Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פשוט בושה - הלך לשכן הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חביבי כלפי חוץ וכלפי אנשים מסויימים בן אדם יכול להיות מאוד נחמד ותמים כביכול אבל לך תדע עם מי הוא מסוכסך.

אני למשל מכיר מקרה כזה:

נסעתי עם מישהו ברכב, הגענו לכיכר עוברים את הכיכר הייתה מעבר חציה הרכב לפני בלם והנהג שנסעתי איתו נסע באיזה מהירות 3-4 קמ"ש ולפני שהוא נכנס ברכב שעצר הוא עוד הספיק להביא ברקס ככה שבקושי הייתה פגיעה,ראינו בדיוק איפה שפגענו לבחור ההוא (בן אדם בן 45 בערך)

עכשיו כל הטמבון שלו היה מרוסק בלי קשר ופנס אחורי שבור,ההוא בא עושה לחבר שלי תקשיב ניפצת לי את הפנס את הטמבון וברור שזה לא קרה ואין אפילו סימנים אנחנו יוצאים עליו ואמרנו לו שלא יבלבל ת'שכל כי אין סימנים ולא כלום אין אפילו שברי זכוכית,קיצר ההוא עושה או שאני אפעיל את הביטוח או שחבר שלי ישלם לו רק על הפנס, חבר שלי הסכים לאחר המון וויכוחים.

עכשיו הדביל הביא את חבר שלי עד אלי הביתה,

עכשיו תראו מה עלה לבחור הזה הפנס המסכן,הפנס עלה לחבר שלי 450 שקל,כעבור חצי שנה כל הרכב שלו עבר שטיפה בצבע שחור,חומצה,פנצ'רים ולא זוכר עוד מה.

זה מה שמגיע לאנשים כאלה.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עכשיו תראו מה עלה לבחור הזה הפנס המסכן,הפנס עלה לחבר שלי 450 שקל,כעבור חצי שנה כל הרכב שלו עבר שטיפה בצבע שחור,חומצה,פנצ'רים ולא זוכר עוד מה.

זה מה שמגיע לאנשים כאלה.

אם הבנתי נכון החבר שלך הרס את הרכב של האדם שהוא פגע לו בטמבון?

אם כך החבר שלך לא פחות טוב ממנו.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שיבורך בורא עולם הגדול על הקשרים והקומבינות.

מצב כזה, לא נוגע ברכב, מבטל את כל התוכניות שלי לאותו יום וקורא לחבריי השוטרים.

מז"פ מהיר, לקיחת טביעות אצבעות (ברור לי שיתכן ולא נגעו באצבעות הידיים ברכב) ושאר דברים נוספים.

מגיש תלונה נגד כל הדיירים בסביבה, כולל כולם, ללא יוצא מהכלל.

שתבוא המשטרה ותחקור, לשם כך היא קיימת.

למה אני מגיב כך?

כי בעצמי פתחתי שירשור, על הצבת מחסום שאני עומד להניח בחנייה הפרטית שלי, וגם את התרחיש המדובר בשירשור הנ"ל, לקחתי בחשבון.

אני לא בריון, ואינני אדם של כוח ואלימות.

לא מגיבים באלימות על אלימות, אלא בערמומיות, מחשבה חדה, ברורה וצלולה.

קרה ליד הבית? מה האיש עושה? אולי עצמאי בתחום מסויים?, אולי אחותו או חברתו/אמא שלו הם כאלה?

שיעמיס פרטים על המשטרה, שיגלול כל מה שעשה בזמן האחרון, עם מי נפגש ואיפה.

שיתקשר שוב ושוב למשטרה (המשטרה חייבת לו, ככה זה משטרה), יציק להם בתלונות על איומים על חייו (זהו איום לכל דבר).

נקווה לטוב.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

זה מה שמגיע לאנשים כאלה.

נו, ומה יצא לחבר שלך מזה? תאר לך שהיה מגיע לבית הסוהר בגלל סיפור של 450 שקל? 450 שקל?

אני כבר לא מדבר על העניין המצפוני כי כנראה שכאן יש חוסר בסיסי, שגם יום הכיפורים לא ממש פותר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מגיש תלונה נגד כל הדיירים בסביבה, כולל כולם, ללא יוצא מהכלל.

שתבוא המשטרה ותחקור, לשם כך היא קיימת.

להגיש תלונה אתה יכול על כל דבר. הבעייה שמשטרה לא תחקור את זה. התיק ייסגר מחוסר עיניין לציבור מבלי שהם יפנו לחשודים.

זה מה שמגיע לאנשים כאלה.

