Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי לרכוש שעון יד רפליקה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות שעון יד בתקציב של 200-300 דולר, מצאתי קלווין קליין שאני אוהב לרכישה בארץ, אמיתי כמובן -

http://www.intertime.co.il/Product.aspx?prodID=6081

אך שמתי לב שבאותו מחיר אפשר לרכוש רפליקה איכותית של שעונים שיותר לטעמי (לא מעניין אותי מותגים).

כמה דוגמאות:

TAG Heuer:

http://www.watch-replica.net/replica_watches_tag_heuer/Tag_Heuer_Carrera_Calibre_16_TH_16.html

Breitling:

http://www.watch-replica.net/replica_watches_breitling/Navitimer_Quartz_BT_22.html

האם מישהו יכול לשפוך אור על עניין הרפליקות?

זיוף זול או משהו איכותי?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יש "ברייטלינג" שקיבלתי מחו"ל לפני כשש שנים,עד עכשיו לא הוחלפה אפילו סוללה,עמיד מאוד,נראה מצויין וגורם לאנשים לטעות האם זה אמיתי.

מבחינתי עושה את העבודה.8)

אי אפשר לדעת את איכות הרפליקה בלי לראות אותה,חבל להזמין אחד מהם ולהתבאס.

למרות שיכול להיות גם ההפך והאיכות סבבה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תודה, אייל המחיר באמת לא זול ולכן חשבתי שמדובר בזיוף איכותי אך שים לב שיש גם רפליקות יותר "יוקרתיות" באיזור ה 600 דולר:

http://www.replicamaster.com/breitling-navitimer-swiss-replica-black-leather-watch-black-dial-p-1044.html

האם אפשר לשפוט מזה שרפליקה ב 200 דולר היא "זולה" ?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

ממש לא,אני בטוח שהשעון שקיבלתי לא עלה יותר מ-10 דולר.

לעומת זאת ראיתי שעונים במחיר גבוהה יותר(70 דול בערך) שנראים כאילו סיני קטן כרסם אותם עם שיניו.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
לי יש "ברייטלינג" שקיבלתי מחו"ל לפני כשש שנים,עד עכשיו לא הוחלפה אפילו סוללה,עמיד מאוד,נראה מצויין וגורם לאנשים לטעות האם זה אמיתי.

.

אם תביא לארץ MR2 עם בודי של פרארי 355 אנשים יאמינו לכך שהבאת פרארי.

אם תיקח את אותה MR2 עם בודי של פרארי למדינה שפרארי נמכרת בצורה סדירה אנשים יצחקו עלייך שקנית טויוטה.

מה שאני בא לומר זה שבארץ השעונים היוקרתיים לא נפוצים ולכן כשאדם מן השורה רואה רפליקה של שעון יוקרה אין לו את הכלים לבדוק אם זה מזוייף או מקורי, סביר להניח שזו פעם ראשונה שהוא נתקל בשעון הזה.

בביקור האחרון שלי הבאתי לאח שלי שעון (רפליקה) של פאנריי-פרארי, הוא אהב אותו והולך איתו (למרות שיש לו שעונים מקוריים ויוקרתיים) ואנשים באמת חושבים שיש לו פאנריי.

כשאישתי קנתה לו את השעון הזה היא קנתה גם לי שעון של פאנריי-פרארי (גם רפליקה,בגלל האהבה שלי לפרארי), השעון עד עכשיו נמצא בשקית שלו בארון כי אני לא יכול להרשות לעצמי ללכת איתו פה כי מיד ידעו שזה רפליקה (גם אישתי ידעה את זה ומיד כשנתנה לי אותו אמרה "אני יודעת שלא תלך איתו פה,אבל רק בשביל הפרארי קניתי אותו) וזאת למרות שהשעון הנוכחי שלי, טאג מקורי נמצא כרגע בחנות לשירות תקופתי.

אני כן מסכים איתך שעד שלא תראה ותחוש את השעון במציאות, אין לך שום דרך לעמוד על איכותו ואל תחשוב שהמחיר של הרפליקה זה אינדיקציה,זה ממש לא כי באותה מידה יכולתי לקנות פה בשוק סטוק של 500 שעוני רפליקה שיעלו לי 70 שקל לשעון ולפרסם את זה באתר שלי ב-300$ ואתה היית עלול לחשוב שזה איכותי כי זה יקר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תגיד לי אתה מאמין לקישקושים של עצמך?

אני יכול להראות לך "רפליקות" שעולות סביבות ה400-500 שקל שגם אתה עם העין הביונית שלך לא תצליח לזהות שזה זיוף סיני.

אתה אולי מדבר על הזיופים בשקל מהשוק אבל יש רפליקות שרק אחרי שתפתח את השעון ותראה את המנגנון בפנים תבין שהוא לא שווה 100 דולר רק אז תבין שזה זיוף עד לאותו רגע לא תדע בחיים.

