Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פשוט בושה - הלך לשכן הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מדובר בכנף הקדמית (וניתן להבין כי זהו המקרה) - יש לנהג הנפגע סוג של "רשלנות תורמת" (אני אומר זאת בציניות כמובן) - לא בלם מספיק ע"מ להתרחק מהנהג המסוכן ולא "ברח כמו מאש".

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין דין עירייה כדין עבריין תנוע מושתן שהוא סביר להניח גם פושט רגל סדרתי עם תיקים בהוצאה לפועל. דעתי האישית - במקרים כאלה עדיף לספוג ולהמשיך הלה.

אז הנה סיבה נוספת שיהיה לו תיק הוצאה לפועל נוסף על כך שגרם נזק לנהג.

ההליך לא יותר מידי מסובך מגישים תלונה, מגיעים לבית משפט עם המסמכים המתאימים וממתינים לשימוע.

יש המון אנשים בארץ (ובעולם) אשר יגרמו נזקים לאחרים ינסו לעשוק אנשים וינסו להעלם, כל פעם שהוא יעשה כזה דבר ואף אחד לא יתלונן זה נותן לו לגיטימציה להמשיך לפעול באותה דרך.

אני לא אומרת שאנחנו המכנכים של הרפש האנושי הזה, אבל בצורה מסויימת לא ויתרנו ועשינו מעשה נכון בכך שהקדשנו זמן יקר שלנו ונגשנו להתלונן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כאן אנחנו יורדים ממש לפרטים טכניים. ולשאלתך - כן אני (כמו רבים וטובים) מנופנף באופן תדיר. אך אם הנושא חשוב לי ממש אני יודע להיות גם נודניק ומניפולטור וכך להתגבר על הניפנוף. ולגבי השיחה האינטימית עם הפאציינט... הרי אינני עומד ליד רכבי וממתין מתי ישתינו עליו. ברוב המקרים אני צופה במתרחש ממרפסת עישון - ומשם קשה לנהל שיחה אינטימית. אגב, לאחר שכלבו מסיים עם רכבי הוא ממשיך גם לרכבים אחרים. ואם תשאל האים הוא גם מחרבן על המדרכה... מי בכלל לא מחרבן עליה? ובינינו - אותי אישית פחות מגעיל לגעת בכיסוי המושתן מאשר לרדת ל"אבאל'ה ואימא'לה" עם אחד כזה.

ולבסוף - הביטוי:

не трожь гавна - не пахнет

אתה מציג את עצמך כמניפולטור, אז כאחד כזה תמצא דרך להתנער מכל הסיפור הזה כך שהכלב יפסיק להשתין לך על הרכב.

גש לבעלים ותגיד לו ששמת לב שהכל שלו מרחרח את האוטו שלך. אל תזכיר את עניין ההשתנה.

תודיע לו שאתה עובד בקרבת מפעלים שעובדים עם חומ"ס ולפעמים החומס נשפך מן המשאיות המובילות ואין מן הנמנע שהרכבים החונים/עוברים ושבים נגועים באותו חומ"ס מסוכן לבריאותו של הכלב.

ועכשיו תראה לי בעלים של חיית מחמד שלא ירחיק את הכלב שלו מרכב "נגוע".

או תמציא כל סיפור אחר בידיוני או לא זו דפ"א מאוד מתאימה לבן אדם כמוך שלא רוצה להסתכן בעימות ופגיעה ברכוש.

פורסם

אני הכרתי בנאדם שנראה לי נחמד מאוד עד ששרפו לו את הרכב.

מסתבר שזה הרכב השלישי ששורפים לו, וזאת אחרי ששרפו לו כבר חמש פעמים את החנות.

מעשה שכזה לא נשמע כמו ונדליזם מזדמן, יכול להיות שהוא בסדר והצד השני חרא, אבל אי אפשר באמת לדעת.

במילותיו של אופטימוס פריים: There is more than meets the eye :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אם מדובר בכנף הקדמית (וניתן להבין כי זהו המקרה) - יש לנהג הנפגע סוג של "רשלנות תורמת" (אני אומר זאת בציניות כמובן) - לא בלם מספיק ע"מ להתרחק מהנהג המסוכן ולא "ברח כמו מאש".

למה?! מניין אתה מסיק זאת ?

