Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדקתי והכל בסדר, יש בפקק של מיכל העודפים 2 פתחים אחד לכניסת מים למיכל, מחובר לו צינור שנכנס לתוך הנוזל, השני לכניסת אויר למיכל וגם לריקון המיכל אל מחוץ לרכב במידה והוא מתמלא מעבר לגדותיו. החור של כניסת האויר חופשי ולא סתום.

הכל עבד טוב לפני החלפת הרדיאטור, והפסיק לעבוד אחרי ההחלפה למרות שהכל נראה תקין, פקק, צנרת וכו ..

מה עוד יכול לגרום לרדיאטור לא למשוך את המים חזרה ממיכל העודפים ? נגמרים לי הרעיונות :-(

הרכבה לקוייה של צינור גומי גמיש, ממיכל עבוי בחיבור לרדיאטור, במידה והוא סתום בבוצה, או יושב בצורה רופפת בחיבור לרדיאטור שהוחלף, מונע תת לחץ (וואקום),שדרוש למשיכת מים ממיכל מהעבוי, במידה והוא חסר ברדיאטור, הרכבת וחיזוק בנד ממתכת, יכול לעזור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
האם הכוונה לטבעת הקטנה - זו שיושבת הכי נמוך כשהפקק סוגר את הרדיאטור ? היא תלוייה על פין קטן וחופשיה.

עכשיו פתאום שמתי לב שיש לי סימני שמן מתחת לרכב על המרצפות. זה עוד משהו שלא היה קודם. מה קשור שמן לרדיאטור ?

אין קשר, כל מקרה לגופו, אלא אם לרדיאטור מתחברים, צנרת מים לקולר גיר,

ברגע שתאותר הסיבה לנזילה, היא תטופל ובעיית הנזילה תטופל.

אין צורך לפתוח שרשור נוסף בנושא.

בברכה

צביקה

פורסם
[/b]

אין קשר, כל מקרה לגופו, אלא אם לרדיאטור מתחברים, צנרת מים לקולר גיר,

ברגע שתאותר הסיבה לנזילה, היא תטופל ובעיית הנזילה תטופל.

אין צורך לפתוח שרשור נוסף בנושא.

בברכה

צביקה

או קי, תודה !

לגבי הצינור מהרדיאטור למיכל העודפים, הוא הוחלף לחדש ולא עזר. אני אנסה את השיטה שלך לשים באנד, ובכל מקרה אני אחזור לבני רדיאטורים שיבדוק שם את העניין. אני די מרים ידיים מהעניין הזה.

המון תודה לכולם על העזרה והעצות

פורסם

עדכון

היום חזרתי למכון שהחליף את הרדיאטור, הם איבחנו 2 צינוריות פגומות, הצינוריות של הצ'וק שנמצאות מאחורי המנוע.

פעם ראשונה ששמעתי על קיומן. החליפו את הצינורות האלה, ואני מקווה שהבעייה נפתרה. הרכב כרגע מתקרר אחרי הנסיעה.

בכל מקרה זה כלל לא היה קשור להחלפת הרדיאטור עצמו.

אני אעדכן אתכם אם נפתרה הבעייה.

פורסם
הרכבה לקוייה של צינור גומי גמיש, ממיכל עבוי בחיבור לרדיאטור, במידה והוא סתום בבוצה, או יושב בצורה רופפת בחיבור לרדיאטור שהוחלף, מונע תת לחץ (וואקום),שדרוש למשיכת מים ממיכל מהעבוי, במידה והוא חסר ברדיאטור, הרכבת וחיזוק בנד ממתכת, יכול לעזור.

בברכה

צביקה

הבעייה לא נפתרה עם החלפת צינוריות הצ'וק, אבל מסתבר צביקה שצדקת,

מילאתי מים כשהאוטו היה קר, ייבשתי את כל האיזור, והנעתי. אחרי מספר דקות התחיל זרזיף של מים לנזול מהחיבור בין ראש הרדיאטור לצינור שמוליך למיכל העודפים. הוצאתי את הצינור ונראה שהחיבור של הרדיאטור החדש לצינור הזה לא עגול מושלם אלא נשאר עם עודפי פלסטיק שלא איפשרו הידוק של הצינור לחיבור. שיפשפתי קצת עם מפתח את השאריות של הפלסטיק עד כמה שיכלתי ושמתי באנד. הנעתי שוב ונתתי למנוע לפעול עד תחילת פעולה המאורר, לא ראיתי יותר נזילה מהמקום הזה.

כל הכבוד צביקה, ותודה על העצה !

מקווה שהבעייה נפתרה, אני אמשיך לעדכן.

פורסם

שלום רב !

אני שמח, שצדקתי וקלעתי למטרה, ולו רק כדי לפתור לך בעייה שולית, שיכולה להתפתח לבעייה משמעותית, וגם הפעם הפתגם, שבו אני נוהג להשתמש"אין צרוף מקרים, יש הצטרפות מקרים", הוכיח כמו תמיד, שבעיה קטנה או גדולה, שמופיעה לפתע מיד לאחר טיפול כלשהו ברכב, מחזקת את האימרה, ומחייבת בדיקה לאחור של כל מה שבוצע ברכב, שקדם לתקלה.

אני מוכן להמר, שבעיית איבוד מי הקירור תעלם לגמרי.

אנא חזור לפורום לעדכון בנושא.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...