Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אני שם לב לחוסר הדיוק בהדבקה של הבד השחור ב face plate המקורי?

עבודה באמת מיוחדת, איך הם יותקנו? לא בצורה בולטת?

מתחדשת*

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התיכנון הוא כנראה שהם יותקנו במשולשי המראות, אולי טיפה בולטים כדי שתהיה אפשרות משחק בזויות

אלי

פורסם

אלי יצרת פה זן חדש של טוויטרים מבית סקאן ספיק אולי תצליח למכור להם את החידוש הזה :)

למה לא להתקין בקורות עכשיו? הם הרבה יותר קטנים ולא יבלטו לך כמו בתצורה הקודמת.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אלי- תתחדש !

עכשיו אני רואה במה מדובר!

אני מקווה שיום שישי ייצא לי לראות את זה ב LIVE.

יוסי- שוב הוכחת את עצמך כיחיד מסוגך, תענוג צרוף.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

נראה סופר מעולה, וגם מאוד פרקטי.

אין מילים, כל פעם יוסי מצליח להפתיע מחדש.

מזל שיש עוד יחידי סגולה בפורום כמו אלי, שכל יומיים קופץ להם ג'וק חדש(במובן הטוב), אחרת לא היינו זוכים לראות עוד עבודות כאלו.

תמשיכו ככה(כולם, גם יוסי וגם אלי), אחרת יהיה משעמם פה, וחלילה נמשיך להתווכך על ההבדלים בין דומבוס לבין סלסטרה.:-D

under construction..

פורסם
אלי יצרת פה זן חדש של טוויטרים מבית סקאן ספיק אולי תצליח למכור להם את החידוש הזה :)

למה לא להתקין בקורות עכשיו? הם הרבה יותר קטנים ולא יבלטו לך כמו בתצורה הקודמת.

נכון זה אפשרי אבל בטויטרים האלו נשמעים הרבה יותר טוב באון אקסיס. במשולשים של המראות אוכל ביתר קלות לכוון אותם לאון אקסיס ושהם לא יבלטו. יכול להיות שבסוף נשים בקורות. תלוי איך זה ישמע.

הג'וקים האלו פשוט יכולים להתגשם רק בזכות יוסי. לא מאמין שיש מישהו בארץ שיכול לבצע את זה ברמה הזאת.

ניר עזוב אותך משטויות, בטח שדומבאס עדיף, אני קניתי את הסלסטרה רק בגלל הזהב:silly:

אלי

פורסם

אלי, יוסי

לדעתי אתם צריכים להציע לסקאן ספיק את הפתרון הזה - אילומינייטור פיקולו :-D

ועוד בתוך ספירה...

אני מקווה רק ששמתם חומר כלשהו בתוך הצ'יימבר הזה שימנע החזרי קול ישירות מהמתכת.

נראה סוף הדרך - באמת הקטנה משמעותית של הטוויטר המפלצתי הזה.

אלי - תרגיע את הגיינים :lol:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, לא חושב שאני מגזים.

הגעתי לשלב שבאמת אני סופר מרוצה מהעמרכת שיש לי ולא רואה שום סיבה להחליף דבר. האסטטיקה מצד שני, הפריעה לי תמיד ואם יש אפשרות לבצע את ההתקנה בצורה יפה ואסטטית יותר, זאת השאיפה שלי. נכון זה עולה כסף אבל שום דבר טוב לא בא בחינם:-P

אלי

פורסם

אלי - אני לא בטוח שהבנת אותי

נראה לי שהגיינים אצלך פתוחים יתר על המידה, בפעם האחרונה ששמעתי אצלך שמעו נהדר סה"כ ומאוד אהבתי אבל התחושה שלי היתה שמשהו לא מסתדר לי.

אחר כך שמעתי כמה מערכות נוספות ומה שנראה לי זה שאתה צריך לבדוק אם לא פתחת את הגיינים יותר מידי במערכת שלך - זו התחושה שקיבלתי לפחות.

לגבי ההקטנה של הטוויטרים - מה שאני בטוח שזה יעשה, זה יאפשר לך להתקין את הטוויטרים במקומות שיתרמו לרוחב הבמה ברכב שבעיניי צריך להיות רחב יותר.

למען האמת - רוחב הבמה אצלך זה הדבר היחידי שהוריד לי מההנאה מהמערכת שלך, כי הרכיבים, הסאונד, הגודל של הרכב, הכוונים נותנים תוצאה ראויה למערכת שכזו - עם במה רחבה יותר ומתח עבודה (גיין) קצת יותר נמוך נראה לי שאתה כבר תגיע לאיזושהיא נחלה ומנוחה זמניים.

אוי אני צריך לבודד את הדלתות אצלי...:-( (יבוצע ברכב הבא ע"י אמן דגול :-D )

ולתקן את הHISS בלוויתן :-( (יבוצע ברכב הבא על ידי ובהשגחתו העליונה של חבר פורום אחר :-D )

ולנסות טוויטרים קצת יותר חמים ורכים למרות שהL1 סה"כ נותנים לי תוצאה מאוד יפה :-P

ואולי להוסיף עוד SW300 :twisted:

ולשדרג אלטרנטור 8)

אבל זה כבר ברכב הבא...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כדי להראות מה מהמרחק שלי משביעות רצון מלאה מהמערכת לעומת המרחק של אלי משביעות רצון מלאה מהמערכת :-D

וכדי להראות שאני מבקר גם את עצמי ולא רק אחרים

Pioneer TS-X150

פורסם

הסאונד ברכב של אלי מדהים.

אני לא מכיר הרבה אנשים שסאונד כזה לא ישביע את רצונם.

ואני מאחל לכולנו להגיע לכזו תוצאה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סרול,

אין עוררין על כך, אין עוררין.

אני מקווה להגיע ברכב הבא לתוצאה דומה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...