בשעונים אתה משלם על השם והמותג, כמובן שיש מובן של איכות אבל תבין שב500 שקל הכל מסביב למנגנון ברמה סבירה עד גבוהה בשביל שעון יד כביכול בלי שם, זה שהוא בצורה של ביירטלינג או רולקס זה כבר מיקריות מופלאה.

אז לך תאכיל לוקשים את אלה שמאמינים. :roll:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

זהו ? נרגעת ? נשמת עמוק ושתית איזה כוס מים קרים (עם קרח ליתר ביטחון) ?

אחלה.

לא כתבתי בשום מקום שאני אישית אזהה מה זיוף או מה מקורי (למרות שברוב הרמות של הזיופים אני כן אדע לזהות, לפחות לגבי חלק מהמותגים).

כתבתי, ואני בהחלט עומד מאחורי זה שמי שמבין בשעונים בהחלט ידע לומר לך איזה שעון הוא מקורי ואיזה שעון זיוף, נקודה (וזה לא ממש משנה אם אתה מאמין לזה או לא).

לא גילית את אמריקה כשכתבת שבשעונים אתה משלם פרמיום על המותג, כך גם במכוניות,דירות,בגדים,מוצרי חשמל ובעצם כל מוצר צריכה- על "שם" משלמים.

אבל ההבדל בשעונים זה הגודל הפיזי, שעון יד זה מוצר קטן פיזית ולכן יש בו (לעיתים,תלוי באיזה דגמים) ירידה לפרטים מאוד קטנים שיצרני רפליקות לעולם לא טורחים לרדת לרזולוציות האלה.

כדי לסכם את דברי אספר לך שאת שעוני הטאג שכבר רכשתי קניתי מבחור ישראלי שבין היתר התעסק גם ברפליקות של הרמות הגבוהות (מיוצרים בארה"ב), קרי רפליקות של ברייטלינג (לדוגמא) שמחיר הרפליקה (תחזיק חזק)- 1500$.

זו הרמה הגבוהה ביותר של רפליקה שכמעט ולא ניתן להבחין שבכך שזו רפליקה, לכן מחירה הגבוה (המחיר של השעון המקורי עומד על כ-5.5K דולרים.

בשביל הספורט לקחנו את הרפליקה לחנות של ברייטלינג, המוכר מיד ידע לומר לנו שהשעון לא מקורי (משהו שקשור לצורת הליטוש של המתכת) אבל העיד שהרפליקה ברמה מאוד גבוהה.

מכאן והלאה הכל בידי פותח השרשור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם מישהו היה מייצר רפליקה של פרארי שתעשה בדיוק את אותה עבודה כמו פרארי ותיראה בדיוק כמו פרארי רק תעלה 10% מהפרארי(או פחות) הייתי קונה, בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

רבותי תיקון קטן:

רפליקה זה לא זיוף.

זיוף זה חיקוי שמתיימר להיות מקורי, ונמכר כאילו מקורי, בעוד שהוא ממש לא.

רפליקה זהו מוצר שמעוצב להראות כמו מקורי, אך נמכר ומוצהר כרפליקה (חיקוי).

ההבדל הגדול הוא שזיוף הוא זיוף, כמו שכולנו גדלנו להכיר עם כל חסרונותיו, ורפליקה נועד להוות חיקוי ועל כן צריך להיות תקין ואיכותי לאורך זמן.

ההבדל הזה מאוד מוחשי במכירה וקניה של מוצרים משומשים (למשל בחנויות משכון) כאשר על רפליקה יהיה מחיר הגון, בעוד על זיוף יזרקו אתכם מהחנות.

מתחדשת*

פורסם

על השאלה שלך רק אתה תוכל להשיב.

לשם ההנחה, איש מבין הסובבים אותך לא ידע שזו רפליקה, ורק אתה תדע.

האם כל פעם שתסתכל בשעון תרגיש סוג של אי נוחות (חמיצות בלב, בעאסה, אכזבה, וכד') כלשהי בגלל שתדע שזה לא הדבר האמיתי?

אני יודע מה התשובה לעצמי, וכך כל אחד המקוראים כאן.

מה לגביך?

י'

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

רפליקה איכותית (אל תתנו שלם היפה של זיוף להטעות אתכם) היא כמו פרסי נדיב...קיימת רק באגדות.

יתכן ורפליקה תחזיק מעמד הרבה שנים אך זה יהיה בדר"כ נדיר.

רוב ה"רפליקות" שרכשתי בצעירותי לא החזיקו יותר מחצי שנה.

ההבדל בין רפליקה למקור הוא אדיר מבחינת איכות החומרים והמשקל.

רוב האנשים ש"קצת" מבינים יבחינו מייד בהבדל.

יש אנשים שלעולם לא ירכשו רפליקה ויש שכן, כל אחד לפי עומק השריטה שלו במוח.

להוציא יותר מ 50 דולר על רפליקה נראה לי מוגזם בטירוף.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...