Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Kamash - הבדיחה הישראלית ל Pimp My Ride

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין בארץ הרבה מה לעשות מבחינת הרכב. כל דבר נחשב לשינוי מבנה, בניגוד לאמריקה.

איזה שטויות, אני יכול לחשוב על מיליון דברים שהיו יכולים לעשות מבלי "לשנות מבנה הרכב".

פשוט ביזיון - מונע ממני להכנס לאתר הזה. מישהו יכול לומר מה התוכן שלו ומה המטרה שלו?

172

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפילו החברה, בעלת התגובות הפושרות בכל מה שקשור לעולם המוטורי, צחקה אתמול בתדהמה מאוכזבת בזמן הכתבה בערוץ 10.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

למטיב הבנתי, האתר הינו אתר רכב חדש מקבוצת דפי זהב

מטרת האתר היא יצירת לוח רכב חדש, ומערכת פורומים בנושאים שונים בתחום הרכב.

אני גם חושב שהשיפוץ שעשו ממש בדיחה, ומוטב היה להשקיע יותר ברכב מיוחד יותר. אבל צריכים לראות, כי דפי זהב השיגו את מטרתם והביאו את האתר לתודעתם של רבים, כולל פרסומות רבות בטלוויזיה ואף בחדשות.

מהות האתר היא לא שיפוץ רכבים אלא, אתר רכב כשאר האתרים הקיימים שמנסה לכבוש את השוק בשיטות פרסום שונות, כגון הנוכחית.

פורסם

תעשו לי טובה, 600 שקל בשביל להתקין מצלמת רוורס באוטו, 300 שקל (יאללה, נשקיע) בשביל כיסויי מושבים, 100 שקל לטסות (שאפשר לאסוף מפירוקיית רכבים), שטיח ישן, מספריים ושפופרת של דבק מגע - 1000 שקל ו"שידרגתי לעצמי" את הדייהטסו שרייד 93'...

אם נשווה את מה שכתבתי פה לגרסה הישראלית של PMR - אני יכול לפתוח עסק כזה אצלי בבית

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם
איזה שטויות, אני יכול לחשוב על מיליון דברים שהיו יכולים לעשות מבלי "לשנות מבנה הרכב".

תן לי 3 דברים שמשדרגים את האוטו סטייל PMR בלי ששוטרים מזועזעים יורידו את הרכב מהכביש ויפרסמו כתבות בתקשורת על זה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

איך נראה התהליך?

1. נכנסנו לאוטו דיפו למחלקת התוספות לרכב ב2 שקל ורכשנו : כיסויים , טאסות , פרווה לדשבורד , כיסוי הגה

2. הרכבנו את הג'נק על הרכב.

3. קיבלנו מכות ממג"ב במחסום של צה"ל כי לא האמינו לנו שאנחנו ישראלים בגלל הרכב

:D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתר קמ"ש ודפי זהב צריכים להתבייש מעצמם! פשוט זוועה, לקרוא לזה PIMP MY RIDE??

בדקנו לך את המזגן? שמו כיסוי לדש בורד והתקינו מצלמת רברס?? כיסויים למושבים וטאסות מפלסטיק???? אני המום!

פשוט זול ובזיוני! לא משנה איזה רכב היו בוחרים זה עדין היה נראה זוועה!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אולי הם בחרו ברכב הזה כי פעם כל עם ישראל נסע בו וכך יהיה לעם ישראל יותר קל להשוות בין המצב הישן לחדש.

בכל מקרה הבעלים יהיה מרוצה. עם ישראל יהנה. ומי שמבין יודע שבהשקעה מינימלית הם קנו פרסום כלל ארצי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם באמת היו רוצים, היה אפשר לעשות משהו במסגרת החוק. למשל:

אם כבר אז היו מפשיטים אותו לגמרי עד לשילדה, עושים לו צביעה איכותית בצבע לא שגרתי (אבל בטוב טעם, כן !)

פגושים בצבע הרכב.

חישוקי מגנזיום יפים במידה חוקית

אולי יחידות תאורה אפטרמרקט אם איזה שיכור ייצר כזה דבר לרכב כזה.

מחליף את הכסאות בפנים לריפודי עור משולב בעור הפוך , אולי אפילו שם כסאות רקארו (לא באקטים).

טוב נו, במחשבה שניה - כלום לא יעזור לרכב הזה . לגריטה... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני הייתי מסתפק בחידוש/ריענון של פנים הרכב והתקנת טסות מקוריות.

מה, שמו לו שטיחון על הדשבורד ובזה סגרו עיניין..........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מה שהכי מפריע לי ההם הפסים המגעילים האלה שלא מתאימים לצבע הרכב בכלל. היה הרבה יותר יפה אם היו צובעים את הרכב בשחור.

אז נכון שאפשר לעשות דברים נחמדים עם הרכב, כמו ג'נטים מעניינים, צבע שחור וכו'. אבל הדברים המשוגעים שעושים ב PMR יגרמו לכל בוחן תנועה בארץ לחרבן במכנסיים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

:lol:

עשה לי את היום!

איזה טעם "משובח" יש למי שבחר את פסי הקישוט האלה -

כחול בהיר וצהוב על כסוף, אין ספק שהם מוספים עוד כמה כוחות סוס לרכב.

וכל מה שהם עשו לו זה טיפול שגרתי לרכב פלוס כל מיני פריטים במבצע שהיו באוטו-דיפו. ממש שידרוג ב-50K.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

את האמת? לא הייתי מתנגד אם היו לוקחים את האוטו שלי והיו עושים לו פחחות, צבע, ויישור קו בחינם.

50 אש"ח האוטו לא יהיה שווה, אבל מה שהם עשו מספיק כדי שלבעלים יהיה לזמן מה שקט מהאוטו (חוץ מהקטע של המדבקה, שזה מיותר. גם הדאבל דין לדעתי, מי שמכיר סובארו, יודע כמה קל לפרוץ אליה).

ומה שהPimp My Ride האמריקאי עושים - טוב, לא הייתי נותן לרכב כזה 8 שעות בחניון שליד העבודה שלי (שיכון סלע בנתניה). אולי זה טוב לפרברים של LA, אבל בארץ רכב כזה ימשוך גנבים, ונדלים, ילדים משועממים, ערסים עם מפתח, בוחני תנועה נאצים, ושאר צרי עין. בטוח שלא מתאים לבן אדם שרוצה לישון בשקט בלילה. וגם לישון במיטה בבית, ולא באוטו מחובק עם M16.

בכלל, אם שואלים אותי, מה שהPIMP MY RIDE עשו, נעשה בחוסר טעם מטורף, בגלל זה WEST COAST CUSTOMS עזבו את התוכנית (כי הם רצו שיראו אותם כסדנה שמסוגלת ליותר מלהתקין DVD באוטו. ד"א, מה שהם מסוגלים, אפשר לראות בערוץ דיסקברי בתוכנית STREET CUSTOMS). אז טוב PMR ירדו משידור, ויפה שעה אחת קודם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

התרגום של PIMP לעברית הינו סרסור,

אני שמח שמשהו הרים את הכפפה בנוגע לתוכניות מין הסוג הזה רק חבל שהוא לא הרים את הכפפה מספיק גבוה והיא נדרסה ע"י סובארו פשע.

• תוכן חדש...