Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי לרכוש שעון יד רפליקה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי ישמע גרויסה מציאה! אני הולך בלי שעון ככה שהשופוני בגרוש לא עושה עלי רושם אבל אם אתה מאלה שמאמינים שלמישהו אכפת שיבושם לך :roll:

אני את העשרות אלפים שם במקומות שאני אשכרה נהנה מהם.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל אחד ותענוגות שלו. בכל מקרה עדיף על להעביר את אותם עשרות אלפי שקלים דרך האף או הוריד.

דרך אגב. ע-גרוייסא מציאה.

פורסם

מבלי לחוות דעה בעניין הזיופים, כמה שתכוון יותר גבוה, ככה יש יותר סיכוי שיחשבו שהשעון מזוייף. עדיף שתקנה TISSOT שנראה טוב (ומקורי) מאשר רפליקה של Jaeger-Lecoultre. בטח ובטח כל הברייטלינגים למיניהם, שגם כמקור הם גועל נפש, והחיקוי בא ומוסיף עוד "בלינג" (המרכאות במקור).

יש לי TAG קאררה (שקניתי מקורי לחלוטין, בארץ) ואין לי שום ספק שכשרואים אותו עלי (לפחות בתצורה המוזנחת שלי) בטוחים שזה זיוף. ככה זה. אם אתה צעיר ומרושל מספיק, זה זיוף. אם אתה צעיר ומלוקק, לאבא שלך יש כסף (ואתה DOUCHEBAG), אבל אני כבר חורג מהנושא...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני לא מסכים. אין כמו להכנס למועדון עם טישרט מלוכלך וג'ג'ר מזהב על היד. זה בערך כמו לנסוע על למבורגיני עם חרא של ציפורים על מכסה מנוע. בסה"כ חפץ בחייך. :-)

פורסם

אני מסכים איתך לגמרי, רק טוען שרוב האנשים שבכלל יזהו את השעון שלך, כנראה שיחשבו שזה זיוף. ככה זה עובד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מי שקונה את השעון בשביל להרשים את האנשים שסביבו - עדיף שלא ירכוש אותו.

מי שקונה את השעון כי הוא נהנה מיצירת האומנות שעל היד שלו, נפלא - שילך על זה.

אחרי הכל גם טיול לחו"ל מותיר אותך עם חוויה שחלפה וכסף שהלך לבלי שוב, כאן לפחות ישנו סיכוי למכור את השעון ולהחזיר חלק מההוצאה.

פורסם

רפליקה זו המילה העדינה לומר

"זיוף"

??

רפליקה היא בסך הכל מילה בלעז.

בואו נהיה כנים עם עצמינו [ולא נשקר] - רפליקה היא זיוף.

רוצה לקנות רפליקה של נעלי NIKE?

רפליקה של וודקה אבסולוט?

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

נסיך,

אתה טועה, הפירוש של רפליקה=העתק מדוייק.

יש רפליקות שהן זיוף ויש רפליקות מקוריות (עד כמה שזה נשמע סותר).

קח את הדוגמא שציינתי על מקלארן, יש רפליקות מקוריות של מקלרן, כלומר דגם שהפסיקו ייצור שלו לפני כמה שנים ועכשיו חזרו, נניח אחרי 20 שנה, ואותו מפעל שייצר את הדגם המקורי הלך וייצר עוד 20 מכוניות.

המכוניות מוגדרות כרפליקה כיוון שהן בעצם העתק מדוייק של מכונית מלפני 20 שנה, אבל הן מקוריות כי הן יוצרו על ידי היצרן המקורי לפי אותו מפרט מקורי ולכן זוכות גם לתעודות אותנטיות של מקלארן עם מספר שילדה של מקלארן בתוספת אות אחת שמבדילה בין הגירסה המקורית מלפני 20 שנה לבין זו החדשה.

בשעונים זה אכן זיוף ולא רפליקה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש הרבה מפעלים בסין שמייצרים על קו הייצור מוצר מסויים של חברה גדולה ומכובדת , ובקו הייצור הסמוך מייצרים את אותו מוצר בלי BRAND עליו. כך שקיבלת מוצר זהה בעלות מזערית.

הבעיה היא שאין דרך לוודא את זה וקשה שבעתיים בשעונים.

אני בגישה של רועי, מי שידע לזהות את ה"פירמה" גם ידע לזהות אם זה מזוייף או לא.

(למרות שיש שם כמה שעונים של פורשה דיזיין שגרמו לי לשקול לשבריר שניה את העניין :))

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה צודק לגמרי אייל, זה נפוץ בעיקר בחברות התיקים הגדולות (לואיס ביטון לדוגמא), התיקים מיוצרים בסין ונשלחים לאירופה לפינישים (אבזמים,סמלים וכו').

