Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כמעט כשנה עם CARPC ברכב, ההתאמה שלו, הכיוונים ופתירת כל הבאגים המעצבנים (טוב לא כולם אבל אני מקווה שאת רובם), הגיע הזמן גם להשקיע מעט באסטטיקה ובנוחות התפעול של הכול.

אחד הדברים שהכי הפריע לי היתה המקלדת, או יותר נכון לומר איפה לשים אותה. רוב הזמן יצא שהיא היתה זרוקה בין המושבים או על הרצפה. המקלדות הקטנות שנמכרות בMP3CAR ובEBAY לא נראו לי כל כך פונקציונאליות כך שקניתי מקלדת קטנה באופיס דיפו והופ למי אם לא, האמן יוסי אלפיין.

הדרישה שלי היתה פשוטה "לא איכפת לי איך, המקלדת הזאת נכנסת לדש בורד בצורה הכי אסטטית שאתה יכול".

דרישה פשוטה אבל כמות העבודה שנדרשה כדי לבנות בדש מגירה למקלדת ועל הדרך גם לקצר ולהקטין את המקלדת עוד יותר היתה פשוט עצומה. יוסי עבד על זה 3 ימים כשעל חלק מהדברים הוא חזר מס' פעמים סתם כי לא מצאו חן בעינייו איך שהם נראו

שום חיפופים או קיצורי דרכים.

על הדרך, בהשראת הדיבורית של PAPIRUS, שונתה כל הקונסולה של הDRC ושלט הבאס, למשהו "טיפה" יותר אסטטי. כמובן שיוסי לא היה יכול להסתפק במשהו רגיל ובנה גם פתיחה חשמלית למקלדת ותאורה מתוכננת בקרוב.

התוצאה, כרגיל אצל יוסי, מהממת פשוט אין לי מילה אחרת לכך, המגירה משתלבת בצורה מושלמת בקונסולה והקונסולה? תשפטו בעצמכם.

חדל קשקשת הנה מס' תמונות קודם של המצב הראשוני והעבודה על המקלדת שלקחה מס' לא מבוטל של שעות

אלי

CIMG5427 (Large).JPG

CIMG5429 (Large).JPG

CIMG5426 (Large).JPG

IMAG0260.jpg

IMAG0262.jpg

IMAG0267.jpg

IMAG0268.jpg

IMAG0272.jpg

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

והתוצאה הסופית של הכל ברכב, כולל הקונסולה, הפעם פרי יצירתו של יוסי.

ולקינוח סרטון קטן על מנגנון הפתיחה:

http://www.youtube.com/watch?v=Jpcxqwt7ifU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

יוסי, שוב בפעם המיליון תודה על עבודה מושלמת, כהרגלך.

אלי

CIMG5429 (Large).JPG

CIMG5430 (Large).JPG

CIMG5432 (Large).JPG

CIMG5433 (Large).JPG

CIMG5440 (Large).JPG

CIMG5441 (Large).JPG

CIMG5442 (Large).JPG

פורסם

OMG

יוסי שאלה פשוטה...

מה אתה עושה בארץ? ואני שואל ברצינות.

אשמח לתגובה.

מדהים! שה' יעזור.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

יוסי..מה שעצוב שזה כבר לא מפתיע... עבודה מושלמת..כרגיל! כל הכבוד על האלתור ועל היצירתיות בעבודה! =]

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

מדהים כל פעם העבודות של יוסי מפתיעות אותי מחדש הסתובבתי הרבה זמן בפורום בתור אורח

וראיתי עבודות שלו פשוט אומן! כל הכבוד.

פורסם

ראיתי את כל תהליך ההתקנה, במלוא הכנות, אין דברים כאלה. תראו לי משהו כזה.

זה כבר הרבה מעבר לאודיו לרכב. זו אומנות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

דייייייייי

אלוההההייייים קח אותיייייייייי :evil:

לא יודע למה אבל הפרוייקט הזה כל כך חביב עלי.

אם היית בא אליי ומבקש ממני להכניס את המקלדת הזאת לדשבורד לא משנה איך - סביר להניח שפשוט הייתי תוקע אותה בלחץ בין גלגל ההגה ללוח המכוונים :-P:-P:-P היא היתה נשברת בדרך ולא היית רואה בכמה טורים אתה נוסע מרוב עצבים - אבל גם ככה מעולם לא הייתי בקטע של גימור :-P

המנגנון פתיחה נוסח CDROM של לפטופ, הפרספקס השחור, המסילות, ההתאמה של המקלדת - פשוט תענוג לעיניים.

ומה עשה שם קרטון של DLS? :-P:-D:-P:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עבודה יפה.. !

