו שלך...

פורסם

אתה צודק, אבל הבחור נעול על קואקסיאליים, או 6X9 מאחורה.

מה אתה יכול לעשות במקרה כזה? אין לנו מה להגיד לו.

רק להגיד לו שים קומפוננטים מקדימה במקום אחוריים, אבל הוא לא רוצה מגבר, מה גם שאין לו תקציב לאחד כזה,

ואיזה קומפוננט אתה מכיר שישמע נורמלי על ה16 RMS (טפו) של הHU??

חבל לבזבז כסף על קומפוננט במצב כזה בכלל, מה גם שהוא לא מעוניין, אם הוא היה פתוח להצעות אמיתיות ולא:

פיוניר DEHP-4050

ו- Morel Tempo 6

הכל היה נראה אחרת במצב כזה, וכך גם הבנאדם היה נהנה הרבה יותר, ואיזה ניצול טוב יותר לכסף שלך אתה מכיר מאשר כשאתה נהנה?

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

נגיד ואני יגיע להחלטה של לקנות קומפוננט איפה בדיוק מתקינים את הטויטרים? או שזאת כבר תהיה בעיה של המתקין?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואיזה קומפוננט אתה מכיר שישמע נורמלי על ה16 RMS (טפו) של הHU??

אני חושב שאתה קצת קיצוני, כל קומפוננט (סביר+ שעולה מעל 400 שקל) יהיה שדרוג משמעותי למה שבא עם הרכב, גם בלי מגבר.

יצא לי ליסוע משהו כמו חצי שנה בלי מגבר, ושמעו נחמד מאוד (אמנם עם רכיבים קצת יותר יקרים מ1000 שקל, אבל עדיין...)

• תוכן חדש...