Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתוב בכותרת היום הם הצליחו להרגיז אותי. אני אצלם רק בגלל השירות הטוב שקיבלתי עד היום אבל כשמכשיר חוזר לתיקון אותה התקלה פעם שלישית בחודשיים ופתאום הוא נפסל ומנסים לחייב אותי ב 440 ש"ח הם הגזימו.

במידה והמחלוקת לא תיפתר לשביעות רצוני ביום א' (כשהצוות העיסקי שמטפל בי יחזור לעבודה) אני שוקל ברצינות לקחת את כל ששת המנויים שלי ולעבור לחברה אחרת.

כאן אתם נכנסים לתמונה והשאלה היא לאיזו חברה יש את השירות הטוב ביותר (לא אכפת לי לשלם קצת יותר אבל אני רוצה רשת אמינה ויציבה, תיקון מכשירים מהיר וזמין וזמנטי המתנה סבירים לצוות המטפל).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין דבר כזה שירות הכי טוב, לצערנו פה במדינה זה כבר הפך להיות ערך מאוד סובייקטיבי, ייתכן ואני אקבל את השירות הכי טוב מאותו נציג ואילו אתה תיפול עליו ברגע לא נכון, או באיזו תקלה שלא ניתנת לפיתרון ולכן השירות לא טוב...

אני מחזיק אצלי 2 מכשירים, אחד היה עסקי גדול בפלאפון והשני היה מנוי פרטי באורנג', מפלאפון אין לי הרבה ציפיות ולכן אני לא מתאכזב, מאורנג' ציפיתי כלקוח פרטי עם מכשיר וקו פעיל מ99/00 שיבואו לקראתי במסלול והטבות סבירות ולא משהו מפוצץ, לצערי נעניתי בשלילה והחלטתי בעזרת אבי לנייד לסלקום שם אקבל מבצע נחמד יותר במעט.

שמעתי על אורנג' אלף ואחד מחמאות ומנגד אני נתקלתי בשירות אישי עם טעם מר מול נציגי שירות ולא כי הרעפתי עליהם דרישות, בגישה עצמה פשוט לא היה אכפת להם ממני, בפלאפון אני כבר 7 שנים יש שירות בינוני אך כמו שציינתי כשאין הרבה ציפיות אין אכזבות. נקווה שמסלקום לא אתאכזב כמו שהתאכזבתי מאורנג'

Confidence In Motion

פורסם

אורנג' עד לפני החלפת הבעלים היו בעלי השירות הטוב ביותר BY FAR.

היום זה כבר לא ככה.

הייתי נזהר מפלאפון ומירס.

בקיצור אורנג' או סלקום, ששניהם או דרעק, רק להרגשה הטובה אתה יכול לעבור חברה - "להראות להם מה זה".

פורסם

זה נבלה וזה טריפה

תאיים בעזיבה אולי היחס ישתנה.

יפתו אותך בשניה אבל לאחר תקופה זה יהיה אותו חXה.

או כמו שאמר מישהו פעם

שירות מלשון שרת ואת זה רק מלאכים נותנים לקב"ה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני נכוותי קשות מאורנג׳ לאחר שהייתי לקוח שלהם במשך 6שנים בערך.

הייתי במסלול עסקי של העבודה של אמא שלי (כ3500 מנויים).

בחודשיים האחרונים שלי אצלם, המכשיר שלי (n95) נכנס 5 פעמים ל״תיקון״ על אותה תקלה.

אחרי שהרמתי את הקול, הבטיחו לי מכשיר חדש ולא מחודש.

לטובת זה הייתי צריך להשאיר את המכשיר שלי בתחנת השירות ולחכות יום כדי לקבל מכשיר חדש. (הם טענו שאין להם במלאי והם צריכים לעשות אחד תמורת אחד)

כשקיבלתי את המכשיר החדש (בשליחות עד הבית על חשבונם), מיד בדקתי את המספר הסידורי שלו ולהפתעתי גיליתי שזה אותו המכשיר שהיה לי לפני, רק עם פלסטיקה חדשה.

