Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

אדי זה לא קרטון של DLS זה קטלוג של DLS :?

רעיון גדול וביצוע עוד יותר טוב !

נימיקיפוד לזרוק רעיונות ופתרונות של בדיעבדים זה לא חוכמה

החוכמה בעבודה והמקצועיות נמדדת כשמגיע לקוח עם מוצר ועם דרישת עבודה ומקבל את מה שהוא רצה ומעבר

ולפי מה שנראה לי אלי פותח השרשור מרוצה מעבר לכל ציפיותיו

מה שאומר שיוסי "שיחק אותה" אבל בגדול

זה שיש איזיה מוצר (אי שם ברחבי ה-EBAY או באיזה חנות גאדג"טים בארץ) שקל יותר או פשוט יותר להתקנה, ממש, אבל ממש לא רלוונטי.

אלי תתחדש וכמו שאמרתי כשאתה מבסוט, זה סוף הפסוק. (יצא חרוז :-))

דרור

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלוההההייייים קח אותיייייייייי

+1

:D:D:D:D:D

יוסי עבודה מ-ד-ה-י-מ-ה

בימים כאלו בהם הכל כבר נעשה וכל דבר נוסה, לחדש זה לא עיניין של מה בכך ועל זה מגיע כל הכבוד !!

פורסם
מפלצת, שנה וחצי.. תבדוק שוב (מה זה חשוב ? יא נודניק.. :) )

.

חגי.

בדקתי:), אני נודניק, אני בחופש מחלה ויש לי יותר מידי זמן חופשי:).

התקנת את הCARPC ב23 ליוני 2009.

זה שנה ובקושי חודש:).

:lol:

under construction..

פורסם

ניר :-P

היות ומשעמם לך :-D

אני נותן לך משימה לבדוק לגבי כל חבר פורום שיש לו CARPC מתי הוא התקין אותו, כמה זמן לקח להשלים את השלב הראשוני של הפרוייקט ומה ייחודי אצל כל חבר פורום בפרוייקט שלו שאין אצל אף חבר פורום אחר :-P:-P:-P

זה יעסיק אותך קצת 8)

ואתה יודע מה ייחודי בפרוייקט שלי - יש פולני ברכב :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו שכולם אמרו פה

עבודה מ-ט-ו-ר-פ-ת :)

פשוט כל הכבוד יוסי מדהים

אבל אני חייב לחזק את חגי

אני גם לא רואה שום טעם למקלדת במיקום הזה , במצב הזה

היה אחד בmp3car שהטמיע מקלדת בתוך המגן שמש , לטעמי זה מיקום הרבה יותר ריאלי להקלדות דברים לgps וכו'

חוץ מזה שאת רוב הדברים עושים עם המסך והשימוש היחיד , שלי לפחות , למקלדת הוא לtroubleshooting פעם ב...

ניר , אני אחסוך לך את עבודת המחקר

שלי הותקן ב21/05/09

:)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

ניר, אני אתעלם באלגנטיות. תהיה בריא ! :?

בוקר טוב

נימיקיפוד לזרוק רעיונות ופתרונות של בדיעבדים זה לא חוכמה

החוכמה בעבודה והמקצועיות נמדדת כשמגיע לקוח עם מוצר ועם דרישת עבודה ומקבל את מה שהוא רצה ומעבר

ולפי מה שנראה לי אלי פותח השרשור מרוצה מעבר לכל ציפיותיו

מה שאומר שיוסי "שיחק אותה" אבל בגדול

זה שיש איזיה מוצר (אי שם ברחבי ה-EBAY או באיזה חנות גאדג"טים בארץ) שקל יותר או פשוט יותר להתקנה, ממש, אבל ממש לא רלוונטי.

דרור

היי דרור, נעים להכיר.. ברור שפתרונות בדיעבד לא שווים כלום אבל אלי (פותח השרשור) כבר בירבר איתי בעבר בהודעות פרטיות ואם הוא רק היה מעדכן שהוא חושב על פתרון שכזה הייתי עוזר לו עם מאה ואחד רעיונות, מקלדות, פתרונות, לינקים ועוד.

בכל אופן, אם נחזור לעיקר, העבודה יצאה מדהימה כמו שכבר מצופה מיוסי. תתחדש גבר ! :lol:

אופיר, מה אתה עושה ער בשעות כאלה ? תחזור לישון ומייד !!

...CASKA for life

פורסם

וזה בנוסף לזה שדיברנו פה 20 אלף פעם על פתרונות מקלדת ושליטה כאלה ואחרים

יש תרדים מפוצצים בפתרונות שהיו יותר מתאימים פה..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אופיר, לא יודע על מה אתה מדבר :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חגי ואופיר,

אתמול והיום שיחקתי עם המקלדת במיקום הזה ולמה שאני צריך המיקום מעולה, לא נתקלתי בשום קושי לתפעל את המקלדת, נהפוך הוא, המיקום הרבה יותר נוח מאשר לכתוב עם המקלדת על הברך, משענת היד, באויר או בכל מיני מיקומים כאלו או אחרים.

היום אחרי כמעט כשנה עם הCARPC נוח לי עם אמצעי השליטה הנוכחיים (מסך מגע, עכבר ומקלדת) ואני ממש לא רואה צורך, בשבילי לפחות, במשהו חדש.

עכשיו המקלדת יציבה מאוד ומאוד נוח להקליד עליה מה עוד שאני לא מאמין שאף אחד איננו מקליד בזמן הנהיגה:lol:.

הנק' היא מיקום קבוע ונוח למקלדת, כל מקלדת שהיא. שוב המקלדת איננה מקובעת למגירה ואוכל להחליפה בכל עת בלי שום בעיה.

אלי

פורסם

מה גם שברכב שלך היה ניתן להכניס חצי מתיבת נוח...

Pioneer TS-X150

פורסם

לא הייתי רוצה לפגוש את אשתו של נוח - היא צריכה להיות כבר כמעט בת 6000 :-D היא תנסה לאכול את המקלדת סביר להניח...

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה לכל המגיבים. חגיי ואופיר אשמח לדעת מה במיקום של המקלדת לא מוצלח (אני ישבתי ברכב לא ראיתי בעיה כלשהי). אם יש תמונות של השתלת מקלדת במיקום נוח יותר ברכב דומה תעלו לפה אולי נקבל רעיונות לעתיד.

פורסם

לרגע לא חשבתי שהמיקום של המקלדת לא מוצלח. ההתקנה שלך, כרגיל, ללא רבב ואני לא חושב שיכולת למצוא נקודה אחרת להתקנה סמויה שכזו (אם היית מצליח לדחוף מקלדת מתחת להגה שתצא ישר לבירכיים זה יכל להיות מדהים :-D ויש לפטנט גם שימושים אחרים :wink:).

עם זאת, מאחר והמקלדת הספציפית הזו לא אלחוטית אז לא קל להשתמש בה בנוחות אם היא מקובעת למקומה (בהשוואה למקלדת אלחוטית קטנטנה). המקלדת שהבאתי בקישור קודם לכן היא אלחוטית והיא גם בגודל שמאפשר הטמעה ברוחב של 1DIN.

...CASKA for life

פורסם

אבל חגי

זה בדיוק מה שיפה ביוסי - הוא מצליח להחנות אוטובוס בחניה של סמארט :-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...