Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי לרכוש שעון יד רפליקה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מאוד תלוי בשביל מי אתה קונה את השעון.

אם בשביל אחרים - קנה רפליקה ושלום על ישראל.

אם בשבילך - מה השגת? אתה הרי יודע שזה לא דבר אמיתי.

יש אנשים שקונים חליפות עם כיסים עשויים מתחרה בלגית. אף אחד לא רואה את זה, אבל הם מרגישים.

יש אנשים שקונים חליפות ממשי זוהר כדי שכולם יראו.

יש כאלה שנוסעים בלמבורגיני גאירדו ויש כאלה שיקנו אודי S6 V10.

כל אחד ומה מתאים לו.

אה. יש גם כאלה שיקנה A6 רגילה משומשת וידביקו עליה כל מיני סמלים כמו V10 וכדומה...

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם תביא לארץ MR2 עם בודי של פרארי 355 אנשים יאמינו לכך שהבאת פרארי.

אם תיקח את אותה MR2 עם בודי של פרארי למדינה שפרארי נמכרת בצורה סדירה אנשים יצחקו עלייך שקנית טויוטה.

DyQX0hRaf-g דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מבטיח לך שאפילו בבולוניה יתקשו לזהות מה האמיתית ומה הרפליקה. :wink:

לפותח השרשור, אולי בתמונות וממבט מרחוק הרפליקה דומה לדבר האמיתי אבל שתרגיש אותה על היד תווכח ישר עד כמה המוצר זול ולא איכותי.

איכות ההרכבה והחומרים מאוד ירודים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

THE ONE23,

לא נראה לי שאתה בעצמך הבנת למה העלת את הסירטון הזה....

הרי זה בדיוק מה שאמרתי לגבי ה-MR2, כל עוד אתה בארץ אתה יכול לנסוע עם הדבר הזה ואין שום בעייה כי 99% מהאנשים בארץ מעולם לא שמעו איך נשמעת למבורגיני אמיתית ולא ראו איך נראית אחת מבפנים.

עכשיו קח את הרפליקה הזאת ותיסע בה במקום כמו מיאמי\לוס אנג'לס\דובאי\הונג קונג, אנשים יצחקו עלייך ידידי, בשנייה שתניע את המנוע או בשנייה שהם יסתכלו אל תא הנוסעים ויראו טויוטה.

אגב, את הסרטון הזה ראיתי ממזמן ואני יכול להבטיח לך- כשתביא לי רפליקה כזאת של למבורגיני (שמבוססת MR2) אני אבחין בכך (מבחינה חיצונית כמובן שהן ייראו זהות, אבל יספיק מבט אחד לבלמים\מנוע\פנים הרכב כדי להבין שזו לא למבורגיני).

הקיטים האלה מעתיקים בצורה כמעט מושלמת את מרכב הרכב (בלבד, פנים הרכב ושאר מכלולי הרכב נשארים כפי שהיו במקור).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אתם מתפזרים.

תפקידם של שעון בעולם המודרני הם:

1. להציג את השעה.
  2. להוות סוג של תכשיט
  3. להרשים אנשים.

עד כמה שאני מבין, רפליקה שעשויה טוב תבצע את כל אלו ב99% וזה לא 100% רק בגלל ש 0.00001 % מהאנשים שיסתכלו לך על השעון יבחינו בהבדל וגם זה עם זכוכית מגדלת ששירתה פעם את האבל.

אם מישהו היה נותן לי רפליקה של פרארי עם אותם ביצועים כמו פרארי ואותה התנהגות ואותו LOOK כמו פרארי ורק אם בוחנים אותה לעומק אנשים מאוד מקצועיים יבחינו שזה לא באמת פרארי, הייתי קונה ודיי מאושר מהעובדה ששילמתי 1% מהמחיר עבור 99% מהפיצ'רים.

פורסם

אז זהוא שלא.

זה בערך כמו להגיד שמאזדה ובמוו מאוד דומות בתכונותיהן, לכן אין טעם לקנות במוו.

מנגנונים פשוטים - כן.

מנגנונים יותר מסובכים קשה יותר לזייף ושעון לא מקורי בעל פונקציות דומות יראה שונה.

לא סתם יושבים אלפי שוויצירים כל יום עם מיקרוסקופ וממציאים כל שנה עוד ועוד שיפורים למכשיר שהומצא במאה ה17.

פורסם

שלומי - דעתך הגיונית ומקובלת.

א-ב-ל, אילו היית רוכש תכשיט לזוגתך, האם היית הולך על הדבר האמיתי או שהיית מסתפק בתכשיט מצופה זהב?