באותו היום עברתי לפלאפון!

השירות באורנג׳ מאוד איכזב אותי.

בינתיים אני כחצי שנה עם פלאפון ואני מאוד מרוצה..

אבל בשורה התחתונה, כל עוד אתה לא זקוק לשירות, כולם נפלאים..

עודד.  

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אותך הרגיזו?

קניתי N86 לפני הגיוס במסלול חיילים, שבוע שעבר נסעתי לאילת, באמצע הדרך המכשיר שבק חיים.

מנסה להטעין אבל מה אני מגלה?

הכניסה שמטעינים דרכה התנתקה מהמקום.

הכנסתי את הפלאפון לתיקון אמרו סבבה נתקן, אחרי יום אני מקבל טלפון מסלקום שהמכשיר בלתי ניתן לתיקון, ואם אני רוצה פלאפון חדש זה יעלה לי - תחזיקו את עצמכם - 1200 (וזה עוד שיש לי ביטוח על המכשיר!!).

התווכחתי איתם שעות שאפילו השתתפות עצמית של רכב לא עולה ככה, אבל הם בשלהם זה מכשיר יקר, בלה בלה בלה, 1200 שקל.

ניתקתי להם בפנים ותיקנתי בפרטי בהרבה פחות.

את הביטוח ביטלתי כי לפי מה שאני רואה אין צורך בו.

פורסם
כמו שכתוב בכותרת היום הם הצליחו להרגיז אותי. אני אצלם רק בגלל השירות הטוב שקיבלתי עד היום אבל כשמכשיר חוזר לתיקון אותה התקלה פעם שלישית בחודשיים ופתאום הוא נפסל ומנסים לחייב אותי ב 440 ש"ח הם הגזימו.

במידה והמחלוקת לא תיפתר לשביעות רצוני ביום א' (כשהצוות העיסקי שמטפל בי יחזור לעבודה) אני שוקל ברצינות לקחת את כל ששת המנויים שלי ולעבור לחברה אחרת.

כאן אתם נכנסים לתמונה והשאלה היא לאיזו חברה יש את השירות הטוב ביותר (לא אכפת לי לשלם קצת יותר אבל אני רוצה רשת אמינה ויציבה, תיקון מכשירים מהיר וזמין וזמנטי המתנה סבירים לצוות המטפל).

על איזה מכשיר אתה מדבר ?

איזה כייף לי :)

פורסם

שי,אצלנו ב2 המפעלים יש סה"כ כ-85 מכשירים.

היינו בסלקום כשנתיים ועברנו לאורנג' בגלל איזה מקרה שהוביל לפיצוץ עצבני ומעבר.

מאז שעברנו לאורנג' אין אחד אצלנו שלא מתלונן.

האמת שסלקום זה הרע במיטבו (לעניות דעתי),לא חושב שתהיה מרוצה אם אורנג'.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אז אני מבין שאני די תקוע איתם.

עד היום הם היו יותר מבסדר ולכן אני מחכה ליום א' לדבר עם מנהל התיק שלי אצלם. כבר הודעתי לתורנית שם שאני מתכוון לתקן את המכשיר במעבדה פרטית ואם הוא ניתן לתיקון לשלוח להם את החשבונית בדרישה לפיצוי גם על הזמן ששרפתי. מעולם לא התוכחתי איתם על תעריפים וגם כשקיבלתי הצעות יותר זולות לא עברתי בגלל השירות אבל אם הם מאבדים את היתרון היחיד שיש להם יהיה לי מאוד קשה להישאר איתם.

אין לי בעייה לשלם אם אני אשם או אם מגיע להם אבל לא מוכן שהם יחליפו מכשיר בן חצי שנה למכשיר מחודש בעקבות השבתה שלו ואחרי חודש יודיעו לי שהוא לא ניתן לתיקון בגלל קורוזיה.

