Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי לא פעם אחת ולא פעמיים שאנחנו נוסעים עם האוטו פיגו 307 , לירושלים ובעליות האוטו בקושי סוחב .

נוסעים אוטו מלא ועוד כמה תיקים בכל זאת האוטו לא אמור להישאר על 50 בעליה .

הבנתי שיש טיפטרוניק אז צריך לדעת להשתמש בו בעליות ורציתי לדעת כמה דברים איך אפשר לעבוד עם האוטו שיעלה יותר מהר בעליות ולא יהיה תקוע על 50 ? ,

האם יש דרך כלשהי ללמוד להשתמש בטיפטרוניק בעליות ? .

פורסם

al4 מערכת גיר מאוד משוכללת שלפעמים שוכחת להוריד הילוך כשמבקשים ממנה,

בעיקרון כשאתה לוחץ פול גז הגיר אמור להוריד הילוך ולתת לך כוח, בפיג'ו המערכת הילוכים לא כל כך חכמה

כך שלפעמים הגיר לא מוריד הילוך ואז צריך להוריד את הרגל טיפה מהגז (לכמה שניות) ולהדביק שוב את הדוושה לרצפה.

כל עוד זה קורה פעם ב... זה תקין אם התדירות מאוד גבוהה פנה לחברה יכול להיות שעדכון תוכנה לגיר

יפתור את הבעיה.

נ.ב הטיפטרוניק עושה בדיוק את אותה פעולה רק ידנית, אתה מזיז את הידית שמאלה ואז אתה יכול להעביר הילוכים ידנית, אני משתמש בטיפטרוניק במיוחד בעליות ארכות זה מאוד נוח.

פורסם

מצטרף להמלצה של ידידי לעיל

במידה וההילוך תקוע עליך להוריד את הרגל מדוושת ההאצה לשניה וללחוץ שוב במהירות

התיבה מאוד ממושמעת לדרך בה את משתשמ בדוושת האצה

נהד סולידי יקבל רכב סולידי נהג עם תגובות מהירות יקבל הרבה פלפל...

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

אבל ברגע שאתה מוריד טיפה מהדוושה יורד לך המהירות תוך שניה , נגיד אני עכשיו על 80 בכביש רגיל אני מוריד את הרגל מהדוושה ישר זה יורד לי ל 40-50 כאילו אוטומטי יורד המהירות .

ואז אם אני לוחץ ישר הטורים עדיין לא התאפסו וזה יכול לחנוק את המנוע לא ? , בכל אופן לא אני עדיין נוהג אמא שלי נוהגת ( אמא שלי דווקא נהגת טובה ואני אומר את זה ברצינות ) ואנערף היא לא מצליחה עם האוטו הזה לעלות עליות כל כך .

אבל יש מחשבה בזה למשל שאנחנו נוסעים אוטו מלא יענו 5 אנשים עם תיקים ומזגן , נכון שבעליות בגלל זה אנחנו מורידים את המזגן כדי שהאוטו יסחב יותר אבל עדיין זה אוטו טוב פיגו ואני רואה איך הוא ואני חושב שהוא אמור לעלות את העליות בקלות .

אולי כדאי בעליות להשתמש בידני ? אבל אמא שלי לא מבינה בזה כל כך אז אם אפשר הסבר קצר איך להשתמש בזה ככה שאני יוכל להסביר לה בצורה פשוטה ומובנת חח :lol:

פורסם

תוזיז את הידית כשהיא נמצאת במצב של D לצד, ואז תוכל להעלות הילוך \להוריד הילוך ע"י דחיפה של הידיתצ קדימה או אחורה, זה במצב של שליטה ידנית על ההילוכים

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
תוזיז את הידית כשהיא נמצאת במצב של D לצד, ואז תוכל להעלות הילוך \להוריד הילוך ע"י דחיפה של הידיתצ קדימה או אחורה, זה במצב של שליטה ידנית על ההילוכים

לפי הטורים יודעים מתי להעביר הילוך כן ? ,

ושמעבירים צריך להוריד מהדוושה את הרגל ?

פשוט לא השתמשנו בזה בחיים אז אני לא יודע .

