Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בקניית פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות פיג'ו 206 xs שנתון 2000-2002 ואני מתלבט בין ה110 כ"ס ל 90 כ"ס.

הבנתי שמ-2001 זה 110 כ"ס ולפני זה 90 כ"ס.

השאלה שלי היא אם מישהו יודע מה ההבדל בצריכת הדלק של שני הסוגים ומבחינת נסיעה והאצה מה ההבדלים?.

ואם במרכב הרכב יש משהו שונה, אחיזה שונה, אבזור שונה, כלומר כמו בפורד פוקוס 2,000 סמ"ק ו 1,600 סמ"ק שהבסיס

גלגלים רחב יותר וכו...

אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה מעולה, אולי זה נראה סתם שאלה אבל זה ממש חשוב לי.

תודה רבה,

אלון

פורסם

ה110 יותר מאובזר אם אני לא טועה, עדיף מה-90 שזה 8V וה110 זה 16V בתור אחד שהייתה בבעלותו XS קח את ה110 בלי לחשוב פעמיים.

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

ההבדלים הגדולים הם לא במרכב (אם בכלל יש בו הבדל כלשהוא) או באבזור.

המנוע של ה110 כ"ס מרגיש הרבה יותר ספורטיבי מה90 כ"ס. גם גרסת ה110 כ"ס לא חזקה במיוחד, אז עם 90 כ"ס הביצועים ממש לא משהו וזה גורע כשמדובר ברכב עם יומרות ספורטיביות כלשהן.

לך על ה110 כ"ס. אין הרבה סיבות הגיוניות לרכוש את הגרסא החלשה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דווקא יש לא מעט הבדלים מלבד המנוע, בבלמים, מידת גלגלים, אנטירולים, משולשים ועוד - כולם לטובת הדגם החדש.

פורסם

תודה רבה לכולם, זה עזר לי מאוד יש לי עוד שאלה אחת, אם מישהו יודע כמה דלק הם אוכלות?! אם מישהו קרא איזה מבחן דרך או שהייתה לו אחת ויודע פחות או יותר כמה היא עושה, ואם מישהו יודע אם ההבדלים בצריכת הדלק הם גדולים.

פשוט חיפשתי באינטרנט והיחיד שמצאתי זה על ה-206 xs של 1998 ורשום שהיא עושה 8 ומשהו ליטר ל100 קילומטר שזה בערך 12 ק"מ לליטר בתוך העיר, זה נראה לי קצת יותר מדי לאוטו כזה.

פורסם

הייתה בבעלותי xs משנת ייצור 04, היא עשתה 1-14.5 ממוצע, כאשר לרוב (כ80%) היא נסעה נסיעות בינעירוניות.

בכל אופן הדיווחים שתמצא מדברים על בין 1-12 ל1-14 ממוצע.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...