Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב עד 28,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני אחרי צבא ואני מעוניין לקנות רכב אמין וחסכוני.

הנסיעות שאני עושה הם בין עירוניות כ40 ק"מ ביום.

חשבתי על האופצייה של סקודה פביה, אבל אני לא בטוח בדגם אם אני מתעקש על ה100 כ"ס או שגם ה68 כ"ס מספקים אותי.

אם אפשר לדעת מה ההבדל ביניהם מבחינת צריכת דלק?

וחשבתי גם על פיאט פונטו ספייס.

אם יש לכם הצעות בשבילי אני אשמח לשמוע.

תודה.

מוכר את הבניות! במחיר מוזל!

+ מתנה לקונים

פורסם

לא מזמן קניתי פונטו ספייס 2005 ב 32K אבל זה הדגם דיינמיק שנחשב הכי יקר ואוטומט. אם אין לך בעיה עם גיר רגיל או רובוטי אתה יכול ללכת על דגמים יותר זולים או לחפש אחת שנמכרת ביותר זול. מבחינת צריכת דלק היא מאוד חסכונית. ע"פ המחשב דרך 15.5 ק"מ לליטר עם מזגן כל הזמן (מקפיא) והרבה נסיעות בתוך העיר. או 500 ק"מ על 200 שקל דלק או 30 ליטר. על מצב E (חסכון)

פורסם
לא מזמן קניתי פונטו ספייס 2005 ב 32K אבל זה הדגם דיינמיק שנחשב הכי יקר ואוטומט. אם אין לך בעיה עם גיר רגיל או רובוטי אתה יכול ללכת על דגמים יותר זולים או לחפש אחת שנמכרת ביותר זול. מבחינת צריכת דלק היא מאוד חסכונית. ע"פ המחשב דרך 15.5 ק"מ לליטר עם מזגן כל הזמן (מקפיא) והרבה נסיעות בתוך העיר. או 500 ק"מ על 200 שקל דלק או 30 ליטר. על מצב E (חסכון)

הפונטו ספייס דינמיק הוא יותר נדיר, מה ההבדלים בין הדגמים?

ואם אפשר משאר הפורום מידע על הסקודה פביה.

מוכר את הבניות! במחיר מוזל!

+ מתנה לקונים

• תוכן חדש...