פורסם
לפי הטורים יודעים מתי להעביר הילוך כן ? ,

ושמעבירים צריך להוריד מהדוושה את הרגל ?

פשוט לא השתמשנו בזה בחיים אז אני לא יודע .

אין צורך להסתכל בטורים.אתה מרגיש שהרכב לא עובר את ה 50 תזיז את המוט להילוך מס 3 (מתחת לD) ותראה אם הרכב מגיב יותר טוב.אין צורך להוריד את הרגל מהדושה כשמורידים הילוך.הנטייה באוטומט (בכל אופן אצל אישתי :-D) זה כשמורידים הילוך באופן ידני,הרגל אוטומטית קופצת מהגז (הרכב נשמע מתאמץ.) הרגל צריכה להשאר באותה הלחיצה כפי שהיתה בהילוך הקודם..

יגעת ומצאת - תאמין. אמר רבי יצחק: "יגעתי ולא מצאתי אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי אל תאמין, יגעתי ומצאתי תאמין".

פורסם
אין צורך להסתכל בטורים.אתה מרגיש שהרכב לא עובר את ה 50 תזיז את המוט להילוך מס 3 (מתחת לD) ותראה אם הרכב מגיב יותר טוב.אין צורך להוריד את הרגל מהדושה כשמורידים הילוך.הנטייה באוטומט (בכל אופן אצל אישתי :-D) זה כשמורידים הילוך באופן ידני,הרגל אוטומטית קופצת מהגז (הרכב נשמע מתאמץ.) הרגל צריכה להשאר באותה הלחיצה כפי שהיתה בהילוך הקודם..

יענו ישר זה עובר לשלוש שאני מזיז לצד ? ,

ושמעלים הילוך גם לא מעלים את הרגל מהדוושה נכון ? משאירים אותה ?

פורסם

מה שאני אמרתי לך זה להשתמש בטיפטרוניק, שאני מאמין שיש לך הרכב, מה שהוא הסביר לך זה להעביר את הבורר להילוך 2 ולהשאר במצב הזה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אוי ואבוי חבר'ה!!

אתם מלמדים ילד בלי רישיון להתערב לאחרים בנהיגה?! מה נסגר אתכם?!

ולפותח השרשור, כשתוציא רישיון, תנהג איך שאתה יודע.

כשמישהו אחר על ההגה, תן לו את הכבוד ואל תתערב לו לעולם בשילוש הקדוש הגה-הילוכים-דוושות!

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

מהיכרות קצת עם 307 (למען הדיוק SW), יש לנו אחת כזו מודל 2003 שאשתי נוסעת בה במשך כל השנה. (במישור כמובן) ואני נוהג ברכב בחופשות כשכל המשפחה יוצאת לטיול. מטבע הטיולים בארץ בשלב כלשהוא מגיעים לאיזור הררי ואבוי, הרכב שנסע היטב במישור נהפך לעגלה. אז איך משפרים בין רגע ביצועים של רכב עם מנוע 2000 סמ"ק 143 כ"ס (אם אני לא טועה)?

והתשובה: מתכופפים תוך כדי נהיגה תוך כדי הרמת הרגליים ומושכים את השטיח אחורה שלא יפריע לדוושת הגז. תתפלא איך שניה לאחר מכן לחיצה על הגז מעיפה את האוטו קדימה.

מקווה שעזרתי,

מיקי

פורסם

שיפוצניק, שקול מילים!

אתה מציע פה לבצע פעולה מסוכנת שעלולה להסתיים בתאונה קטלנית.

לא "מתכופפים תוך כדי נהיגה תוך כדי הרמת הרגליים ומושכים את השטיח אחורה"

אף פעם!

לא מבין עברית:

Never, Jamais, никогда, ποτέ ,mai,

niciodată,أبدا,קיינ מאָל ניט

ובאמת כדאי להפסיק את לימוד הנהיגה בהתכתבות.

אם אמא של השואל רוצה ללמוד מה זה קיק-דאון ואיך משתמשים בטיפטרוניק, שתיקח שיעור נהיגה.

איזה הורה כאן רוצה שילדו, החביב והסקרן שעדיין אינו נוהג, ילמד אותו פרק בנהיגה? ממש "יקומו המלפפונים וילמדו את הגנן".

• תוכן חדש...