זאת בדיוק הבעייה שדיברתי עליה! יש אנשים שחושבים שלאחרים משהו מגיע. כלשהו ערס היה מפעיל מוסיקה וסאבים אחרי 12 בלילה בדירה מעל, בקשות של אבא שלי נכה לא הועילו אז התלונן במשטרה. התוצאה: נקמה, שמשה מנופצת ועוד.

למה? כי אותו ערס חשב שלאבא שלי "מגיע". אם כל אחד יחשוב שלימישהו אחר "מגיע" ויוציא לפועל את הרעיונות שלו, בארץ יהיה מרחץ דמים בלתי פוסק עד שישחטו את האזרח האחרון.

מה מגיע ולי קובע בית משפט ומערכת חוקית. זה שמערכת משפט לא עובדת כאן זאת בעייה אחרת. זה עדיין לא נותן לך סמכות לחרוץ את גורלם של אנשים אחרים ולהחליט למי מגיע שינפצו לו שמשה, ישרפו לו רכב, למי מגיע לחיות ולמי מגיע למות. אז לבחור שחרצתם את גורלו פנס מסכן עלה רכב ולבחור אחר בדיסקוטק עלה בחייו כי לא נתן לערס כלשהו לרקוד עם החברה שלו. למה דקרו את אותו בחור? כי "מגיע לו". מישהו חשב שמגיע למשפחה שלי GENOCIDE ומפעיל נגדינו קרינה רדיואקטיבית, אלקטרומגנטית ועוד דברים. למה? כי לדעתם "מגיע לנו". מכיוון שאמצעים האלה שקטים, זה מקסימום נזק במינימום עדות, אז למוסדות המדינה לא אכפת.

מה שקורה כאן בארץ זה פשוט גועל נפש. כל אחד חושב שלמישהו אחר מגיע עונש ומוציאים את זה לפועל. הסיבה: מערכת אכיפת חוקים לא עובדת, מערכת משפטית לא עובדת. לרצוח מותר, אבל לנסוע 100 בכביש של 90 זה חמור מאוד. למה? כי קנס מכניס כסף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ככה זה במדינת הקומבינות והתככים, כשאתה חבר של האנשים המתאימים, יפנו.

נורא לא נעים לקבל טלפונים משוטרים, שמתעניינים על מה ולמה, איך ואיפה.

זו אומנם "אלימות" מסוג אחר, אבל זה עוזר.

יבורך בורא עולם על הקומבינות והשיטות למיגור תופעות מרגיזות.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
מז"פ מהיר' date=' לקיחת טביעות אצבעות.[/quote']

יתכן והנך בעל תפקיד חשוב כולשהו. לנו, האזרחים הקטנטנים הדברים אינם רלוונטיים.

אני באופן אישי מאוד פוחד מהשכנים. כך למשל יום יום כלבו של אחד השכנים מטיל את מימיו על רכבי המכוסה מכל צדדיו. הכיסוי כמובן מריח שטן וניתן לגעת בו רק בכפפות ולאחסן רק בשקית מיוחדת. אני שותק, ומחייך לו ולכלבו. בכול זאת עדיף ריח שטן מפנדלים מזדמנים בפח (והיו דברים מעולם). לסירחון יש גם יתרון - פחות מתיישבים על מכסה המנוע ונשענים על הרכב. בכלל לא נעים להתקרב עליו.

כאשר האופ-ספרינגס שלהם יוצאים לשחק כדורגל והרכבים בחצר מהווים שער מאולטר - אני רץ למטה ובשקט מזיז את רכבי. אך להרגיז מישהו מאמירות כאלה ואחרות - חלילה וחס. הדבר יוכל לעלות ביוקר. וכך חיים. כמובן שאני מת לעשות כך שלא לראות את הזבל האנושי הזה בחיי, אך הדבר דורש החלטות לא פשוטות.

פורסם
חביבי כלפי חוץ וכלפי אנשים מסויימים בן אדם יכול להיות מאוד נחמד ותמים כביכול אבל לך תדע עם מי הוא מסוכסך...עכשיו תראו מה עלה לבחור הזה הפנס המסכן,הפנס עלה לחבר שלי 450 שקל,כעבור חצי שנה כל הרכב שלו עבר שטיפה בצבע שחור,חומצה,פנצ'רים ולא זוכר עוד מה.

זה מה שמגיע לאנשים כאלה.

לך תדע מה יקרה לחפצים שלך עם כאלה חברים.