אפילו אם היא לעולם לא תדע, האם היית קונה את הזול?

פורסם
אז זהוא שלא.

מנגנונים פשוטים - כן.

מנגנונים יותר מסובכים קשה יותר לזייף ושעון לא מקורי בעל פונקציות דומות יראה שונה.

לא סתם יושבים אלפי שוויצירים כל יום עם מיקרוסקופ וממציאים כל שנה עוד ועוד שיפורים למכשיר שהומצא במאה ה17.

לא זה לא.

מזדה לא מבצעת כמו במוו בהרבה מאוד מובנים, אם זה באיך שהיא נראית מבפנים או מבחוץ, אם זה ההתנהגות שלה, אם זה הביצועים שלה, ברוב הדברים האלה שהם השימושים שלך במכונית, יש הבדלים עצומים.

רפליקה של שעון כן מבצע כמו המקור, הוא יציג את השעה באותו הדיוק וזה יראה על היד שלך בדיוק אותו דבר.

ההשוואה למכוניות לא טובה, נכון שגם שם יש את נושא ה"מותג" אבל יש עוד המון דברים מסביב.

הדבר היחיד שמצדיק שעון יוקרה הוא המותג.

שלומי - דעתך הגיונית ומקובלת.

א-ב-ל, אילו היית רוכש תכשיט לזוגתך, האם היית הולך על הדבר האמיתי או שהיית מסתפק בתכשיט מצופה זהב?

אפילו אם היא לעולם לא תדע, האם היית קונה את הזול?

ששששששש , אל תעיר את מה שלא צריך להעיר, היא מדי פעם קוראת את הפורום.

פורסם

בנוגע לפונקציות שונות ומורכבות של טיימרים מכאניים ודברים מהסוג הזה אתה צודק,

אבל בכל הקשור לדיוק שעון ב-50 ש"ח של קאסיו אחרי כיול יהיה יותר מדויק משעון שוויצרי מכאני, יקר ככל שיהיה.

אגב (2), רוב שעוני היוקרה הם בסך הכול מעטפת לבסיס המכאני

שמיוצר פחות או יותר ע"י 2-3 חברות. תכשיט, במילים אחרות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לי יש בעיה אחת עם הרפליקות: אתה משקיע עליו 200$, מחר הוא יכול להפסיק לעבוד מכל סיבה שהיא ואין שום אחריות עליו.

אגב גם בשעון מקורי זה יכול לקרות ולפחות יש מישהו שנותן אחריות.

בקיצור מבאס להעיף 200 דולר על שעון בשביל לענוד אותו יום אחד.

בגדול אם היתה לי הבטחה ביד שמדובר על שעון אמין, אין לי בעיה ללכת עם רולקס מזוייף (ברמה טובה).

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

קאררה בוא אני אפתור לך את הבעייה שהעלת:

לי יש טאג, לפני שבוע שמתי לב שהוא מפגר ב-10 דקות, שלחתי למעבדה של טאג.

200$ עלות החלפת סוללה, טיפול "תקופתי" ואטימה עם אחריות לשנה על האטימה.

אחריות שאתה מקבל לשעון היא לא עד 120, היא לשנה-שנתיים (תלוי במותג).

שלומי,

מסכים איתך לגבי זה שרפליקה של שעון יכולה להראות 99% דומה לשעון המקורי ושניהם יעשו את אותה עבודה.

צריך אבל להבין שרפליקות ברמות האלה עולות בהתאם (בטח ובטח לא הקישקושים של 200$,יותר בכיוונים של אלפייה ($$) וצפונה לשעונים יקרים).

אתה לא מדייק בעניין הרפליקה של המכוניות שכן בסרטון שהעלה THE ONE וגם בדוגמא שאני נתתי (עם ה-MR2) לא מדובר ברפליקה, מדובר בסה"כ בבודי קיט.

כדי להבין מה המשמעות של רפליקה צריך להבין שרפליקה בהמון מקרים יוצאת על ידי היצרן המקורי עצמו או הסדנא המקורית שבנתה את הרכב המקורי ליצרן מסויים.

בדיוק ראיתי שבוע שעבר תכנית על רפליקה של מכונית מירוץ של מקלרן, הסבירו שם את כל העניין הזה של רפליקת מכוניות, בקיצור מדובר באותה מכונית ב-ד-י-ו-ק (שילדה,מנוע,תא נוסעים,מרכב,צבעים,הכל), המכונית יוצרה על ידי אותה סדנה שבנתה למקלרן את המכונית ומספר השילדה שלה הינו מספר מקורי של מקלרן שכולל בתוכו אות אחת נוספת, שהיא זו שמייחדת אותו מהמכונית המקורית.

