Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

EVO 8 v STi - עיניין של מחיר ותפיסה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. הוואנקיש סוגרת 100 תוך 5 שניות הsti תוך 5.2 וידוע לי שה evo סוגרת יותר מהר. והוואנקיש סוגרת ב-40 קמ"ש יותר מאסתי I ונראה לי שהפרש המחרים בינהים קצת יותר מדיי.

2. הניסיון שלי לזה שיש לה התנהגות של פרארי זה בגלל שכל כך משבחים את ההתנהגות שלה בכל כתבה עליה וגם בגלל שראיתי את טיף נידל לוקח איתה סיבוב ב-160 קמ"ש כנ"ל לגבי ויקי עם האיוו ובקושי רואים זווית גלגול.

ותזכיר לי מה ההפרש מחירים בינהם?? (sti ו360)

1. במכוניות כאלו, הנתון ל-100 קמ"ש הוא מיותר לחלוטין. לוונקוויש, אם כבר נתת דוגמא, יש מנוע "קצת" יותר חזק מלסובארו או לאיוו. מעל 100 או מקסימום מעל 150 היא תברח להן כל כך מהר שזה יהיה פשוט מגוחך.

2. קשקוש מוחלט. לא אתה ולא אני יכולים להשוות כזה דבר, ומכתבות משבחות לא תוכל לדעת לעולם. בנוגע לקשקוש על טיפ נידל - נו באמת...

3. הפרש המחירים ביניהן הוא לא רק בגלל השם והמיצוב, אלא גם ובעיקר בגלל איכות גבוהה פי כמה - חומרים, אבזור, מערכות אלקטרוניות, איכות מכלולים, מנוע ועוד ועוד. ברור שה-EVO או ה-STI הן חבילות טובות יותר, אבל מי שקונה וונקוויש או פרארי לא ירק אפילו בכיוונן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. הוואנקיש סוגרת 100 תוך 5 שניות הsti תוך 5.2 וידוע לי שה evo סוגרת יותר מהר. והוואנקיש סוגרת ב-40 קמ"ש יותר מאסתי I ונראה לי שהפרש המחרים בינהים קצת יותר מדיי.

2. הניסיון שלי לזה שיש לה התנהגות של פרארי זה בגלל שכל כך משבחים את ההתנהגות שלה בכל כתבה עליה וגם בגלל שראיתי את טיף נידל לוקח איתה סיבוב ב-160 קמ"ש כנ"ל לגבי ויקי עם האיוו ובקושי רואים זווית גלגול.

ותזכיר לי מה ההפרש מחירים בינהם?? (sti ו360)

1. במכוניות כאלו, הנתון ל-100 קמ"ש הוא מיותר לחלוטין. לוונקוויש, אם כבר נתת דוגמא, יש מנוע "קצת" יותר חזק מלסובארו או לאיוו. מעל 100 או מקסימום מעל 150 היא תברח להן כל כך מהר שזה יהיה פשוט מגוחך.

2. קשקוש מוחלט. לא אתה ולא אני יכולים להשוות כזה דבר, ומכתבות משבחות לא תוכל לדעת לעולם. בנוגע לקשקוש על טיפ נידל - נו באמת...

3. הפרש המחירים ביניהן הוא לא רק בגלל השם והמיצוב, אלא גם ובעיקר בגלל איכות גבוהה פי כמה - חומרים, אבזור, מערכות אלקטרוניות, איכות מכלולים, מנוע ועוד ועוד. ברור שה-EVO או ה-STI הן חבילות טובות יותר, אבל מי שקונה וונקוויש או פרארי לא ירק אפילו בכיוונן.

רוני

לדעתי לא הכל נכון במה שאתה אומר ואני אפרט:

1.לוונקוויש אומנם מנוע יותר חזק אבל גם יותר משקל ...

2.לא שאני מאמין לכל מילה של כתבי הרכב אבל ...קצת קרדיט מגיע (בטח לטיף נידל).

3.הפרש המחירים הוא לא רק בגלל השם והמיצוב אבל הוא כן מאוד מושפע מכך

(לא היו חסרות כתבות שקראתי בהם ירדו על איכות ההרכבה והחומרים בפרארי ביחס למכוניות "רגילות" ובטח ביחס למכונית בסדר גודל מחיר כמו שלה),

לדוגמא: אפשר בהרבה יותר זול מפרארי ליקנות (בחו"ל) ניסן סקייליין

שלא נופלת מפרארי מבחינת איכות חומרים ,מערכות אלקטרוניות וכו' ,ויותר מזה

סביר להניח שאפילו האודי tt "שלנו" יותר איכותית מפרארי .

ולגבי היריקות, לא נראה לי שגם בעל evo או sti ירק על מישהו סתאם כך .

:wink:

הגלוז.

wrx 2001 8)

פורסם

(לא היו חסרות כתבות שקראתי בהם ירדו על איכות ההרכבה והחומרים בפרארי ביחס למכוניות "רגילות" ובטח ביחס למכונית בסדר גודל מחיר כמו שלה),

גלוקוז היקר. לא מדובר כאן על קרב הענקים 106 ראלי נגד סקסו VTS, מצטער לאכזב אותך אבל ההבדלים בין המכוניות הללו גדולים בהרבה.

