Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אתר אמין וזול לקניית משקפי שמש, אולי מישהו קנה דרך איזה אתר בחו"ל שהוא יכול להמליץ עליו? (מעדיף לא מאיביי),

אני מניח שקנייהמאתרים מארה"ב יהיו יותר זולים מאירופה זה נכון?

ובנושא המשלוח איך זה קורה בדיוק יש מכס על משקפיים? משלוח אווירי או ימי?

תודה על העזרה!

פורסם

יש לי נסיון טוב מכמה רכישות אצלם, וגם מהם רכשתי.

באופן כללי אני מעריך שכל חנות איביי רצינית תתנהג אותו דבר.

לגבי מיסים - לפי קריזה של המכס, רק אל תשלח דרך חברת שליחים - רק USPS. חלק מהמשלוחים הגיעו ללא דרישת תשלום נוסף, על חלק שילמתי מע"מ ועוד כמה אגרות (עדיין השתלם מאוד כל פעם מחדש).

אתה יכול לבקש מהמוכר לציין ערך נמוך מ-50$ ולכתוב Gift על האריזה, לא כולם מסכימים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לגבי המשקפיים מSunRayCity אני מניח שכן, אם כי אין לי כלים אמיתיים לבדוק את זה. קניתי סרנגטי והן מרגישות מצויין, וגם נראות אחד לאחד כמו אותו הדגם בחנויות בארץ.

פולורואיד זאת עילגות ישראלית. הכוונה לפולרייזד (Polarized), או בעברית עדשות מקוטבות. פולורואיד הייתה חברת אופטיקה שאם אינני טועה הייתה הראשונה לייצר עדשות כאלה. הם מוכרים בעיקר מתחום הצילום המיידי, סרט שלא דורש פיתוח במעבדה אלא מתפתח מעצמו תוך כמה דקות.

לגבי העדשות עצמן, אני לעולם לא ארכוש יותר עדשות לא מקוטבות. זה עולם אחר של נוחות ראיה, מנטרל סינוור, מגביר קונטרסט ויש חדות וניקיון שלא מהעולם הזה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

ממליץ בחום לרכוש אך ורק עדשות מקוטבות!

אצלי זה מונע לחלוטין את ההשתקפות של הדשבורד בשמשה הקדמית.

וזה ממש קריטי כי אני רוב היום נמצא באוטו וחייב שדה ראיה כמה שיותר נקי.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ, מצאתי את שני הזוגות שאני רוצה, גם אצל Field's וגם אצל SunRayCity.

ההבדל מהמחיר בארץ (לאחר שקיבלתי 30% הנחה) הוא בין 288 ל-410 ש"ח (החשבתי גם מע"מ).

עכשיו השאלה היא, איך להיות בטוח שמה שאצלם זה מקורי? אני לא אבזבז 950 ש"ח, כדי לחסוך 288, כדי לקבל זיוף.

גם פליקס וגם אנאלוגי המליצו פה על שתי החנויות, אך לא בטוחים במקוריות של המשקפיים. האם יש משהו שמפיל זיופים של סרנגטי? (לשאול את המוכר על חריטה מסוימת, מילה מסוימת, הברגה מסוימת, משהו...)

עזרו לי בבקשה,

עריכה: עברתי על 1000 הפידבקים האחרונים של המוכרים, אצל סאןרייסיטי היו תלונות על מקוריות, שליחת הזוג הלא נכון, איכות נמוכה של מוצר וכד', אצל פילד'ס-סאןגלאסס=אנד-מור כמעט ולא היו.

משכנתא זה קל

פורסם

ענית לעצמך, אם למוכר יש כמות נאה של פידבקים, ובינהם אין תלונות על מקורויות, ואופציה השנייה כן, אז די ברור שעדיף את השני. אמרו חכמים ממני, i aint rich enough to buy cheap.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

זה אצל אחד יש 1.5 תלונות על מקוריות, ולשני אין. ולשניהם יש 5000-6000 עסקאות, זה לא בהכרח אומר משהו. אולי הדיוטים קונים מהם? אולי זה מתחרים נותנים פידבק גרוע על זיופים?

אני צריך דרך פיזית לגלות זיוף או לא.

משכנתא זה קל

פורסם

התשובה הכי כנה שאני יכול לתת לך זה אל תקנה באיביי, סע לחנות. אתה לא יכול לדעת עד שתקבל את המשקפיים, אם תקנה מאיביי ויש התחייבות בדף של הדגם הרלוונטי המותג מקורי, אזי תוכל לדבר עם המוכר ו/או להגיש "DISPUTE" נדמה לי שקוראים לזה מול איביי ופייפל.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מתעלק כדי לא לפתוח נושא דומה.

האם המחירים של משקפיים בדיוטי פרי באמת זולים?

בשבוע הבא אני טס וחשבתי לקנות שם במקום באיביי.

למיטב זכרוני החנות שם היא של רשת אירוקה, נכון?

תודה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...