Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ההיינו מעוניינים לרכוש רכב אוטמט משפחתי שנת 2000 ומעלה

אז ככה בשביל "הכיוון":

לא משנה 4 או 5 דלתות (יכול לשנות אם הוא מכוער מדי)

שהתא מטען (באגז') מאחורה לא יהיה קטן מדי, אבל גם לא צריך גדול מדי(יונדאי אקסנט באגז' קטן)

חשוב שיהיה אוטו אמין, שלא אוכל הרבה דלק(לא פחות מ1:10 עם מזגן בנסיעה משולבת!), חלקים אמינים וזולים(שלא פתאום ילך מחשב וכרית אוויר ב8000 שקל), גיר אוטמט שלא ידפק מהר(כמובן יטופל מצוין), מזגן שלא עושה בעיות ומתקלקל, בלי בעיות חום מנוע ונטייה לאכילת שמן מרובה. (כן, אני יודע שזה קשור עד כמה הרכב מטופל)

אם אפשר צריכת דלק של 1:12 אפילו זה יהיה מצוין! (למרות שקשה לי להאמין למצוא אוטו ישן כזה מלבד איזה פונטו מתפרקת עם 70 כ"ס שתיקח גם 1:15 :lol:)

שתיהיה נסיעה סבירה, לא מצפים לחווית נהיגה של אוטו ספורט, אבל שהאוטו יקח את הסיבובים במהירות די גבוהה ויהיה יציב בלי בעיות. (הסבר בהמשך לגבי לנטרה)

האוטו באופן עקרוני לא הולך לעשות המון קילומטרים(בשנה), אבל שתיהיה לו את היכולת לנסוע מדי פעם למרחקים של 300-400 ק"מ ויותר בנסיעה רציפה עם המזגן, בלי להתחמם ולעשות בלאגנים

2-3 אנשים ברכב, נדיר מאוד מצב של 5, במקסימום 4 וגם לא תמיד.

מה עוד.....

כמובן ABS, אוטמט(חובה!) ,הגה כוח, לפחות כרית אוויר אחת(לא חובה, למרות שרוב הסיכויים תיהיה)

אופציות אחרי התייעצות גם כאן בפורום -

יונדאי לנטרה - אפילו פחות מהתקציב בדי הרבה, נניח שנת 2000 יד ראשונה/שניה עם 140-180 אלף ק"מ, אבל שמעתי גם מזגן מאוד אמין שלא מתקלקל כמעט, הבעיה היא לגבי הסיבובים שהוא לוקח בכביש וקראתי כבר לא מעט בפורום שיש לאוטו הזה בעיה ספיציפית בציריות, אשמח להסבר מה הכוונה שמרגישים שממשיכים לנסוע בקו ישר בסיבובים והאם יש הרגשה שהאוטו מתנתק עוד רגע בכלל חוסר יציבות

סוזוקי בלאנו - יותר מתקרב לתקציב, שנת 2000-2002, יד ראשונה/שניה עם 160-200 אלף ק"מ, לא יודע יותר מדי עלייה, מה "המחלות" הידועות שלה, כמה היא אמינה וכו'. למרות רפרוף בחיפוש של הפורום, נראה סה''כ גם מכונית שהיא אופציה

מאזדה לאנטיס 323 - יכול לחרוג קצת מעל התקציב, תלוי במצב שנתון וכו'..אבל אולי בכל זאת יהיה אפשר לגייס איכשהו

כמובן שהרכב ייבדק במכון מורשה שייבחר ע"י לפני הקנייה...

תודה לעוזרים

פורסם

כבעל לנטיס אוכל להגיד לך שהרכב מצויין,אמין,אך...טוחן דלק 1-7,1-8

אך לא מזמן נסעתי לאילת עם מזגן כמובן וצריכת הדלק הייתה 1-12,עם שני ילדים אחורה ומזוודה.:-P

פורסם

מכל שלושת האפשריות שלך הבאלנו נראת הכי מתאימה לתנאים שלך כי היא אמינה מאוד:-D,ואפילו תוכל למצוא אחת שמורה בפחות מהתקציב שלך.

על המאזדה לא הייתי ממליץ כי במחיר שאתה מציע ובשנתון שאתה רוצה אולי תמצא מאזדה במצב גרוע.

אבל תמיד אני הייתי ממליץ על צרפתיות כמו סיטרואן קסארה או רנו מגאן שאותך תוכל למצוא במחיר ששאתה רוצה אפילו בשנתונים גבוהים כמו 2002-2003.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם
כבעל לנטיס אוכל להגיד לך שהרכב מצויין,אמין,אך...טוחן דלק 1-7,1-8

אך לא מזמן נסעתי לאילת עם מזגן כמובן וצריכת הדלק הייתה 1-12,עם שני ילדים אחורה ומזוודה.:-P

היי.

ה1-12 בנסיעה עם מזגן ואוטו מלא נשמע מפתה, רק חבל שהוא טוחן טוחן בתוך העיר ובפקקים ו1-7/-1-8 זה המון! ככה שגם זה חורג מעט מהתקציב, אין סיכוי שאלך עלייה

ניסן אלמרה יכול להתאים גם.

רכב אמין יחסית.

לא תודה, אני לא מכיר ממש את הרכב, הרצתי את חיפוש בפורום, קצת מעורפל. גם ראיתי כבר לא מעט מודעות של 2000-2001 עם קריעת קילומטראז' של 270 אלף קילומטר + - אין סיכוי שאתקרב לאוטו כזה גם אם הוא מטופל כל יום.

angain,

תודה! נראה לי בסוף באמת אלך על איזה בלנו שנת 2000..

קסרה לא נראת לי, שמעתי לא מעט על ביקורים במוסך..

אשמח לעוד חוות דעת מחברי הפורום לפני הקנייה..

• תוכן חדש...