Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואת ביטוח רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתם כמוני בתופעה שבה אין קשר בין הצעות הביטוח באתרי ההשוואה באינטרנט לבין ההצעה בפועל, לרוב ההצעה בפועל, גבוהה בכ 10 עד 30 אחוז.

אם כן, אשמח אם תתנו דוגמאות כדי להגיש תלונה למפקח על שוק ההון והביטוח ו/או ארגוני הצרכנים.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

עיקר הגולשים באינטרנט מחפשים רק תג מחיר. על מנת לסגור הצעה בצורה מדויקת יש צורך באישורי עבר ביטוחי ודיוק מירבי בקוד הדגם שנימצא אצל לוי יצחק.

פורסם

מדובר באתרי ההשוואה של ביטוח מקיף וצד ג', לא באתר האוצר. אין בעיה בדיוק בעובדות. סוכנות הביטוח "הזוכה" מודה בחצי פה שזה רק תרגיל, במקרה שלי ביטוח און ליין. לדוגמא ניסיתי לבטח רנו מגן 2002 רכב שהמחירון שלו כ 20,000 שקל.

ההפרש לביטוח מקיף בין האינטרנט להצעה הטלפונית, עמד על כ 400 שקל, לשאלתי איך זה קורה ענו " באתר יוצאים מהנחה שיש לך איתוראן". אז א. זה לא כתוב בשום מקום, ב. זה גם לא הגיוני בעליל, עדיין רוב המכוניות הן ללא איתורן, סתם תירוץ.

כניראה שמתווכים וסוכני ביטוח ...אותו עם. רק איפה המפקח על הביטוח.....

נהג מנוסה
פורסם

vik014,

אתרי השוואת הביטוח (לא ביטוח חובה), הם אתרי פירסום. ההצעות שאתה מקבל שם, הן לא בהכרח ההצעות הזולות ביותר שתמצא בסקר מקיף. ההצעות שאתה מקבל באתרים אלה, מבוססות על תנאי בסיס מסויימים שהמפרסם בחר בהן בכדי להציג הצעה זולה. זה סוג של פירסום סמוי: אתה חושב שבאמת מישהו מתאמץ לחפש עבורך הצעה זולה כשבעצם מאחורי הקלעים מסתתר מפרסם אחד אולי שניים ואולי 3 סוכנים שעובדים באותו משרד.

יש עכשיו בפורום "מפרסם" חדש - מדוע שלא תאתגר אותו בהצעת מחיר.

רק חשוב שכשאתה משווה הצעות מחיר, תתבסס על אותם נתונים, למשל: אם האחד מציע לך צד ג' עד 500,000, תוודא שגם האחרים מציעים לך צד ג' עד 500,000 ולא 600,000 או 400,000.

שתף את הקוראים בתוצאות. אם כי הצעה שנכונה לגביך, לא בהכרח תהיה זהה למישהו אחר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לפני ההשוואה,עד כמה שידוע לי, יש מה שנקרא "אמת בפרסום" מפרסם לא יכול לפרסם הצעה שאין לו שום כוונה לממש אותה. גם איך אפשר להשוות בין הצעות לא רציניות.

נהג מנוסה
פורסם

vik014,

אוי ואבוי. אל תגיד לי שאתה באמת מאמין לכל מה שכתוב/נאמר בפרסומות?

תפקידה של פרסומת להכניס אותך למלכודת. אדם צריך להיות מודע לכך שכשהוא מתפתה לפרסומת, הוא נכנס למלכודת וע"כ טוב יעשה אם יחדד חושיו ומלכתחילה יחפש איפה מכשילים אותו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא עד כדי כך. חברה שמפרסת מוצר במחיר X. יכולה להתבע אם לא תסכים למכור במחיר X. והיו דברים מעולם. הצגת נתונים בפרסום ובכל צורה אחרת הינה "הסכם מחייב" משפטית לכל דבר.

נהג מנוסה
פורסם

אף אני נתקלתי בתופעה!

אני לא מתפלא שמדובר באתרים פרטיים ולא באתר משרד האוצר, שהוא יותר מחייב!

האתר נקרא "השוואת מחירים" לא "פרסום סוכנים"!

גם לי, בסוכנויות, אמרו דברים כמו "אנחנו צריכים לאמת את ההצעה שקיבלת באתר" למרות שמסרתי את כל הפרטים הנדרשים (איזה קומה אני גר, איך קוראים לסבתי, הסטוריית תביעות, הרשעות וכו')

אתה צודק בטענתך לחוסר אמת בפרסום!

מפרסמים גלידה ב-1.9 ? שימכרו גלידה ב-1.9! לא משנה שזו לא הגלידה שחשבת, חייבים למכור לך מה שפרסמו!

