Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם

היום קניתי שמן גיר לרכבי ומילאתי כמה שהיה חסר דרך המדיד.(היה חסר גם שמן הגה כוח אז הוספתי מאותו מיכל שקניתי)

עכשיו ראיתי כמה שרשורים שדיברו על זה שיש עוד מקום מלבד הנ"ל שבו יש לבדוק שמן גיר ולמלא במידת הצורך.

השאלה שלי איפה זה בדיוק נמצא? האם ניתן לבצע לבד או עדיף מוסך? האם השמן גיר שקניתי מתאים גם לפה?

תודה לכל העונים.

פורסם

אסף שלום רב !

לא !

השמן שייך לבקאקס הוא מינרלי ובצמיגות 80/90 כמדומני.

ואילו הנוזל ההדראולי שקנית הוא דקסרון 3, והנוא נוזל הדראולי.

קרא כאן :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=319694

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מישהו יודע איפה הבקאקס הזה נמצא?

דרך אגב קניתי שמן גיר של חברת Acdelco ולא היה מצויין שם dexron 3 אלא רק ATF Type 3.

המוכר אמר לי בוודאות שהכוונה היא לdexron 3 ואין שום בעיה להשתמש עם זה ברכב שלי.

מישהו מכיר את העניין הזה? והאם השמן הזה הוא באיכות טובה?

פורסם

איזה בקאקס ואיזה נעליים, הרכב אינו בעל הנעה אחורית ולכן אל תחפש בקאקס או איפה ממלאים את השמן שלו.

מתחת לגיר יש אפשרות מילוי שמן בנפרד לדיפרנציאל. בורג המילוי נמצא לכוון הצירייה הימנית או מאחור לכוון מסרק ההגה (כבר לא זוכר במדוייק) והגישה קצת לא נוחה אבל לא נורא.

פורסם

שלום רב

באפלאוז גיר אוטומט 3 הילוכים ( עד 92 כולל ) יש צורך למלא שמן גם באקס ( פרונט אקס ) פקק המילוי נמצא מאחורי הגיר ממש ליד מסרק ההגה הגישה גם כשהרכב על הליפט היא בעיתית .בעבר מילאו באקס שמן גיר רגיל

באפלאוז גיר אוטמט 4 הילוכים (93 ומעלה יש לחצן o/d ) השמן גיר הוא משותף גם לחלק ההדראולי וגם לאקס כמו בכול הגירים האוטומטים העכשווים .כלומר יש למלא שמן גיר אוטומט dex 3 רק דרך המדיד

בברכה זיסו יוסי - מוסך זיסו

פורסם
שלום רב

באפלאוז גיר אוטומט 3 הילוכים ( עד 92 כולל ) יש צורך למלא שמן גם באקס ( פרונט אקס ) פקק המילוי נמצא מאחורי הגיר ממש ליד מסרק ההגה הגישה גם כשהרכב על הליפט היא בעיתית .בעבר מילאו באקס שמן גיר רגיל

באפלאוז גיר אוטמט 4 הילוכים (93 ומעלה יש לחצן o/d ) השמן גיר הוא משותף גם לחלק ההדראולי וגם לאקס כמו בכול הגירים האוטומטים העכשווים .כלומר יש למלא שמן גיר אוטומט dex 3 רק דרך המדיד

בברכה זיסו יוסי - מוסך זיסו

לי יש אפלאוז 93 עם 3 הילוכים ו-2 סוגי השמנים שונים בין הפרונטאקס לגיר האוטומט.

• תוכן חדש...