Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Kamash - הבדיחה הישראלית ל Pimp My Ride

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בא לי לצעוק : אמרתי לכם !!

קודם כל, 80 אחוז מהסרטונים היו של רכבים מיושנים ואספנות , שלפי התקנון לא יכולים להיבחר בכלל, ולא משנה כמה זה נכתב בפורום ובפייסבוק אנשים המשיכו להשקיע זמן בערכית סרטונים של רכבי אספנות .

חוץ מזה לא היה שום ספק שזה הליך פרסומי נטו. ושאף אחד לא באמת יבנה רכב יפה ומיוחד (ולהחליף ידית חלון לאחת חדשה זה לא שינוי מבנה).

אני לא הייתי נותן את הרכב שלי בחיים לרשת מוסכים שקהל היעד שלה הוא " אנשים שלא מבינים ברכבים ".

ועכשיו יש גם הוכחה למה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מת על הרכבים של סובארו. אבל היתה לי כזאת סובארו שנת 88 ידנית,

לקח לה 30 שניות להגיע ל מאה .

עכשיו עם כל התוספות וגיר אוטומט יקח לה 50 לפחות שניות למאה :-D

פורסם
יש כאן השקעה של (לפחות) 500 ש"ח לא כולל ה"דאבל דין" שבוודאי פורק אחרי הצילומים, שכן עלותו גדולה ממחיר הרכב (כ3000 ש"ח).

3000 ש"ח?! אפילו לא זה! באתר יד2 חיפשתי ומצאתי את אותו רכב אפילו בחצי מחיר! 1500 ש"ח!

ואני עכשיו רוצה לדעת.. ורוצה לדעת עכשיו! מי האידיוט שהשווה את הרכב גרוטאה הזה לPimp My Ride?

המכונית עצמה עכשיו נראית יותר גרוע מהמכוניות בתוכנית המקורית לפני השדרוג..

משהו זוכר איך אקזיביט מתפקע מצחוק? עכשיו הוא נחנק!!!

פורסם

כשראיתי את זה בפייסבוק לראשונה חשבתי שמדובר בבדיחה,

ושלמעשה לא עשו כלום לרכב. אחרי כדקה של צפייה הבנתי שזו לא בדיחה,

אלא תחרות אמיתית - אבל עדיין לא ממש עשו שום דבר לרכב... לא ידעתי אם לצחוק או לבכות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אותי מטרידה יותר העובדה שערוץ 10 ממש חשב שזה תוכן ראוי ושידר את זה בפריים טיים...

אני כבר לא יודע מה יותר מביך, התכנית או שיטת בחירת האייטמים בערוץ 10.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אחרי שגם הסתכלתי בסרט, באמת התפוצצתי בצחוק.

אווירת ההתרגשות לפני הורסת הכיסוי (שמתחתיו מבצבצות טאסות בשני שקל)

ההתרגשות של הבחור אחרי הורדת הכיסוי "אני לא מאמין , אני לא מכיר את הרכב ..."

אחד החזקים :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חבר'ה לא לזלזל, זה Pimp my ride גרסאת עולם שלישי.

אכן הרכב יצא כמו שצריך, כולל גלגלים והגה, וגם מושבים!

ואפילו שמו טאסות תוצרת סין היוקרתית.

פורסם

מעניין אצל איזה רפד רכב מקצועי הם עשו את הכיסוי של הדשבורד,

ממש קאסטום מייד, משנה את פנים הרכב לחלוטין! כמו חדש!

Polo 2012

פורסם
אז בארץ זה אמור להיות "סרסר לי את האוטו"?

גדול...:lol: אולי "סרס לי את האוטו"?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אותי מטרידה יותר העובדה שערוץ 10 ממש חשב שזה תוכן ראוי ושידר את זה בפריים טיים...

אני כבר לא יודע מה יותר מביך, התכנית או שיטת בחירת האייטמים בערוץ 10.

חברים, kamash שייך לדפי זהב ולכן לא הייתה להם בעיה "להגיע" לערוץ 10.

עם יחצ"ן טוב ותקציב שמן אני מכניס גם את השרשור הזה לערוץ 2 ביום שישי בערב.

כדי לייצר תכנים איכותיים ואמינים לעולם הרכב באינטרנט ובכלל, דרושים מקצועיות, ניסיון ולא יזיק גם קהילה טובה מאחוריך :lol: - את כל אלה כנראה שאין ל kamash.

אז איך אומר נחמיה שטרסלר "שלא......"

פורסם

מראה עצובה לתחום המוטורי בארץ, מפגרים בשישים שנה אחרי העולם המערבי...

אם זה היה מופיע בפורום רכב פלסטיני היינו נקרעים מצחוק אבל האמת היא שאנחנו לגמרי שם.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

באמת כמו שאמרו פה, יש בעיה עם הדברים האלה בארץ כי היום בשביל לשנות מידה של הג'אנט צריך אישור אז להחליף רכיבים ברכב בכלל סיפור. בארה"ב זה עולם אחר.

• תוכן חדש...