Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי - פולני שכמוך !

אם זה מה שהיה יפה ביוסי - הוא היה דוגמן..

היית צריך לכתוב - "מה שיפה בעבודתו של יוסי..."

שהרי קשה לי להאמין שאתה מזיל ריר כל הזמן על יוסי ולא על עבודותיו... או שגם וגם, ואז תזכיר לי לתפוס ממך מרחק במפגש הקרוב..:)

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אדי - פולני שכמוך !

אם זה מה שהיה יפה ביוסי - הוא היה דוגמן..

היית צריך לכתוב - "מה שיפה בעבודתו של יוסי..."

שהרי קשה לי להאמין שאתה מזיל ריר כל הזמן על יוסי ולא על עבודותיו... או שגם וגם, ואז תזכיר לי לתפוס ממך מרחק במפגש הקרוב..:)

רזי - למה לתפוס מרחק, אנחנו הולכים לשבת באותו הרכב, פעם בשלי :-P פעם בשלך :wink:

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר בכיף להתקין מסך/מסכי-מגע נוספים ולשלוט גם מאחור (אגב, ניתן להריץ 2 מופעים של RR כשאחד מהם שולט על המוזיקה ברמקולים האחוריים (ומשתמש במסכים משענת האחוריים) והשני עובד מקדימה עם ה 3 WAY והסאב. נוסה בהצלחה ב MP3CAR בעבר.

...CASKA for life

פורסם

התקנה יפה וביצוע ללא רבב אך גם אני נאלץ להסכים עם קיפוד לגבי מיקום המקלדת ,

רכב זה לא כמו שולחן עבודה רגיל שאין צורך להזיז את המקלדת , הרבה יותר נוח לדעתי מקלדת אל חוטית.

אבל אם אלי מבסוט זה מה שחשוב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קיפוד, נראה לי שרומם התבדח,

ולא התכוון לאותו מושב אחורי שאתה התכוונת אליו :-P

פורסם

הרכב הזה מאוד גדול ומרווח - אני רוצה להאמין שאלי ויוסי בדקו היטב לפני שהם קבעו את המקום הזה שהוא גם נוח מספיק בכדי לעבוד ממנו.

הת'רד הבא - התקנת מתקן בקבוק שמפניה נשלף במושב האחורי :-P

bubley any one? :-D

בלינג בלינג :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מוט ההילוכים איננו מפריע להקלדה, ניסיתי את זה כבר כמה וכמה פעמים.

לא יודע למה צריך להוציא את המקלדת ממקומה, ההקלדה בצורה הזאת נוחה מאוד למה שאני צריך

מה עוד שהיא הרבה יותר יציבה כך מההנחה שלה על הברכיים או על ההגה.

מי שרוצה לראות מוזמן לנסות אותה במפגש דרום הקרוב ולראות בעצמו:-o

אלי

פורסם

פעם ידעו לפרגן בפורום מבלי להכנס לקטנות (שלא רלוונטיות לבעל הרכב) כל תגובה שנייה..

נראה סופני, אחד הפתרונות היצירתיים שנראו פה. סחטן.

שאפו גדול כמובן ליוסי

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, היה ברור הרי שאני לא אעצור לאחר המקלדת לא? :wink:

אז ככה, לאחר שפתרתי את בעיית המקלדת, שעובדת נהדר במצבה ובמקומה הנוכחי, ללא צורך בשליפתה מהמקום, פניתי לדבר שהפריע לי הכי הרבה... הטויטר או יותר נכון הגודל שלו.

הILLUMINATOR הוא אחד הטויטרים הטובים ששמעתי עד היום אם לא הטוב שבהם, הפירוט שלו והסאונד (יותר נכון גוון הצליל שלו) הם ללא מתחרים, מבחינתי לפחות, אבל הגודל שלו פשוט הפריע לי (קוטר התקנה 104 ממ) וההתקנה שלו פשוט לא היתה יפה לטעמי.

שוב מצאתי את דרכי ליוסי עם בקשה להקטין את הטויטר ולתת לי את האפשרות לכוון את הטויטר גם לאחר ההתקנה.

התוצאה, כרגיל, פשוט מהממת. יוסי בנה face plate חדש מאלומיניום עם אפשרות לכוון את הטויטר ממש כמו שביקשתי. הקוטר ירד לכ70 ממ מרשימים שמאפשרים התקנה הרבה יותר אסטטית

הטויטר עדיין לא מורכב ברכב (יבוצע בימים הקרובים) אבל התוצאות מדברות בעד עצמן.

אלי

1 (Large).JPG

2 (Large).JPG

3 (Large).JPG

4 (Large).JPG

5 (Large).JPG

6 (Large).JPG

7 (Large).JPG

9 (Large).JPG

פורסם

השרשור הזה הולך ומשתפר מפעם לפעם.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...