Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה רמת ההתקנה? מה רמת החיווט ? אני מאמין שלא בשמיים.

הוא יכול לרכוש את הרוקפורד החזק יותר, להתקין אצל מתקין אמין וטוב עם חיווט קצת יותר טוב מקליפורניה בום, והכל לא ייצא לו יותר מ- 1000-1100 שקל.

לדעתי ההפרש מצדיק את התמורה.

אם החיווט טוב ועבה מספיק, והמתקין עושה את העבודה באופן איכותי מספיק, אז יכול להיות שזה שווה את הכסף.

אני מזכיר לכם שממגבר הזה ללא התקנה היה נסחר ביד שניה באיזור ה- 200-300 שקלים. אאל"ט מוטי רכש כזה.

התקנה איכותית עם קיט של בוס כבלים נחושת איכותיים מאוד

פורסם

אז זהו שלא.

"קצת" חירטטו אותך, בוס היא לא חברה איכותית אלא מהפשוטות שיש בשוק, וכנראה שכך גם המוצרים שלה.

ואני לא רוצה לחשוב על רמת ההתקנה אצל מישהו שמנסה למכור לך "קיט של בוס כבלים נחושת איכותיים מאוד".

מצטער אם אני מעט קיצוני, לדעתי הכסף שלך שווה יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

בסדר.. נקווה שהמגבר לא יעשה בעיות או משהו בסגנון .. בכל אופן תודה רבה על העזרה סך הכל המחיר נשמע ממש טוב לעומת הפולס אודיו חדש ב990 .. רוב המגברים שראיתי חדשים אחרים הם חורגים מהתקציב וזה המקסימום שאני יכול להוציא כי גם ככה זה אחרי חריגה של 200 שקל ויד שניה עד 700 כולל התקנה אני לא ימצא משהו טוב וגם התקנתי אצל הבנאדם את הרמקולים והרדיו דיסק והוא באמת עשה לי עבודה ברמה טובה עם איטום איכותי ככה שאני דיי סומך על העבודה שלו .. רק מדאיג אותי קצת הידיעה שבוס הם לא חברה כמו שעושים ממנה .. נקווה שלא יהיו בעיות. אשמח לשמוע עוד דברים אם יש לכם לומר לפני שאני רוכש אותם ..

פורסם
בסדר.. נקווה שהמגבר לא יעשה בעיות או משהו בסגנון .. בכל אופן תודה רבה על העזרה סך הכל המחיר נשמע ממש טוב לעומת הפולס אודיו חדש ב990 .. רוב המגברים שראיתי חדשים אחרים הם חורגים מהתקציב וזה המקסימום שאני יכול להוציא כי גם ככה זה אחרי חריגה של 200 שקל ויד שניה עד 700 כולל התקנה אני לא ימצא משהו טוב וגם התקנתי אצל הבנאדם את הרמקולים והרדיו דיסק והוא באמת עשה לי עבודה ברמה טובה עם איטום איכותי ככה שאני דיי סומך על העבודה שלו .. רק מדאיג אותי קצת הידיעה שבוס הם לא חברה כמו שעושים ממנה .. נקווה שלא יהיו בעיות. אשמח לשמוע עוד דברים אם יש לכם לומר לפני שאני רוכש אותם ..

BOSE היא כן מה שעושים ממנה פשוט יש BOSS ויש BOSE, החברה הראשונה היא מעצב אופנה בכלל (HUGO BOSS) והיא החיקוי הסיני לחברה השניה וזה מה שהוא מנסה למכור לך, המוצרים של BOSE הם מוצרים באיכות מדהימה וגם עולים בהתאם.. (באוודי A8 החדשה מגיעים כסטנדרט 4 קומפוננטים 3 חלקים של BOSE..)

פורסם

BOSS היא לא חיקוי ולא העתק של אף אחד, מאז ומעולם זה היה השם שלה, גם בימים שהיא הייתה חברה אמריקאית אסלית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קיצור חבר'ה התקנתי את המגבר בסוף 200a4

מגבר איכותי מאוד באמת מחזיק יפה מאוד את האלמנטים שברשותי.

רק אחרי חיבור הקומפוננט למגבר הבנתי באמת כמה שריינבו חברה ברמה מאוד גבוהה

הרמקולים האחורים של פיוניר גם מאוד עמידים ומוציאים סאונד מאוד נקי ויפה

אבל מה שמפריע לי זה שמשום מה אני לא יכול לעשות הפרדה בין הרמקולים האחורים לקדמיים זאת אומרת לשחק עם הפידר

אם אני מעביר את הכל לקדימה אז זה מפסיק את הסאונד ואם אני מעביר לאחורה כל ה4 עובדים ללא שינוי

חבר שלי שהוא DJ שמבין קצת בהגברה אמר לי שכנראה בגלל שמחובר לי רק RCA אחד מהרדיו דיסק למגבר של הרמקולים האחורים ולקדמיים לא מחובר שום RCA אז אין הפרדה

וגם במהלך ההתקנה המתקין לא חיבר את הרמקולים הקדמיים ישירות למגבר הוא כאילו עשה גישור מהחיבור הרגיל שלהם להגברה של הרדיו דיסק ומשם למגבר

זה בסדר או שהוא תפר לי שם קומבינה?