הפועלים הסינים משתמשים בשאריות חומר הגלם ומייצרים תיקים נוספים תוך שימוש באביזרי פיניש מזוייפים, חלק מהתיקים מגיע לשווקים ואז אתה חושב שאתה קונה תיק מזוייף אבל בעצם קנית בעשירית מחיר תיק של לואי ויטון שגם באמת יוצר באותו מפעל.

חלק אחר מהתיקים (המזוייפים) מגיעים לחנויות של לואי ויטון ונמכרים כמקוריים (אפילו המוכרים לא מצליחים להעלות על הזיוף כי זה כאמור מיוצר באותו מפעל מאותם חומרים).

יש לי ידידה שחברה שלה קנתה בבייג'ין בחנות של לואי ויטון תיק ב-20K שקלים, לאחר מספר חודשים נקרע לה הרוכסן והיא באה לחנות לואי ויטון בהונג קונג עם התיק ותעודת האחריות\אותנטיות, ושם נאמר לה לאחר כמה ימים שהתיק אינו מקורי.

היא הציגה חשבונית מקורית מהחנות בבייג'ין, הוסבר לה שהתיק אכן לא מקורי למרות שנרכש בחנות שם, אבל היא קיבלה תיק מקורי חדש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
(למרות שיש שם כמה שעונים של פורשה דיזיין שגרמו לי לשקול לשבריר שניה את העניין :))

למה רק לשבריר שניה? הלכת להופעה טובה נשרף הכסף ונותרת רק עם החוויה? היית במסעדה שילמת מחיר מופקע ונותרת עם הטעם הטוב של הארוחה?

למה את אלה אתה כן עושה?

תבין, אם זה עושה לך טוב, תקנה - החיים קצרים, אל תהייה בטוח שמחר תוכל להנות מהדברים האלה.

פורסם

חלק אחר מהתיקים (המזוייפים) מגיעים לחנויות של לואי ויטון ונמכרים כמקוריים (אפילו המוכרים לא מצליחים להעלות על הזיוף כי זה כאמור מיוצר באותו מפעל מאותם חומרים).

לא יודע לגבי לואי ויטון (תיקים עם עיצוב חרא בצבע של חרא) אבל בתיקים של הרמס האבזמים עשויים מפלאדיום שהוא מתכת יקרה יותר מזהב. קצת קשה ויקר לזייף את זה. אני משוכנע שבלואי ויטון זה די דומה.

הסיפור שלך גם מזכיר איך פעם בפריז ליד בוטיק של ויטון איזה בחורה יפנית בקשה שאני אקנה לה תיק כי לא מוכרים יותר מפריט אחד לבן אדם. חלפה לכמה שניות בראשי מחשבה לקחת את האלף חמש מאות יורו ולתת ספרינט קטן :lol:

בסוף פשוט סרבתי בנימוס.

פורסם
למה רק לשבריר שניה? הלכת להופעה טובה נשרף הכסף ונותרת רק עם החוויה? היית במסעדה שילמת מחיר מופקע ונותרת עם הטעם הטוב של הארוחה?

למה את אלה אתה כן עושה?

תבין, אם זה עושה לך טוב, תקנה - החיים קצרים, אל תהייה בטוח שמחר תוכל להנות מהדברים האלה.

מסכים איתך,אני חי בדיוק לפי האג'נדה הזו, זה למה קניתי את הרכב הנוכחי שלי למרות שלא היתה לי באמת סיבה להחליף את הקודם :)

בכל מקרה דיברתי על כך שראיתי כאן רפליקות של פורשה דיזיין שגרמו לי לשניה לשקול רכישה של כזו , אבל רק לשניה :)

אני לא רואה את עצמי קונה רפליקה. מעדיף להתפשר על TISSOT או משהו בסגנון אבל שיהיה לי משהו מקורי ואמין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אפשר להבין אותך. אני זוכר שכמעט בכיתי כאשר איזה מניאק בשניה האחרונה גנב לי באיביי שעון פורשה דיזיין מטיטניום. הם היו הראשונים להשתמש בטיטניום לשעונים. מדובר בסוף שנות ה70 כאשר תעשיית שעונים מכניים הייתה על סף המוות. מה שמעמיד מהלך מסובך טכנולוגית ויקר לייצור בסימן שאלה גדול בזמנו. אבל הם העיזו. שעון אחרון שפרדיננד אלכסנדר עצמו עיצב.

iw3352.jpg

• תוכן חדש...