Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה יוצא לי לצפות בתוכנית Wipeout בערוץ yes stars בשעות הלילה המאוחרות. אולי זה בגלל החום ואולי בגלל העייפות, אבל התוכנית הזאת פשוט מצחיקה.

הרעיון של התוכנית הוא שקבוצת מתמודדים צריכה לעבור מסלול מכשולים פיזיים וצבעוניים, לרוב מעל מים ובוץ, והמתמודדים עם הזמנים הקצרים ביותר עולים לשלב הגמר ובו הם מתמודדים על פרס בסך 50,000 דולר. המסלולים עצמם סאדיסטיים למדי וניתן לומר שהתרסקויות היא גולת הכותרת של התוכנית.

לדעתי תוכנית כזאת תזכה לרייטינג מעולה, אחרי הכל אין דבר שהאדם אוהב יותר משמחה לאיד :wink:

קשת, רשת, 10 - לטיפולכם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רציתי לפתוח שרשור בנושא בימים האחרונים אך לא יצא לי, גם אני כמוך ראיתי את התוכנית וכבר יש לי שתי עונות מוקלטות במקס, התוכנית פשוט אדירה בהתחלה היה קשה לי להאמין שאנשים מן השורה סופגים את כל המכות\צניחות\נפילות\התרסקויות האלה :lol:

כל פרק יותר מצחיק מהשני וצריך להיות באמת סאדיסט בשביל ליצור מסלולים כמו שהם עושים שם, בקיצור - הנאה צרופה :wink:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

גם אני מאוד אהבתי את התוכנית.

כל כך הרבה נפילות שפשוט אי אפשר שלא לצחוק.

ממליץ לכל האחרים שלא יצא להם לראות.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

לא יודע מה איתכם, כל העונה הראשונה ששודרה עד לפני שבוע ביס ראיתי פרק פרק עם חברה שלי וחצי ליטר גלידה :)

סדרה גאונית שבכל פרק מצחיקה יותר מחדש!:idea:

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

המקור הרי יפני.

בישראל זה לא יופק בחיים משום שזה יקר להפקה (בניית פארק, ביטוח וכו'). בישראל מפיקים רק מה שאין לו לוקיישן חיצוני.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם חשבתם ששתי העונות הראשונות מצחיקות, מומלץ שתראו את העונה השלישית! המנחים ניהיו ממש רעים (כלומר יורדים על המתחרים חזק חזק) והמתקנים (או "מסלול מכשולים") השתדרגו.

בקיצור מומלץ.

פורסם

המנחים קורעים מצחוק!

קשה לי למצוא מקבילה ישראלית עם הערות שנונות כל כך.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

על מה אתם מדברים, כל המדינה הזאת היא wipeout אחד גדול.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אכן אחת התוכניות האדירות, אני רואה את זה קבוע בבסיס.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

רוצים מסלול מכשולים קשה.

בחורה בבגד ים צריכה לחצות את כיכר השבת. / בר אילן בירושלים

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...