Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

חסר לי מעט נוזל קירור במיכל, עד כס"מ מתחת לקו הMINIMUM.

אתמול הלכתי למוסך המרכזי בי-ם ע"מ לקנות ג'ריקן של G12+, איש השירות שראה כמה מים חסרים אמר לי שבאפשרותי להוסיף מים רגילים לאחר שאני ארתיח אותם, ואחכה שהם יתקררו (לא להוסיף אותם בעודם בוערים/חמים).

 

האם יש אמת בדבר או שכדאי לי לקנות ג'ריקן ולקבל ראש שקט?

 

תודה!!

8)
פורסם

ממליץ לבדוק למה חסר נוזל קירור. במקרה שמערכת במצב תקין נוזל קירור לא אמור להיעלם גם אחרי מספר שנים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין שום בעיה להוסיף מים. אתה יכול להוסיף מים שעברו סינון אבנית כגון ממכשיר "בריטה" או "תמי 4".

 

קיים אידוי טבעי של כמות מזערית. צריך להרים מכסה מנועפעם בשבוע ולהביט על גובה הנוזל. יכול להיות בין מינ למקס במצב קר.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

×
×
  • תוכן חדש...