Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפרום שלום.

לאחר צפייה וחיפושים רבים בין כל ההמלצות של חברי הפורם לגבי רכבים שונים אבקש את עצתכם

אנכנו(אנוכי ובת זוגתי) מחפשים לקנות רכב משפחתי בסכום של עד 40K.

ציפיותנו מהרכב: נוחות,אמינות,שיראה טוב לעין,ומאובזר עד כמה שאפשר

נעצרנו בכמה רכבים שונים בשנתונים 01-04:

ford focus ghia

volkswagen bora

honda acord

אשמח לישמוע את דעתכם על הרכבים הנ"ל מבחינת ציפיותנו או אופציות אחרות...

תודה.

פורסם

השאלה מה השנתון הגבוה ביותר ובעל הקילומטראג' הנמוך ביותר שתוכל להשיג בסכום המדובר.

לדעתי הפוקוס ,אני קצת משוחד משום שאני מאוד אוהב אותו ברמת כיף מנהיגה [שאני לא בטוח שאתה מחפש].

ובעל התחזוקה הזולה ביותר לעומת הרכבים האחרים שציינת.

לגבי האקורד אתה מודע שהיא נמצאת בקטגוריה שונה משני הרכבים האחרים מה שמן הסתם יקפיץ את עלויות התיקון [אבל הוא בטח יהיה מאובזר יותר].

המלצתי האישית מרמת עלויות אחזקה ורכב אמין הינה הפוקוס.

בהצלחה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

הבעיה בפוקוס שמאוד קשה למצוא אחת שמורה או שלא הייתה מליסינג ,ולמרות זאת את האקורד אפשר למצוא שמורה בעלת קילומטראז לא גבוהה

פורסם

האם כדאי להוסיף עוד כמה גרושים ולרכוש מאזה 3 2004?

איך היא מבחינת תחזקוה,אמינות,צריכת דלק.עלויות ביטוח??

• תוכן חדש...