Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר החליפו לי שסתום , עשו וואקום , אבל לא למשך הרבה זמן, אולי 5-10 דק' גג.

אחרי שמילאו גז המזגן הקפיא, והיה חום אימים בחוץ 16:00 עמידה בפקק וברכב קפוא. יש לציין שגם הוא הוציא קור מהר מאוד.

בערב שנסעתי ברכב הדלקתי מזגן , והוא חזר לקרר בקושי, וגם בימים שלאחרי זה ,

הבעיה ברכב היתה השסתום, כי איך שהוא הוחלף הכל עבד פיקס.

השאלה: האם יש לבצע ואקום חוזר ,פעם שניה, למשך יותר זמן? או שיש שוב להחליף שסתום כי יש מצב שהוא נדפק מהלחות, או משהו כזה?

כמובן שעכשיו בדקו שוב לחצים ואמרו שהכל תקין וזה המזגן ובלה בלה בלה...

לצערי אף מזגניסט לא הצליח לסדר את המזגן הזה כמו שצריך.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שני שאלות:

1. למה החליפו לך את השסתום? מה הייתה הבעיה הראשונית של המזגן?

2. האם מייבש החלפת פעם?

בכל מקרה לפי דעתי: אין קשר לוואקום ולא קשר ללחות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

החליפו מייבש,

שסתום הוחלף כי אמרו לי שהקודם פשוט לא עובד, ויש לחצים מאוד גבוהים, בלי קשר שהמזגן לא היה מקרר, רק בנסיעה ארוכה במהירות גבוהה, ואח"כהיו חריקות וצפצופים מאוזר המאדה שיושב בתוך הרכב.

יש לציין שאחרי החלפת השסתום, היה יוצא קור מקפיא ,אחרי שניה!

וכשהרכב היה עם חלונות פתוחים ועומד בשמש.

לצערי זה החזיק בדיוק 3 שעות וזהו.

פרטים בה"פ .

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אפשר לבצע שטיפה פנימית לצנרת של מערכת המיזוג עם חומר? כמו פלאשינג למנוע?

וכמה עלות?

פרטים בה"פ .

פורסם

כשלא ממש חם אז אפשר לשבת ברכב, אבל כשממש חם, זה בלתי נסבל, אמרו לי ש10 מעלות בעמידה זה מצויין,

(הרכב עמד בצל בזמן הבדיקה)

אני זוכר שישר אחרי שהחליפו את השסתום, יצא קור בעמידה, ברמה כזו, שזה אותו דבר שתכניס את הראש לתוך המקרר,

וגם בפקק אחרי זה בעמידה, חום אמים בחוץ, וברכב ממש קר!!!1 ולא משנה אם הייתי מכניס אוויר מתוך הרכב או מבחוץ (סירקולציה ON OFF)

אני חייב לציין שאחרי שהמזגן עובד ואני סוגר אותו, אז שומעים רעש מהצינורות מזגן של הגז שזורם, אבל גם יש בעבוע ולפעמים חזק מהצנרת,

ולא זה לא מהראדיאטור חימום, הוא מנותק.

עשיתי אחרי חודש וואקום שוב פעם, למשך 45 דק', אבל עדיין, לא חזר להיות כמו שהיה, המזגן אמור להוציא 4 מעלות מקסימום, בפתחים שלו לפי הספרות.

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...