Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפש חנות שבה אוכל להאזין לרמקולים לפני שאני קונה אותם.

אני מחפש אולם האזנה טוב עם אופציה לשמוע מגוון של יצרנים, כי ברוב החנויות שנתקלתי יש סטנד מוגבל ליצרן מסויים.

אני מחפש משהו באזור תל אביב או הפריפריה הקרובה...

תודה!

פורסם

עדיף לך להתחבר עם חברי פורום כדי להאזין לסוגי רמקולים ברכבים

אם תחפש אולם תצוגה עם מגוון אופציות ואפשרויות האזנה (סטייל מחסני חשמל בסטריאו הביתי) נראה לי שנכונו לך המון ימי חיפוש קשים וחמים מלווים כמעט באפס תוצאות

דרור

פורסם

אין טעם בלשמוע רמקולים בחנות על סטנד, זה שונה לחלוטין מאיך שזה נשמע ברכב. קומפומננט של פוקאל למשל יישמע לך נהדר על הקיר, כשתתקין אותו ברכב הוא יכול לצרום ברמות מטורפות.

וזה גם פועל הפוך, משהו שנשמע גרוע על הקיר, יכול להתנהג באופן פנטסטי ברכב.

אם אתה רוצה לשמוע רמקולים טובים, חפש אנשים שיש להם את הסטים שאתה מעוניין בהם. ריכוזים גדולים של אנשים תמצא במפגשים, יש כל כמה שבועות מפגשי אודיו באזור ת"א וזה מופיע בדביק בפורום.

אתה גם תמיד יכול לעיין בחתימות של אנשים בפורום, או לשאול למי יש משהו מסויים שאתה מחפש, או סתם לראות מי גר קרוב אליך, ולתאם עם האנשים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...