Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Kamash - הבדיחה הישראלית ל Pimp My Ride

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם שמעתם על זה, אני הכרתי את זה מהפיסבוק, הם עשו המון רעש גם ברדיו , גם בטלויזיה, הביטחו שיקחו רכב ענתיקה עם רשין וישפצו אותו לשווי של 50 אלף שקל,

אנשים השקיעו, פרסמו סרטונים, הפיקו ובאמת שהשקיעו אבל לדעתי האישית זאת בדיחה פרסומית.

שימו לב מה יצא:

58356_152595604758376_130075307010406_405231_3172390_n.jpg

47494_152595674758369_130075307010406_405233_5818968_n.jpg

לא נראה שהשקיעו פה 50 אלף שקל.

טסות של סוחרים, מבפנים ריפוד זול, לא שיפצו את הדש-בורד, בלי חלונות חשמל ( אפילו לא צבעו את הידיות :shock: !).

סרטון מערוץ 10:

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleId=744408&sid=126

אין לי מושג מה הם חשבו לעצמם...

Suzuki Jimny

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש כאן השקעה של (לפחות) 500 ש"ח לא כולל ה"דאבל דין" שבוודאי פורק אחרי הצילומים, שכן עלותו גדולה ממחיר הרכב (כ3000 ש"ח).

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אין בארץ הרבה מה לעשות מבחינת הרכב. כל דבר נחשב לשינוי מבנה, בניגוד לאמריקה. אז עשו מה שאפשר. מה שכן, הפסים האלה מפחידים. בטח כל שוטר שני יעצור אותו. אולי בעצם לא כי הרכב נראה כמו רכב של בני דודים וידוע לנו שמשטרת התנועה לא ממש מתעסקת איתם אלא עם מי שהכי קל להתעסק.

עם כל מה שעשו, עדיין הייתי שולח את הרכב לגריטה בעוד שנה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

רעיון חמוד מאוד.

ביצוע - הרבה דברים לא טופלו ולא חודשו - אז זה באמת נראה חובבני מאוד.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

פשוט גועל נפש.

עדיין ישנה אפשרות לקנות חלקים מקוריים חדשים מהמחסן של סובארו - לפחות חלונות חשמל יכלו להתקין לבחור.

עם כל הכבוד, יש כאן השקעה של בסביבות 6000-7000 ש"ח ולא יותר - ממש לא התרשמתי מהטאסות של אוטו דיפו כשיש כיום בכל פנצ'ריה בנצרת ג'אנטים שמתאימים לליאונה ויכלו לשבת עליה בול.

פורסם

אם היו מחזירים את הסובארו למצבה המקורי, דיינו.

אם היו משתמשים בחלפים אפטרמרקט איכותיים, דיינו.

אבל לעשות מה שהם עשו לסובארו המסכנה, ולהשוות את זה ל-PIMP MY RIDE, זה פשוט בדיחה!

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

תגידו לי, הם לא מתביישים?

200 מכוניות שונות לבחור מהן, 1 "תהליך ארוך שכלל וועדת איתור והצבעה של הקהל" - וזה מה שהם בוחרים?

זה אוטו שאפילו אחרי שתעשה לו באמת pimp my ride הוא לא ייראה מגניב. הם מצפים לעשות יח"צ עם דבר כזה? כולה עשו לו טיפול 10000 מורחב והכנה לטסט. אהבתי את שורת הסיום על חלונות החשמל: "הכי טוב ידני, זה רק מתכון לבעיות" - הזכיר לי את מה שאבא שלי היה אומר לפני 20 שנה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תגידו לי, הם לא מתביישים?

200 מכוניות שונות לבחור מהן, 1 "תהליך ארוך שכלל וועדת איתור והצבעה של הקהל" - וזה מה שהם בוחרים?

הם מצפים לעשות יח"צ עם דבר כזה? כולה עשו לו טיפול 10000 מורחב והכנה לטסט. אהבתי את שורת הסיום על חלונות החשמל: "הכי טוב ידני, זה רק מתכון לבעיות" - הזכיר לי את מה שאבא שלי היה אומר לפני 20 שנה...

+1

פשוט בדיחה!

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תוכן חדש...