Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית כבל RCA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ואשתו, ברכה.

אני מעוניין לחווט את המחשב מחדר העבודה שלי ל מערכת A/V בחדר השינה שלי. החדרים גובלים באותו קיר וניתן להעביר את הכבלים דרך התקרה. העניין הוא, ולשם כך פתחתי את הנושא, שאני מעוניין לבנות את הכבלים (בהנחה שזה יצא יותר זול מלרכוש אותם). מדובר על 15 מטר כבל כפול 3 מחברי זכר בכל צד, אודיו ימין/שמאל ווידאו ממחבר DVI ל RCA/S-VDEO שיירכש בקרוב (כרגע אין לי תקציב לרכוש טלוויזיה LCD 37 אינץ', שזה הגודל המומלץ אז אני נחנק עם טלוויזיה 21" ישנה בנתיים, עד שאני אפול CRT נורמלית ביד שתיים/אגורה).

לשאלתי.

מישהו מכיר חנות שמוכרת כבל RCA חד גידי ודו גידי במחיר הגון והגיוני? או שמע עדיף לרכוש מEBAY?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מה זה כבל RCA חד-גידי? אני יודע שבתוך כל RCA יש שני גידים.

להכין כבל RCA לבד זאת ממש לא בעיה. קונים את המחברים (הם עולים גרושים), כבל באורך המתאים - ומלחימים.

כבל תבחר כטוב בעינייך. המחירים מתחילים מכמה עשרות אגורות למטר (חוט טלפון פשוט) ועד השמיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מה זה כבל RCA חד-גידי? אני יודע שבתוך כל RCA יש שני גידים.

הכוונה היא במקום שניים כמו בRCA לאודיו, רק גיד אחד, לוידאו.

חבל על המאמץ.

לא ממש. א' אני נהנה, ב' גם בקישור שצרפת הכבל הסביר עולה 84ש"ח לאודיו (זוג) ורק עשר מטר, כאשר אני צריך 15 מטר אודיו ועוד אחד של 15 מטר וידאו, הRCA וידאו (גם הוא רק 10 מטר) עולה 250+-. אתה בטוח שזה יותר זול? אתה בטוח שזה כבל איכותי?

Stay tuned

פורסם

אם אתה מעביר וידאו אתה צריך כבל מוכן מסוכך, כבל כמו של רמקולים2גידים לא מתאים להעברת וידאו.

אני רכשתי כבל מוכן 10מטר 3פינים RCA מכל צד עלה לי 100ש"ח, אני מעביר בו וידאו ואודיו לסלון(עכשיו אני כבר לא משתמש בזה).

פורסם

טוב, בוא נסגור פינה.

לא מדובר על כבלים לרמקול, רשמתי בבירור RCA-ים, לא משנה עם מדובר על שלושה גידים או על שני גידים ועד חד גידי.

הכוונה בגיד היא שזירה+סיכוך+מיגון. ניתן להסיג כבלים כאלו ביחידה, בזוג צמוד, ובוידאו בשלושה צמודים. משמע תלת גידי יהיה כבל עם שלושה כבלי RCA פשוט ב"מארז" אחד.

אני מחפש כבל של 15 מטר ולא של עשר. אם הייתי מוצא כבל 15 מטר מוכן ובמחיר שמשתווה לDIY של כבל כזה כבר הייתי רוכש, בהנחה שהמחיר למטר באמת יותר משתלמת. ולא מדובר על כבל סוג ב'.

סה"כ שאלתי אם מישהו מכיר חנות שיש לה מחירים הוגנים לכבלים RCA לפי מטר רץ.

Stay tuned

• תוכן חדש...