Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

יש לי אלפא 147 ואני רוצה להחליף צמגים למקסימום אחיזה..

המליצו לי ללכת על הטוב על סמי סליקס! יש לי 15"

היתי רוצה לדעת קצת יותר! כמו יתרונות חסרונות (בטוח יש) היכן אפשר להשיג בצפון וכמובן המחיר...

אף פעם לא שמעתי על החברה הזו בכלל?

תודה רבה :-)

פורסם

אני מציע לך לעשות חיפוש כאן בפורום , אתה תמצא את כל התשובות.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

שים לב שלרוב צמיגי סמי-סליקס לא מחזיקים יותר מ10K קילומטר, כך שתקח את זה בחשבון.

עידכון קטן אחרי יום מסלול של PSI:

הגעתי ליום מסלול (פעם ראשונה שלי במסלול :oops: )עם הסמי-סליקס. הרכב נסע גיהינום והיה דבוק לכביש כמו עלוקה. חברה עם צמיגים רגילים לא יכלו לשמור על מהירויות פניה גבוהות כל כך.

הבעיה: המסלול רובו כולל פניות ימינה ולכן הצמיג החיצוני קדמי אוכל אותה חזק.

תוצאה: הצמיג הקדמי שמאלי שלי יכול לשמש עכשיו לצורך סימון המסלול/עדנית/נדנדה או כל דבר שלא קשור לרכב.

יצאתי מהיום מסלול ומיד הרגשתי שהרכב מושך חזק שמאלה,נסעתי למכון פרונט ששם אמרו לי להחליף צמיגים ואם הבעיה תימשך לחזור. החלפתי חזרה לקלבר והרכב נוסע פיקס.

בקיצור הלך סט סמי (למרות שאני עדיין שוקל לקחת שני צמיגים סמי,להרכיב אותם על ג'אנט ברזל רגיל ולשמור אותם לעוד יום מסלול במקום צמיגים קדמיים).

הסט סמי שהוא מדבר עליו היה חדש (פחות מחודש) של DUNLOP מסוג FORMULA R, משתלם לימי מסלול וכו', לא ליום יום.

פורסם

אין לך שום צורך בסמי סליקס.

סמי סליקס מיועד בדיוק לרכבים החזקים שדורשים את החיכוך הרב בפניות\בדראג.

אלפא 147 לא עונה על הדרישות האלו. לדעתי סתם בזבוז כסף.

• תוכן חדש...