Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פשוט בושה - הלך לשכן הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכן שלי יורד בדיוק לרכב, אני איתו במעלית מחליף איתו כמה מילים.

שנינו יוצאים מהלובי ביחד, באמת שכן זהב. מתקדמים כל אחד לרכב שלו ולפתע הוא צועק "מה ******"

אני מסתכל ימינה ואני רואה שעל חצי רכב שפכו דלי צבע, הורידו לו סמל קדמי, שברו לו ווישר, יש כמה שריטות ברכב, נשבר פנס ימני, וכמובן 4 פנצ'רים.

והרכב שלו חונה צמוד אליי ממש צמוד מצד ימין יש לי מזל שחניתי בחניה של אבא שלי ולא בשלי כנראה שהיה עף לכיוון של הרכב שלי צבע.

מעניין אותי מה יכולה להיות הסיבה..

השכן בגיל ה40+- עובד כל בוקר, חוזר מהעבודה בערב איזה סיבה יש למישהו לעשות זאת? הוא היה המום.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך אתה יכול בכלל לשפוט מי אדם טוב ומי לא? אתה מכיר אותו?

כנראה שהוא הסתכסך עם מישהו. זה לא נשמע כמו ונדליזם מזדמן.

פורסם

ולשכן שלי שרפו את הרכב, אז? לא חסר סיבות למה זה קרה. יש אנשים חמומי מוח בארץ הזאת, מספיק שדיברת אליהם לא יפה, והם מסוגלים לפגוע בך או ברכבך. לא משנה כמה צדיק תהיה.

פורסם
אז כנראה שהוא לא באמת בן אדם טוב עם עשו לו כזה דבר :lol:

לא הבנתי מה משעשע בסיפור הזה ....

כמו שכבר ציינו, יכול להיות שהבנאדם באמת נחמד כלפי שכנים וכו' אבל מסובך בדברים "בעייתיים".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אז כנראה שהוא לא באמת בן אדם טוב עם עשו לו כזה דבר :lol:

angain, אתה צוחק על הנזק שעשו לבן אדם?

אבא שלי נכה עם כיסא גלגלים, רכב בשבילו זה רגליים ולא רק לצורך נוחות.

יש שכנים שבאופן קבוע מחבלים ברכב: עוקרים מראות, דוקרים צמיגים, שורטים (אין יום שאין פגיעה חדשה בפח הרכב, מעיכות), בועטים ברכב, מנפצים שמשות, קופצים על מכסה מנוע של רכב ומה לא. כל יום ממצאים שכלול ופגיעה חדשה ברכב, מסיטים את חבריהם ולמלחמה נגד נכה כל יום מצטרפים חברים חדשים למאבק. כל ניסיון לדבר איתם גורם לנקמה חדשה, כל תלונה למשטרע (לא טעות כתיב) גורמת לסדרת נקמות והסטות חדשה. מוסדות המדינה לימדו אותם שתלונות לא עוזרות, הם נתנו לפושעים ליגיטימצייה להמשיך לפגוע.

אתה טוען שאבא שלי לא אדם טוב? אדם נורמטיבי שומר חוק זה לא אדם טוב בשבילך? מי טוב בשבילך: "בחור עשר" - ערס שכל הלילה שומע מוסיקה בפול ווליום ומי שמפריע לו לעשות את זה הוא אדם לא טוב?

גם היטלר חשב שיהודים זה עם לא טוב ושרף עם שלנו בתנורים.

הנשיא שמעון פרס נתן הגדרה מאוד מדוייקת לאנשים שפוגעים בקשישים, נכים וחסרי אונים. הוא קרה להם חיות אדם.

חיות אדם מתעסקים במלחמה נגד אנשים כי לדעתם "מגיע להם" כנקמה על תלונות, בקשות להפסיק מוסיקה אחרי 12 בלילה, גיזענות וכד'. זאת מלחמה מצד אחד, זה טרור לכל דבר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צבי

יש לי פתרון אחד בשבילכם (קראתי את כל הקורות אתכם פה בפורום ) למה אתם ממתינים לאיזה פעולה אלימה באמת !!!

לעבור דירה. לא קל לא פשוט אבל עדיף על הגיהנום שאתם חוווים היום.

לא חושב כך??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, תודה על ההתיחסות שלך לנושא.

לצערי, המעבר לא עוזר - ניסינו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אלכס נמרמן, הסיבה היא שבמקרה כזה אני ישב בכלא. לא יהיה לי יותר קריירה ולא יהיה לי כלום. המשפחה שלי אחרי זה תישאר באותו מצב. שם מדובר על משפחות מעל 10 נפשות, לאחד שתיים נניח תשבור משהו ואחרי זה תשלם כל החיים פיצויים ותשב גם בכלא. זה שווה את זה? בנוסף יהיה טררם תקשורתי שכל שהוא מנייק סדרתי מרביץ לילדים מסכנים, מתעלל בהם. ואז בטוקבקים לידעה הזאת יהיה רשום: "מגיע לו, שישב כל החים בכלא, למה מערכת משפטית הכניסה אותו רק ל-10 שנים".

משטרה עובדת באופן חד כיווני. הם מפעילים את החוק נגד מי שנוח להם.

פורסם

אם עברתם דירה ובדיקה החדשה הצלחתם להגיע למצב ששוב כל השכונה נגדכם

משהו פה לא מתנהל כשורה ויש לעשות גם בדק בית ולא רק להאשים את הזולת

כל זאת בסייג אחד ענק שלא משנה מה הבדק בית שיבוצע, לזולת אין זכות להתנהג בצורה כזאת

ויש למצות איתו את הדין

פורסם

אז לך לרכב שלהם ותדאג להזדהות.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אם עברתם דירה ובדיקה החדשה הצלחתם להגיע למצב ששוב כל השכונה נגדכם

זה בכלל לא המצב. לא קשור לשכונה והשכונה לא הייתה נגדינו, גם שכונה שאנחנו גרים בא עכשיו, אבל יש קבוצה מאוד מאוד ספציפית שחבריה מתעסקים בפעילות עויינת נגדינו והסתה כדי להביא עוד חברים לאותה קבוצה. הבעייה קצת יותר מורכבת בגלל אופן פעולה של אותו אירגון שהוא שורש הבעייה. ונזליזים וכד' אלה דברים קטנים, פשוט הנזק שלהם יותר מוחשי ומובן לאנשי הפורום. נכון שזה מזעזע הנזק והעיקביות של פעילות נגד רכבים, אבל זה רק קצה הקרחון. על כך כתבתי בבלוג שלי (יש קישור בפרופיל) ויש גם דיונים באוף טופיק.

בוא לא נגנוב את הדיון של פותח שרשור. למי שיש שאלות, ממליץ לקרוא בדיונים שישנם בפורום וגם בבלוג.

• תוכן חדש...