לא ייתכן שהרכב חתך אותו ונדחף לפניו ?

alfa 156 2.5.

פורסם
"הדרך היחידה לקבל ממנו את הכסף בצורה חוקית היא תביעות קטנות - צריך להשקיע עוד כסף, זמן ועצבים".

עד כמה שזכור לי אין צורך בהשקעה כספית, אלא אם כן אתה שוכר את שרותיו של עורך דין, אבל במקים מהסוג הזה לדעתי האישית אין צורך.

מגיעים לבית הדין לתביעות קטנות וממלאים טפסים וממתינים לשימוע.

לפני שנים רבות כשהיתי בת 17 הדרכתי בקיטנה מטעם העיריה במתנס המקומי, באותה תקופה לעירייה היו בעיות תקציב ועובדים לא קיבלו את המשכורת שלהם, גם את המשכורת שלי הלינו לתקופה של חודש וחצי, חוסר סבלנות והמתנה למשכורת שלא הגיעה הובילו אותי להגיע לבית המשפט בשוקן ת"א הגשתי את הבקשה לתביעה, לאחר מספר ימים נציג העיריה יצר עימי קשר וביקש שאגיע לקבל את המשכורת עם תוספת הלנה ולחתום על מסמך שאין לי דרישה נוספת.

לפעמים להתעקש על מה שאתה צודק בו משתלם.

ל'

אם מגישים טביעה לתביעות קטנות על נזק לרכב רצוי שיהיה טופס של שמאי מוסמך ומורשה.

שמאי - עוד 700 שקל.

כסף -

פורסם

מקרה אישי על אדם נחמד מאוד שהיה לי לפני מספר שנים:

בבית הורי מתגוררים זוג מבוגרים (באותה תקופה, לפני כ-10 שנים) הם היו בשנות ה-60 המאוחרות, זוג נורמטיבי לחלוטין, תמיד מנומסים, באמת אנשים בסדר גמור.

עד אותו בוקר שבת שירדתי לשטוף את הרכב של הוריי ובמקרה קלטתי את אותו שכן מזליף באלגנטיות אציטון על 2 מכוניות של שכן אחר מהבניין.

כמובן שכאשר הוא קלט אותי מיד "מידר" את מעשיו וזז מהמקום.

כאשר הגעתי לרכב של הוריי גיליתי שהוא עבר טיפול זהה לזה של שכניי (סה"כ 3 מכוניות מתוך 10 שחנו, 2 מכוניות ב.מ.וו ועוד בלאנו אחת).

נתמצת את העניין, זה הסתיים בדפיקות דלת,מכות,משטרה ותלונה שהשכן השני הגיש נגד השכן הסורר (אבא שלי חס על השכן).

למי שמתעניין, הסיבה לונדליזם היה שאנחנו נהגנו לשטוף את רכבינו בבניין ידנית..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, אני מכיר מקרה זהה לחלוטין - שכן שהפריעו לו ששוטפים ידנית (WTF?!),

הלך ועשה ונדליזם לרכב של אחד מבני המשפחה. למה? כובע.

חתיכת מיץ של הזבל של בנאדם לדעתי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מקרה אישי על אדם נחמד מאוד שהיה לי לפני מספר שנים:

בבית הורי מתגוררים זוג מבוגרים (באותה תקופה, לפני כ-10 שנים) הם היו בשנות ה-60 המאוחרות, זוג נורמטיבי לחלוטין, תמיד מנומסים, באמת אנשים בסדר גמור.

עד אותו בוקר שבת שירדתי לשטוף את הרכב של הוריי ובמקרה קלטתי את אותו שכן מזליף באלגנטיות אציטון על 2 מכוניות של שכן אחר מהבניין.

כמובן שכאשר הוא קלט אותי מיד "מידר" את מעשיו וזז מהמקום.

כאשר הגעתי לרכב של הוריי גיליתי שהוא עבר טיפול זהה לזה של שכניי (סה"כ 3 מכוניות מתוך 10 שחנו, 2 מכוניות ב.מ.וו ועוד בלאנו אחת).

נתמצת את העניין, זה הסתיים בדפיקות דלת,מכות,משטרה ותלונה שהשכן השני הגיש נגד השכן הסורר (אבא שלי חס על השכן).

למי שמתעניין, הסיבה לונדליזם היה שאנחנו נהגנו לשטוף את רכבינו בבניין ידנית..