מישהו יודע מתי נכנסים המפעילים הוירטואליים לעבודה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא יודע איך מרכז השירות אצלכם ומה הצרכים שלך מסלולר, אבל אצלנו במפעל כולם כולל אני התניידנו למירס ופרט למכשירים הפרימיטיביים אין לי טענות מיוחדות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני בעבודה עם מירס ופרטי עם פלאפון.

התקופה הרעה של פלאפון עברה לפני 4 שנים בערך.

היום הם די בסדר. לא נתקלתי בבעיות איתם - להיפך. כשאשתי אבדה את המכשיר שלה - קיבלנו חינם מכשיר חדש בלי הפעלה של ההשתתפות העצמית כי זה פעם ראשונה חינם.

במירס כנ"ל. חברה קטנה עם מעט לקוחות.

לא יצא לי להגיע לשם הרבה אבל כשכבר באתי - זו סחבקיה. כולם מכירים את כולם ועובדים יפה ומהר.

גם ההתקנות שלהם לרכב נעשות יפה.

אומרים שהבעיה שלהם זה מכשירים מיושנים וחוסר קליטה.

בעניין המכשירים זה לא מעניין אותי. מספיק שיש BT לדיבורית/אוזניה וטלפון.

בעניין הקליטה - למעט כמה ק"מ בכביש הבקעה - לא נתקלתי בבעיות קליטה בכל הארץ.

ואל תשכח שיש את הפלוס הגדול של הווקי טוקי.

לי זה עוזר הרבה פעמים כשאני בשטח וצריך מישהו בצד השני לבדוק משהו. במקום להתקשר ולחכות על הקו או לחייג מאה פעם - לחיצה קצרה על המירס. מאד נח.

פורסם

לדעתי כולם אותו ח%א.

נסה לנצל את הסיטואציה לקבלת הטבות.

אני אישית הרמתי ידיים ואני קונה את המכשירים שלי בשוק הפרטי. הייתי לקוח סלקום ואני עדיין לקוח אורנג' (בלי מכשיר אלא רק עם SIM ) והשירות של אורנג' מאז המדיניות שלהם של מרכז שירות אחד גדול , הוא גרוע ביותר כי גם אתה צריך לחכות מספר ימים עם טלפון סוג ז' חליפי וגם אם הבעיה לא נפתרת אתה לא יכול לדבר ישירות עם הטכנאי שטיפל.

(קרה לי עם נוקיה 6288 של אבא שלי שהלך וחזר 10 פעמים)

מירס לא באמת מהווה אלטרנטיבה עם המכשירים המגוחכים שלהם והפריסה הסלולרית הלא טובה, אבל לדעתי זה ישתנה בעתיד הלא רחוק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אנ מסכים עם הדעה שסלקום זה הרע במיטבו.

סך הכל, כולם אותו חרא, אבל נכון להיום מול סלקום עוד אפשר להסתדר ולסיים פרשיות מעצבנות בשקט יחסי לתקופה הבאה.

אני לקוח סלקום כבר משנת 99, מאז היה לי פאנצ'ר אחד גדול שטופל לבסוף לשביעות רצוני.

השבוע העמדתי את סלקום בפני עזיבת החברה עם 4 מנויים:

אבא שלי קיבל דרך העבודה שלו תוכנית מצויינת של אורנג'.

התקשרתי לבשר לסלקום בצער שהוצעה לנו תוכנית שתקזז לנו את הסכומים שאנחנו משלמים להם ב-70 אחוז.

סלקום לא נשארו חייבים והודיעו לי שהם מכירים את התוכנית הזאת של אורנג' והם מוכנים להציע לי בדיוק את אותו דבר.

הרוויחו (בצדק) 4 מנויים ל-18 חודש הבאים!

• תוכן חדש...