Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתשובה לשאת פותח התרד,הדינמייט יניב תוצאות במידה ואתה שם יותר,יניב יותר (כמובן במקומות חיוניים).

ולשאלה השנייה,הינה תמונה שתתאר את החללים ב"כל" הדלת שמומלץ לכסת בדינמייט,את פנים הדלת,וגם את החיוניות מקווה שתבינו את התמונה,במידה ולא אשמח לעזור בפרטי.החלקים הצבועים באפור מדמים את מיקום הדינמייט שאמור להיות על הדלת.

חוץ מהחיצוניות שהדגשתי,כמובן את הבפנים יש למלא.

doorwires1232485487.jpg

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אני יודע שאני הייתי שם בבגאז', אבל לא סתם בבגאז', אלא על הדלת עצמה, או שמא מכסה?

בכל מקרה איך שלא אומרים את זה, הבנת את הכוונה שלי.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אממ,קראתי בשרשור של איתמר שהוא טוען שלצפות את בית הגלגלים האחוריים עזרו לו להשתיק רעשי כביש,אולי כדאי להתחיל שמה?

פורסם

בדיעבד הדיינמאט לא השתיק כלום :?

המקום היחיד שהייתי מתקין בו דיינמאט הוא בדלתות. סה טו.

בשאר המקומות ספוגים ייעודיים יהיו אפקטיביים יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שמור את זה קצת.

אתה תראה שאם הזמן אתה תתחיל לשמוע חרחורים וצקצוקים שלא שמעת לפני - אז תתחיל לטפל נקודתית במקומות האלו עם החומר.

• תוכן חדש...