Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה 2004 163 כ"ס ואני מעוניין להוסיף לרכב כוח חשבתי על ציפ

השאלה היא אהים זה מומלץ ואם כן באיזה מקום וכמה זה עולה ובכמה זה יכול לשפר לי את היכולת של הרכב

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש אולי משהו יותר זול הוא מדבר על 10000 שקל על משהו שמתחבר על המחשב לא צ'פ של חטיבת המירוץ של טויוטה שהם פיתחו מיוחד לאוטו יעלה את ההספר ב 35 כ"ס בערך ואיזה 7 קגמ מישהו שמע על הדבר הזה או משהו בסגנון נשמע אמין?

כי לי הוא אמר שזה עולה 1500 יורו ואיך שאני לא מחשב את זה זה לא יוצא 10000

אשמח לתגובות.תודה

פורסם

קיים פיגיבק (מה שמתחבר למחשב מנוע) של TRD (טויוטה רייסינג דיוולפמנט) שעושה את מה שהוא אמר בדיוק, וקיים פיגיבק של רמוס בפחות כסף שמספק ביצועים טיפה פחות טובים אבל דומים.

אני לא בטוח שזה עולה 1500 יורו, לא לפי מה שאני זוכר, אבל זה של רמוס עולה פחות.

ליעד.

פורסם

קיימים ייצרנים נוספים וזולים אף יותר ,אבל הקיט היחידי שפותח ע"י טיוטה , ומשאיר את הרכב במסגרת האחראיות ,הינו הקיט של TRD.

דרך אגב :המחשב המותקן על הרכב שלי,הינו מתוצרת TRD.

• תוכן חדש...