1. וונקוויש שוקלת 1835 קילו, מנוע 6 ליטר עם 460 כ"ס ו-55 קג"מ. 305 קמ"ש. מיצובישי איוו שוקלת 1320 קילו, מנוע 2 ליטר עם 265-330 כ"ס ו-38 קג"מ בערך. 250 קמ"ש. אם נשווה יחס הספק משקל רק בגרסה החזקה ביותר של ה-EVO הן משתוות. מצד שני - מנוע חזק יותר אומר הרבה יותר כוח במהירות גבוהה. אפילו אם ה-EVO עושה אותו דבר ל-100, האם היא עושה 10.5 שניות ל-160? (הנתון של הוונקוויש), ומה קורה מעל זה? אתה יודע, מכונית שעוברת 300 קמ"ש היא בוודאי יותר חזקה מכזאת שבקושי סוגרת 250... ואני מבטיח לך שגם עם אימפרזה STI, נניח, אתה תראה את החלק האחורי של איזו ב.מ.וו 740 או מרצדס S500 מתרחק ממך במהירות מעל 150 קמ"ש.

2. בנוגע לטיף, ברשותך, אזכיר לך את מה שנכתב:

הניסיון שלי לזה שיש לה התנהגות של פרארי זה בגלל שכל כך משבחים את ההתנהגות שלה בכל כתבה עליה וגם בגלל שראיתי את טיף נידל לוקח איתה סיבוב ב-160 קמ"ש כנ"ל לגבי ויקי עם האיוו ובקושי רואים זווית גלגול.

ניד איי סאי מור? :p

3. איכות חומרים נחותה באסטון מרטין? תמשיך להאמין...לא אמרתי שיש הצדקה מלאה למחיר שלה, אבל אף אחד לא היה קונה רכב במחיר כזה אלמלא היה מספק את הציפיות גם בתחום הזה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גלוקוז היקר. לא מדובר כאן על קרב הענקים 106 ראלי נגד סקסו VTS, מצטער לאכזב אותך אבל ההבדלים בין המכוניות הללו גדולים בהרבה.

1. וונקוויש שוקלת 1835 קילו, מנוע 6 ליטר עם 460 כ"ס ו-55 קג"מ. 305 קמ"ש. מיצובישי איוו שוקלת 1320 קילו, מנוע 2 ליטר עם 265-330 כ"ס ו-38 קג"מ בערך. 250 קמ"ש. אם נשווה יחס הספק משקל רק בגרסה החזקה ביותר של ה-EVO הן משתוות. מצד שני - מנוע חזק יותר אומר הרבה יותר כוח במהירות גבוהה. אפילו אם ה-EVO עושה אותו דבר ל-100, האם היא עושה 10.5 שניות ל-160? (הנתון של הוונקוויש), ומה קורה מעל זה? אתה יודע, מכונית שעוברת 300 קמ"ש היא בוודאי יותר חזקה מכזאת שבקושי סוגרת 250... ואני מבטיח לך שגם עם אימפרזה STI, נניח, אתה תראה את החלק האחורי של איזו ב.מ.וו 740 או מרצדס S500 מתרחק ממך במהירות מעל 150 קמ"ש.

2. בנוגע לטיף, ברשותך, אזכיר לך את מה שנכתב:

הניסיון שלי לזה שיש לה התנהגות של פרארי זה בגלל שכל כך משבחים את ההתנהגות שלה בכל כתבה עליה וגם בגלל שראיתי את טיף נידל לוקח איתה סיבוב ב-160 קמ"ש כנ"ל לגבי ויקי עם האיוו ובקושי רואים זווית גלגול.

ניד איי סאי מור? :p

3. איכות חומרים נחותה באסטון מרטין? תמשיך להאמין...לא אמרתי שיש הצדקה מלאה למחיר שלה, אבל אף אחד לא היה קונה רכב במחיר כזה אלמלא היה מספק את הציפיות גם בתחום הזה.

רוני

דבר שני אתה לא מאכזב אותי .

1. אתה צודק אבל עדיין....

2.נו יו דונט ניד טו סיי מור או.קיי.,בת איי דידינט מנט וואט יו טוגט איי מנט

3.לא דיברתי על האסטון מרטין (למרות שתמצא מכוניות הרבה יותר זולות ויותר איכותיות)

אני דיברתי על פרארי (שהשתמשו עד לא מזמן בחלקים שהיית מוצא בכל פונטו )

ודבר אחרון אני לא אומר שהמכוניות המדוברות לא "טובות" אבל המחיר שלהם לא

נקבע על פי "איכות החומרים" או לפי "איבזור",

על פי הקריטריונים האלה ניקבע מחיר של פיג'ו 307 או פורד פוקוס לא של

מכוניות כמו פרארי או אסטון .

וראה לראיה שהרבה יצרנים הראו שביכולתם לבנות מכוניות כמו אלו ולא ליפול

מהם "במגרש שלהם" אבל עדיין לא מייצרים אותן (אתה חושב שאנשים ירוצו ליקנות

" פיג'ו על " :lol: ) ,מה שאומר שהשם הוא חלק לא מבוטל ממה שאנשים רוצים

כשהם קונים את המכוניות הנ"ל.

נ.ב.

הכל גרביים שלי :D .

הגלוז.

wrx 2001 8)