אומן אין ספק, אבל בתור אחד שמשתמש ב CAR-PC כבר שנתיים +- הפתרון הזה נראה לי ממש לא פרקטי - עד שאתה כבר צריך מקלדת (פעם בחודש בערך) אז היא תקועה במקום לא נוח בעליל והיא קבוע במקום. (אם המקלדת הייתה אלחוטית והיה מדובר רק במנגנון שליפה מתוחכם הפתרון לדעתי היה מושלם)

בכל אופן, תמיד כיף לראות עבודות של האומן. עבודות ברמה הזאת אפשר לפרסם ב MP3CAR.. ולהביא הרבה כבוד !

...CASKA for life

פורסם

קיפוד:).

קצת מצחיק שאתה כותב שאתה עובד עם קאר PC כבר שנתיים, כאשר התקנת את שלך ברכב רק לפני שנה:).

בכל אופן, אלי משתמש במחשב לשלוט על הBIT1, ולכן הוא משתמש במקלדת, והוא גם נוהג לגנוב לאנשים דיסקים במפגשים ולעשות להם ריפ במקום, וגם שם המקלדת מגיעה לידי ביטוי.

והאמן לי, אם הוא לא היה משתמש במקלדת, כנראה שהוא לא היה מגיע ליוסי לכמה ימי עבודה על הדבר הזה:).

ולאלי.

תתחדש!\ נראה מליון דולר.

יוסי לא מפסיק לפתיע כל פעם מחדש!.

under construction..

פורסם

מפלצת, שנה וחצי.. תבדוק שוב (מה זה חשוב ? יא נודניק.. :) )

על אחת כמה וכמה שמשתמשים במקלדת הרבה אז המיקום שלה באמצע הקונסולה, כשהיא מקובעת למקום, הוא לא ממש נוח לעומת מקלדת אלחוטית.

כמו שאמרתי, העבודה והפיתרון יפים מאוד והרעיון הזה יכול להתפתח לאלף ואחד שימושים אחרים (אני כבר יכול לדמיין את פאנל השליטה של ה H900 מוחבא במגירה כזו, נשלף ואז מתרומם לאט ל70 מעלות - אליקו לשיקולך.. :) ) אבל, עם כל הכבוד, זה ממש לא פרקטי בהשוואה לצעצוע כזה :

Rii-Mini-Wireless-Keyboard.jpg

http://cgi.ebay.com/2-4G-Wireless-Rii-Mini-Keyboard-Touchpad-PS3-PC-/280536146661?cmd=ViewItem&pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item415141e2e5

אגב, גם צעצוע כזה ניתן לשלב במגירה הקפיצית ואז הפיתרון הוא גם יפה וגם פרקטי.

...CASKA for life

פורסם

קודם כל יוסי גדול ותמשיך להיות גדול ולהפתיע אותנו, אני אישית כבר לא נכנס לפורומים ברוסיה, כי עבודות כאן יותר מעניינות.

הרבה תודה ליוסיקו.

לעניין מקלדת. ניר, קיפוד צודק שבגדול אין צורך יום-יומי במקלדת, ואפשר להסתדר בלי. בנוסף לזה אין בה צורך גם בשליטת BITONE.

אבל, אם יש מקלדת זה עוד יתרון. למשל: יש אפשרות לשלוט על נגן דרך מקלדת, לשלוט על ווליום, להתכתב, לכתוב הערות לשיר, להקליד כל דבר...

פורסם

אתם צודקים, את המקלדת לא צריך יום יום וכל היום אבל כשאני צריך אותה אני רוצה שהיא תהיה זמינה ולא מעוכה מרגלי אחרים

או זרוקה בתא הכפפות ובכל מקום אחר מלבד המקום שבו אני מחפש אותה.

המקלדת איננה מחוברת למגירה בצורה קבועה כך שאני אוכל להחליף אותה בבו הזמן למשהו אחר כמו שחגי הביא בקישור (את האמת נראה לא רע בכלל והמחיר זול, תודה נימי:-D).

כל הרעיון היה ליצור מקום יעודי למקלדת, לא משנה איזו מקלדת זאת תהיה ובזה אני חושב שיוסי התעלה על עצמו.

אלי

פורסם

היתה לי הרגשה שיש כאן יד חופשית לפרקטיקה - בגלל זה גם לא אמרתי שום דבר, איכשהו שמחתי על אלי ועל יוסי שהם ידאגו שנוחות תהיה או תוכל להיות.

הפרוייקט פשוט מאגניב - היה אפשר לעשות תא עמוק יותר ולהסתיר שם אקדח :-P לירות באנשים מעצבנים בפקקי דרכים :twisted:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...