Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו אחים שלי.... תגידווו???? אם אני אקנה את הסט קומפוננט הזה במקום מגבר מה אתם אומרים ???

http://www.pompa.co.il/pl_product~POWER213~61~408.htm

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

אח שליייייי(בהזדמנות תקרא את כללי הפורום).

יחסית לסט קומפוננט הוא די נציל, מבחינת איכות אני לא יודע להגיד לך.

בשיפוצים...

פורסם

אני לא ממליץ על שום דבר חדש ב- 500 ש"ח אלא יד שניה.

חפש לייטנינג אודיו,פיוניר, רוקפורד, JBL, סוליד אודיו, סאנדאון, פיניקס גולד, יש הרבה חברות שניתן למצוא מגברים מיד שניה לא רעים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

גיל - אם זה בגלל הקישור אז מצטער אחי רק רציתי להראות במה מדובר.

srool - תודה אחי קיבלתי את המלצותיך בחום! תודה גבר!!!

naka - חחחח מה שרציתי בסה"כ זה לשמוע מוזיקה באיכות ובכיף, יש לי רמקולים לא מנוצלים ופשוט חשבתי שאם אוסיף קומפוננט פשוט יחסית לקדימה אז לא יהיה לי צורך במגבר. הלא כך?!

אבל נראה לי שאני אקח את עצתו של שרול ואקנה מגבר סביר יד שניה שיעשה את העבודה...(בתקווה..)

תודה בכל אופן :wink:

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם

הוא אמר שלא קראת את כללי הפורום בגלל כל ה- אחי אחי אחי אחי

וזה לא יעזור לך לקנות קומפוננט בלי הגברה אם מה שחסר לך זה עוצמה

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

קיבלתי טל! אני אלך סופית על מגבר טוב יד שניה נראה לי וזהו...

המון המון המון תודה!!!

פורסם

יש פיוניר GM-X 924 מיד שניה ב- 600 ש"ח.

יש מאק אודיו Z4200 ב- 500-550 ש"ח.

יש JBLים למיניהם ב- 500 ש"ח.

יש לייטנינג אודיו בולט 4 ערוצים ב- 500 ש"ח.

לא חסרות אפשרויות.

מה שיימצא שמור ומתאים לך לתקציב ולא רחוק מאוד מהבית שלך.

פורסם

האמת שאיזה מתקין אחדש שאני מכיר הציע לי מגבר של jbl לא זוכר בדיוק את הדגם, יד שניה ב300 ש"ח וגם יש לי גב, כאילו הוא נותן לי אחריות בכל מה שקשור למגבר אם הוא מתקין לי אותו....נראה לי שאני אלך על זה...

פורסם

כדאי שתכתוב לנו את הדגם כדי שתדע ב- 100% שהמגבר מתאים לרמקולים ולא רק עובד.

פורסם

אז שרול תן לי כמה תכונות של מגברים שיתאימו לי ל- gto938 ככה שאני אדע מה מתאים ושאני לא אבלבל את המוח לכולם פה :wink:

(קח בחשבון שיהיה 4 ערוצים שאני אחבר גם את הסאב..)

• תוכן חדש...