Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי היום לראות פונטו טורבו 96 לבנה עשיתי סיבוב אהבתי,המחיר מתאים,הרכב אחרי מנוע חדש ונשמע יחסית טוב נוסע חלק בלי רעשים וכו',רציתי קצת מידע כללי על הרכב מבחינת תחזוקה, אמינות,בטוחים,וכל מה שאפשר.

אני עושה כל יום נסיעה של 100 קילומטר הרוב בעיר ובערבים מחוץ לעיר.

נ.בעבר ההיתה לי קאפה טורבו שלא כל כך הצלחתי להחזיק ביגלל הוצאות וחוסר הכנסה,כרגע אני עושה משכורת סביב ה8K

האם לדעתכם תקציב מספיק בשביל להחזיק רכב כזה בצורה הכי טובה שאפשר?

תודה מראש לכל המתיחסים

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

כל יום 100ק"מ?

אם אני הייתי נוסע בשנה 40K ק"מ הייתי הולך על רכב קטן וחסכוני (לא מודגש) או לחילופין דיזל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בדוק נזילות שמן מצילינדר 4, קומבינות חשמל, שברים בצנרת הגדישה ואת מצב הטורבו והגיר.

כמו כן פרט את רשימת השיפורים המדוייקת שיש ברכב (אני לא מאמין שהוא סטאנדרטי לגמרי) ובדוק טוב טוב שילדה.

שיהיה בהצלחה!

פורסם

אז ככה הלכתי עם חבר מכונאי לבדוק עוד קצת אין נזילות קומבינות עם חשמל יש אבל לא משהו רציני,מה שכן המנוע חדש הוחלף לפני כמה חודשים. המנוע עצמו לא משופר אבל יש שיפורים כמו בולמי KONI ועוד כל מיני דברים שאני לא זוכר.

השילדה נראתה נקייה,הרכב עבר צבע לא יודע עם זה משנה משהו המחיר כרגע עומד על 16K

בקשר לקילומטרים אין בעיה של דלק וכאלה זה חלק מהרכב,

מה אתם אומרים ללכת על זה? לקחת לבדיקה במכון? או בעדיף לרדת מכל הסיפור?!

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

• תוכן חדש...