אז נניח לא אמרו ציינו גודל ההשתתפות העצמית, זה לגיטמ. אבל " אני צריכה לאמת את ההצעה?!?"

פורסם

ויק, תרשה לי לומר לך ובלי התנשאות, שאתה כנראה בראשית החשיפה ש/ך לעולם העיסקי ויש הרבה מה ללמוד ולהתנסות.

כמו שכתבו לך, פרסומות ואתרים הם דרך ליצירת קשר ומשם ממשיכים.

ביטוח רכב זה לא מוצר ברור, כמו מכשיר חשמלי שיש דגם ותכונות קבועות ואתה יכוללבחור התעה זולה, אם יש לך אמון במוכר שיספק את המוצר ובזמן שהובטח.

לכל רכב ונהג יש מאפיינים משלו המשפיעים על הביטוח: דגם הרכב ומיפרט בטיחות, תוספות, מקום חניה, גיל הנהג, רקע ביטוחי, מקום מגורים, צורת השימוש ועוד. האתרים ברשת לא מכילים את כל הנתונים האלו ולא יחליםו שום תוכנה של חברת ביטוח. הם לדוגמה בלבד! גם אם שנינו נגור באותו בניין ונהיה בעלי אותו דגם רכב - נקבל שתי הצעות שונות.

מנסיוני הביטוחים הישירים כבר לא זולים. אבל איתם אפשר להתמקח ולקבל הנחה של מאות שקלים.

נסה לברר אצל ההורים/משפחה/חברים על סידור של אירגון או ועד עובדים. ההפרשים יכולים להגיע לעשרות אחוזים.

כמובן, כפי שכתבו לך, בדוק שמדובר בכיסויים דומים של סכום נזק, השתתפותעצמית,שרותי דרך, רכב חלופי ועוד.

אני מבטח דרך סוכנות רייך בהרצליה (טל. 09-9585077) ומרוצה מאוד מהמחירים והשרות.

ואל תאיים בתביעות. התשובה תהיה תמיד " "נראה אותך". אחרי שתחשף למחירי עו"ד תבין שממש לא כדאי. הרבה אפלפי שקלים ולא מבטיחים לך שתזכה. ולך תדע כמה זמן תשקיע בזה.

אמת בפרסום זה מונח גמיש מאוד ובית משפט (או משפח...) עוסק בחוק ומשפט, וגם זה לא משהו הכי מדוייק. אל תחפש צדק בבית המשפט. פשוט אין.

יש צמד מילים מרגיז אבל מציאותי: ככה זה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

רוכב בודד, אני לא כזה נאיבי. תשים לב חברות מובילות, אתרי מכירות באינטרנט וכיו"ב יזהרו מאוד לפרסם מחיר לא נכון, או לפרסם פרט לא נכון בעליל, זו פשוט עבירה על החוק. במקרה שפרסמו הם יספקו לך את המוצר במחיר הפסד ובלבד שלא תתלונן עליהם.

בנושא השוואות הביטוחים, נכון שיש פרמטרים רבים, אבל באתם פרמטרים (שהם העיקריים) יש חוברת שעומדות מאחורי ההצעה שלהם, ויש שלא, ומעניין שזה בדרך כלל אותם החברות. כלומר הם עושות זאת במודע, זה לא שטעו חד פעמית. זה סוכני ביטוח טיפשים או חצופים או שניהם.

נהג מנוסה
פורסם

:mm_yeah: +1

(וברוח שרשור "זה מעצבן? זה מעצבן?")

אותי מעצבן שהופכים את מספר הטלפון ליונה (הכוונה ל*ונה) בהתקשרם להציע לך ביטוח פנסיוני (חבר, ברוך הבא ל"מאגר"!)

ובכלל לגבי כל הטלפונים לשיווק ישיר ואגרסיבי: אם מציעים לך משהו יותר מדי טוב, כנראה מדובר בנוכלות. ואם לא, אז סתם מטרידים אותך. הכי גרוע זה מתקשר לא אנושי (תקליט = מחשב), ולפעמים דווקא זה האנושי מתעלה עליו במעיקות.

הפכו אותי לטורק טלפונים בעל כורחי.

ובאמת אולי אין טעם להלחם בתחנות רוח בתור אדם פרטי, אבל מדובר פה בתלונה כוללת, אולי תביעה יצוגית!

אפשר לפנות למפקח על הביטוח, למועצה לצרכנות, לגלית אבישי (שבעבר עמדה בראש המועצה וכיום עומדת בראש גוף מקביל ולא ציבורי בשם "אמון הציבור")

• תוכן חדש...