Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קניתי לא מזמן דייהטסו שרייד 92... האוטו בובה ובמצב מכני נדיר אבל הצבע החיצוני (כסף) דהוי, מאוד... מקום אחד ששאלתי מחיר לגבי צביעה כללית של הרכב דרש 3000 שקל וגם אם אני אמצא מקום יותר זול אני מאמין שזה לא יהיה בהרבה.

אבא שלי הציע שרק נקנה את הצבע של הרכב ונצבע את האוטו במשאבה מיוחדת שכבר יש לנו במרתף של הבניין שלנו ואחריי שנכין כמובן את הרכב לשם כך...

השאלה שלי אם משהו עשה דבר דומה לזה בעבר או שמע על כך? האם זה מומלץ? האם הצביעה תצא איכותית? או לפחות משהו נורמלי

ואם כן משהו עשה דבר דומה אז אם אפשר בבקשה לפרט את התהליך מראשתו עד סופו.

נ.ב: הצבע הוא צבע מטאלי

תודה...

פורסם

אם אין בעיות של חלודה לא הייתי משקיע בצבע כללי. אבל זה אני

מניח שצביעה עצמאית תתן תוצאות לא מקצועיות ואז עדיף הצבע האורגינאלי הדהוי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא יודע מה מצב הרכב אבל אם אין לך ניסיון ואינך יודע בוודאות שהאקדח והמשאבה מתאימים אתה עלול לקבל תוצאות לא מוצלחות והרכב יראה כמו שיפוץ לא מוצלח של רכב שעבר תאונה.

אני במקומך בתנאים בייתים הייתי מסתפק בצבע שמכינים לפי קוד הצבע לרכב ומרסס היכן שהמצב חמור.

מניסיוני, ספרי צבע כזה אם מרססים נכון יתן תוצאות סבירות במאמץ ובמחיר סביר.

בכל מקרה עם אקדח או ספריי, אתה צריך תנאים טובים כדי לקבל תוצאות טובות, כיסוי של כל מקום שאינך רוצה שיצבע. מקום ללא רוחות, ללא אבק, התזה חלקה ללא חזרות שלא יהיו לך נזילות ותשים משהו על הפנים שלא לנשום את הצבע.

פורסם

upetar, בתמונה ניראה שצביעה לא להיט. אולי אני לא רואה טוב - התמונה קטנה, אבל הצבע ניראה מחוספס ולא מבריק. בערך כמו צבע של גדר או דלת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אפשר לבד ולא מעט עשו, התוצאה לא תהיה מקצועית אבל בטוח שתצא יותר טוב מהצבע השרוף שיש עכשיו, וגם תיתן קצת סיפוק עצמי.

לדעתי כדאי.

פורסם
upetar, בתמונה ניראה שצביעה לא להיט. אולי אני לא רואה טוב - התמונה קטנה, אבל הצבע ניראה מחוספס ולא מבריק. בערך כמו צבע של גדר או דלת.

אל תצפה ללהיט, הוא צבע לבד, סה''כ יצא טוב מאוד יחסית לחובבן(אני מניח?)

היית אולי בוחר בצבע אחר, תתחיל להתרגל לביקורות פתע ות.ז ואישורי עבודה בגבולות המדינה:-D

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הצבע צהוב כי זה הצבע שאני אוהב וכול המכוניות שלי צבעתי בצהוב.(הכי בטיחותי וגם לא מיתחמם בשמש).המרטון כי זה הצבע הכי חזק ועמיד ומיתיבש מהר שמצאתי במחיר סביר.רולר ,עד היום צבעתי במיברשת,עכשיו שידרוג לרולר.אין מריחות ואין נזילות,נכון הצבע לא חלק כמו במכונית חדשה,אבל לטעמי זה חלק מהיופי.בקיצור השכנים והשכנות במיוחד אהבו והיתלהבו,ואני ממש מפסוט,וכול הקנאים שיקפצו.

פורסם
שלום קניתי לא מזמן דייהטסו שרייד 92... האוטו בובה ובמצב מכני נדיר אבל הצבע החיצוני (כסף) דהוי, מאוד... מקום אחד ששאלתי מחיר לגבי צביעה כללית של הרכב דרש 3000 שקל וגם אם אני אמצא מקום יותר זול אני מאמין שזה לא יהיה בהרבה.

אבא שלי הציע שרק נקנה את הצבע של הרכב ונצבע את האוטו במשאבה מיוחדת שכבר יש לנו במרתף של הבניין שלנו ואחריי שנכין כמובן את הרכב לשם כך...

השאלה שלי אם משהו עשה דבר דומה לזה בעבר או שמע על כך? האם זה מומלץ? האם הצביעה תצא איכותית? או לפחות משהו נורמלי

ואם כן משהו עשה דבר דומה אז אם אפשר בבקשה לפרט את התהליך מראשתו עד סופו.

נ.ב: הצבע הוא צבע מטאלי

תודה...

צבע מטאלי יותר בעייתי לצביעה לבד, אבל אפשרי.

אתה צריך ידיים טובות, חומרים טובים, לדעת מה אתה עושה (אפשר להתייעץ כאן או בחנויות שמוכרות צבע לצביעת רכבים), וחשוב מאוד פיסטולט (אקדח צביעה טוב+קומפרסור) ויד טובה.

אפשר להגיע לתוצאות טובות מאוד יחסית לחובבן.

פורסם

איך תיקנת מכות פח? עם גבס של קירות ?

חסר לי וילון בחלון הקדמי כדי להשלים את האווירה :)

אישרת את הצבע הזה ברשיון הרכב ?

גם אני אוהב את הצבע הצהוב, זה כמעט גרם לי לייבא גולף GTI בגרסת PIRELLI. (ניתן לגגל ולראות).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מכות פח כימעט ולא היו,שני פטישים ושני שכבות צבע(זה היתרון בליצבוע עים מברשת\רולר).שינוי צבע ברשיון,30שקל ו10דקות.

• תוכן חדש...