מדהים שלאותו שכן היה יותר קל לבצע פשע בסתר מאשר לקפוץ לדבר עם השכנים לגביי השטיפה הידנית שלא נראית לו באופן גלוי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אתה מציג את עצמך כמניפולטור, אז כאחד כזה תמצא דרך להתנער מכל הסיפור הזה כך שהכלב יפסיק להשתין לך על הרכב.

גש לבעלים ותגיד לו ששמת לב שהכל שלו מרחרח את האוטו שלך. אל תזכיר את עניין ההשתנה.

תודיע לו שאתה עובד בקרבת מפעלים שעובדים עם חומ"ס ולפעמים החומס נשפך מן המשאיות המובילות ואין מן הנמנע שהרכבים החונים/עוברים ושבים נגועים באותו חומ"ס מסוכן לבריאותו של הכלב.

ועכשיו תראה לי בעלים של חיית מחמד שלא ירחיק את הכלב שלו מרכב "נגוע".

או תמציא כל סיפור אחר בידיוני או לא זו דפ"א מאוד מתאימה לבן אדם כמוך שלא רוצה להסתכן בעימות ופגיעה ברכוש.

אי אפשר פשוט לבקש יפה מהשכן שישגיח לאן הכלב שלו משתין? בלי איומים ובלי סיפורי מעשיות...

אין סיבה שבעל הרכב יגע בשתן של כלב, רק בגלל שאי אפשר לחנך חסרי חינוך. אם הצליחו ללמד קוף לטוס בסימולטור טיסה אפשר להסביר לבן אדם (ערס מטומם ככל שיהיה) שהשתן של הכלב שלו לא צריך להיות על האוטו שלך, ובמילים יפות וברוח טובה...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אי אפשר פשוט לבקש יפה מהשכן שישגיח לאן הכלב שלו משתין? ...

אילו היה עושה את הדברים בתום לב, היה אפשר לבקש יפה. אך כאן המקרה הוא אחר: האדם אומנם נבלה, אך איננו אוליגופרן. הוא מודע היטב לפשר מעשיו ומאוד נהנה מהם. ואם אני אלך ואשתין על רכבו - הרי יהיה סקאנדל ענק. כנ"ל גם פותחי הדלתות על רכבים אחרים, אשר ממש לא אוהבים כאשר הדלתות נפתחות על רכביהם. אני מתפלא על העצות הבלתי-מעשיות כאילו אינך ידעה היכן אתה חיי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין סיבה שתלך להשתין לו על הרכב, כי אז אתה כמוהו. לא הסברת למה אתה לא מבקש ממנו שימנע את זה.

פורסם

נכון - לא אלך להשתין על רכבו מפני שמעשה זה לא יעיל לרכבי בשום צורה. וכבר הסברתי - פתיחת בדיאלוג זה או אחר עם אדם מסוגו יהווה הכניסה לפרדיגמה שלו ופריקת תיסכוליו האקזיסטנציאליים. אגב, אם וכאשר פותחים לי דלת על הרכב אינני נגרר לדו-שיח, כי הרי את הנזק זה לא יתקן אך הרפש המנטלי בוודאי ישפך בשפע (אלה אם כן הנזק כבר מתחיל להיות מקרה ביטוחי).

הייתי אומר שיש בכך אפילו איזשהו צדק חברתי מסויים - אם אתה מחזיק ברכב חדש ומתפרנס מהאינטלקט לא משתלם לך להשתין על כולם כמו לאחד שמחזיק בטרנטה ועוסק בעבודת כפיים :-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז אתה אומר שאתה מוכן לסבול ולשתוק בגלל השכן החמור שלך, בגלל שחבל על הוויכוח שלא בטוח יעזור, ובגלל שאתה פוחד(?) ממנו? היום הכלב שלו משתין לך על האוטו ואתה מתעלם, מחר הוא יחליט שהוא מנפח את הכדורגל שלו מהצמיגים שלך, ובעוד שבוע הוא ישאיר את הזבל שלו ליד הדלת של הבית שלך...:| וכל זה כי אתה מראה שזה בסדר מבחינתך. ומנסיון עם שכנים לא מתחשבים, זה ככה. אבל לך זה לא מפריע. זכותך.

• תוכן חדש...