תודה רבה מראש וחג שמח :]

פורסם

כמה דברים שאני רוצה להבין, הוא התקין לך גם רדיוק דיסק וגם קומפוננטים לפני המגבר?

הזכרת איטום, על מה לעזאזל אתה מדבר?!

איתמר עם כל הכבוד לסדרת המגברים המצויינת הזאת, אני לא מבין מה ההתלהבות שלכם על מגבר 25, אתם יודעים מה גם 50 RMS!

במחיר הזה הייתי לוקח את המגבר של איתמר ומנסה לדחוק עוד קצת להתקנה נורמלית אצל מתקין שלא יעשה את זה:

"בגלל שמחובר לי רק RCA אחד מהרדיו דיסק למגבר של הרמקולים האחורים ולקדמיים לא מחובר שום RCA אז אין הפרדה

וגם במהלך ההתקנה המתקין לא חיבר את הרמקולים הקדמיים ישירות למגבר הוא כאילו עשה גישור מהחיבור הרגיל שלהם להגברה של הרדיו דיסק ומשם למגבר

זה בסדר או שהוא תפר לי שם קומבינה?"

פותח השרשור, אתה פתחת שרשור והתעלמת מהתחלה ממה שאמרו לך אנשים עם הרבה יותר ידע, אז למה פתחת שרשור?!

הרי אמרו לך שזה מגבר של 200-300 שקל ו700-600 ש"ח להתקנת מגבר בודד עם חיווט פשוט ולא מלא, אצל מתקין שעשה לך דבר כמו מה שמוזכר למעלה...:cry: מאוד!

במחיר הזה הוא היה צריך להכניס לך 2 RCA וחיווט חדש לרמקולים עם פלטת עץ מלובדת שלא ניראת כמו דוגמנית של אל ג'זירה, אלא פלטת עץ! שאפילו לא ציינת אם הוא בכלל שם לך אחת כזו. מה שגורם לי לחשוד שלא.

בקיצור, איפה כל הוותיקים משמידי המתקינים החאפרים???

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
כמה דברים שאני רוצה להבין, הוא התקין לך גם רדיוק דיסק וגם קומפוננטים לפני המגבר?

הזכרת איטום, על מה לעזאזל אתה מדבר?!

איתמר עם כל הכבוד לסדרת המגברים המצויינת הזאת, אני לא מבין מה ההתלהבות שלכם על מגבר 25, אתם יודעים מה גם 50 RMS!

במחיר הזה הייתי לוקח את המגבר של איתמר ומנסה לדחוק עוד קצת להתקנה נורמלית אצל מתקין שלא יעשה את זה:

"בגלל שמחובר לי רק RCA אחד מהרדיו דיסק למגבר של הרמקולים האחורים ולקדמיים לא מחובר שום RCA אז אין הפרדה

זה בסדר או שהוא תפר לי שם קומבינה?"

פותח השרשור, אתה פתחת שרשור והתעלמת מהתחלה ממה שאמרו לך אנשים עם הרבה יותר ידע, אז למה פתחת שרשור?!

הרי אמרו לך שזה מגבר של 200-300 שקל ו700-600 ש"ח להתקנת מגבר בודד עם חיווט פשוט ולא מלא, אצל מתקין שעשה לך דבר כמו מה שמוזכר למעלה...:cry: מאוד!

במחיר הזה הוא היה צריך להכניס לך 2 RCA וחיווט חדש לרמקולים עם פלטת עץ מלובדת שלא ניראת כמו דוגמנית של אל ג'זירה, אלא פלטת עץ! שאפילו לא ציינת אם הוא בכלל שם לך אחת כזו. מה שגורם לי לחשוד שלא.

בקיצור, איפה כל הוותיקים משמידי המתקינים החאפרים???

אז מה אפשר לעשות עכשיו ללכת אליו ולדרוש שיחבר לי את זה נכון ??

זה לא שלא שומעים טוב באוטו הרמקולים עובדים יופי פשוט אין לי את ההפרדה עכשיו בגלל שהלכתי למתקין אחד בהתחלה שהתחיל לחבר לי את הקיט התקנה באוטו וראיתי שהעבודה שלו לא הכי מוצאת חן בעיני אז התחרטתי ולא התקנתי אצלו מגבר רק את הקיט ואת המגבר עשיתי אצל מישהו אחר .. אני מאמין שזה משהו שהוא בר תיקון..

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

יש לי יש לי שתיים אני בדקתי את זה יש לי 2 זוגות RCA ברדיו דיסק אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית, סביב שולחן החג. קרא את כללי הפורום***

• תוכן חדש...