רפליקות כאלה נמכרות במחירים מאוד מאוד גבוהים,בטח ובטח לא "לקנות מכונית שנראית כמו פרארי,מתנהגת כמו פרארי ועם ביצועם כמו פרארי במחיר של 1%".

מתאים לך להשקיע כמה אלפי פאונד על בודי קיט ל-MR2 כדי שיראה כמו פרארי (ועדיין ייסע,יישמע,יתנהג וירגיש כמו טויוטה) ?

יש לא מעט אתרים שעוסקים בכך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
THE ONE23,

לא נראה לי שאתה בעצמך הבנת למה העלת את הסירטון הזה....

הרי זה בדיוק מה שאמרתי לגבי ה-MR2, כל עוד אתה בארץ אתה יכול לנסוע עם הדבר הזה ואין שום בעייה כי 99% מהאנשים בארץ מעולם לא שמעו איך נשמעת למבורגיני אמיתית ולא ראו איך נראית אחת מבפנים.

עכשיו קח את הרפליקה הזאת ותיסע בה במקום כמו מיאמי\לוס אנג'לס\דובאי\הונג קונג, אנשים יצחקו עלייך ידידי, בשנייה שתניע את המנוע או בשנייה שהם יסתכלו אל תא הנוסעים ויראו טויוטה.

אגב, את הסרטון הזה ראיתי ממזמן ואני יכול להבטיח לך- כשתביא לי רפליקה כזאת של למבורגיני (שמבוססת MR2) אני אבחין בכך (מבחינה חיצונית כמובן שהן ייראו זהות, אבל יספיק מבט אחד לבלמים\מנוע\פנים הרכב כדי להבין שזו לא למבורגיני).

הקיטים האלה מעתיקים בצורה כמעט מושלמת את מרכב הרכב (בלבד, פנים הרכב ושאר מכלולי הרכב נשארים כפי שהיו במקור).

כנראה אתה הבנת למה התכוונתי,

דברתי רק על העטיפה לא על הפנים, בדיוק כמו עם רפליקות של שעונים, הבאתי דוגמה לאיך שבחוץ הכל נראה 1:1 עד שנכנסים לפנים המוצר.

הרי ברור מבחינה מכנית לא אמצע בפנים מכלולים ומנוע של למבורגיני.... :|

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אז זהוא שלא.

מנגנונים פשוטים - כן.

אז זהו שלא.. אולי ההשוואה תהייה בין לקסוס למרצדס, בארה"ב לקסוס עולה חצי... אתה מקבל אותו דבר בחצי מחיר, עובדה.

כנראה שתעשיית המיתוג סובבה למספיק אנשים את השכל שהם מאמינים ששווה בשביל 2 אחוז מהעולם לקנות שעון שעולה פי 1000 ונראה אותו דבר. שעון כתכשיט הוא לא מכשיר פונקציונאלי אל תתחילו להשוואת רפליקה של פרארי זה בכלל לא אותו דבר.

שעון לא עושה כלום חוץ משופוני ולהראות את השעה שום מנגנון מסובך עלק לא תירוץ, כמו ששלומי אמר ב99% מהזמן הרפליקה יעשה את העבודה מעולה ללא עלות מוגזת של השעון המקורי. ועם עלות של רפליקה אפשר להחליף שעון כל חצי שנה וגם אחרי 10 שנים זה לא יגיע למחיר של מקורי אחד.

לגבי מה שאנשים מדברים פה על משקל ואיכות חומרים כנראה אף אחד לא ראה פה בעיניים שלו רפליקה באמת איכותית.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

קמארו יקירי. בוא תביא לי רפליקה של Lange und Sohn שעושה אותו דבר ונראת אותו דבר וגם צריך למתוח אותו פעם בחודש ואני אסכים. עזוב. תביא לי IWC split second cronorgaph ואני סכים.

הם יראו אותו דבר עד שאתה נוגע בכפתור או מסתכל על הלוח.

גם אני פעם קניתי חיקוי ונדלקתי. אחר כך גם הרשתי לעצמי. כך שאני יודע בדיוק איך המקור נראה.

רולקס הם היחידים שבאמת מגיעים לרמת זיוף שמאוד קשה להגיד בלי ממש לפתוח את הקופסה.

זאת גם הסיבה שאין לי רולקס. אני מעדיף מחמאה פעם בחצי שנה. אבל זאת באמת מחמאה ממישהו שיודע מה יש לי על היד.

• תוכן חדש...