וכדי שלהבא זה לא יקרה, אז תשמרו מרחק ואל תתנגשו באנשים גם אם זה רק 4 קמ"ש.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

אני באופן אישי מאוד פוחד מהשכנים. כך למשל יום יום כלבו של אחד השכנים מטיל את מימיו על רכבי המכוסה מכל צדדיו. הכיסוי כמובן מריח שטן וניתן לגעת בו רק בכפפות ולאחסן רק בשקית מיוחדת. אני שותק, ומחייך לו ולכלבו. בכול זאת עדיף ריח שטן מפנדלים מזדמנים בפח (והיו דברים מעולם). לסירחון יש גם יתרון - פחות מתיישבים על מכסה המנוע ונשענים על הרכב. בכלל לא נעים להתקרב עליו.

כאשר האופ-ספרינגס שלהם יוצאים לשחק כדורגל והרכבים בחצר מהווים שער מאולטר - אני רץ למטה ובשקט מזיז את רכבי. אך להרגיז מישהו מאמירות כאלה ואחרות - חלילה וחס. הדבר יוכל לעלות ביוקר. וכך חיים. כמובן שאני מת לעשות כך שלא לראות את הזבל האנושי הזה בחיי, אך הדבר דורש החלטות לא פשוטות.

אין מה לפחוד מהשכנים.

יטענו חבריי לפורום ויגידו שאני מדמיין דברים, ואפילו בודה מליבי, אבל קרה לא פעם, שראיתי את אדון פושע (בלי שמות, לא חשוב מי זה), יושב במסעדה שבה אני נוהג לבלות.

ראיתי את אישתו של אח של מר פושע, שביקשה עזרה בהחלפת פנצ'ר בגלגל, ושם כבר עצרתי, אמרתי לה שעם כל הכבוד לפנצ'ר שלה, אני רוחש המון כבוד לבעלה (אז זהו, שלא), והזמנתי בעבורה חילוץ, עזבתי רק כשהחילוץ הגיע והחליף לה את הצמיג.

אין מה לפחוד מהחבובים האלה, רובם רק מרעישים, רובם הגדול נחמד כשנחמדים אליהם.

פורסם
שיבורך בורא עולם הגדול על הקשרים והקומבינות.

מצב כזה, לא נוגע ברכב, מבטל את כל התוכניות שלי לאותו יום וקורא לחבריי השוטרים.

חברים חברים? או שזה כינוי נוסף לשוטרים?

אני מקווה שאתה והם מודעים לכך שאסור להם להשתמש במדים ובסמכויות לקידום ולטיפול באינטרסים אישיים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

tzvipper,

תעבור להרסוף.

שם ככל הנראה אין לאנשים (במיוחד כאלו שאין להם מה לעשות בחיים חוץ מלהציק) כסף לקנות בית.

ויש לך שומר בכניסה :) 

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אתה לא באמת חייב לשבור להם משהו. כמה אגרופים יספיקו להרגיע אותם.

אני לא יודע מה אתך, אבל אם מישהו היה מתנכל לאבא שלי לא הייתי חושב על עצמי אלא עושה הכל בשביל להפסיק את זה ולא רק, אלא להחזיר להם פי שתיים.

Renault clio RT 1994

פורסם

עצוב ועגום ולא אני לא מתכוון לסיטואציה, אלא, לך ולהשקפה שלך..

פורסם
עצוב ועגום ולא אני לא מתכוון לסיטואציה, אלא, לך ולהשקפה שלך..

אינני מבין מה יכול היות עגום בנסיונות לשמור על הרכוש ולמזער נזקים? סביר להניח כי הינך בין אלה הנוהגים לגרומם :lol:

פורסם
חברים חברים? או שזה כינוי נוסף לשוטרים?

אני מקווה שאתה והם מודעים לכך שאסור להם להשתמש במדים ובסמכויות לקידום ולטיפול באינטרסים אישיים.

ל'

נהגת לא יודע למה את קוראת חברים.

אני מדבר על כאלה שישבו איתי שולחן ליד שולחן החל מכיתה ב' (כבר מזמן סיימתי את הכיתה הזו)

אני מדבר איתך על כאלה, שכשירו לי בראש בצבא, ושכבתי שבועיים בבית חולים, הם עשו משמרות, דחו רגילות ועוד, וישבו איתי יומם ולילה.

חברים לנשק זה נקרא?

אף אחד מהם, לא עושה מה שעושה, כשהוא על מדים.

אף אחד מהם, חלילה לא מאיים, על מי שמנג'ס.

הם משתמשים במה שנקרא פוליטיקה אירגונית, חפשו בגוגל את המונח המתאים.

אגב, לא תמיד הם היו כאלה "חשובים" כמו שהם היום, פשוט שאני בחרתי באפיק חיים אחד, והם באפיק חיים אחר.

בדיוק כמו אותם משפחות רשע, שאני אומנם מכיר, אבל לא יושב איתם בשישי בלילה ומספר דאחקות.

• תוכן חדש...