Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום ערב טוב ושבת שלום!

התחלתי כרגע בתכנון ובחירת רכיבים לבניית המחשב לרכב שלי.

אז ככה:

מעבד חשבתי על i3 של חברת אינטל - האם מעבד זה מהווה לי איזושהי בעיה? כגון התחממות גבוהה?, צריכת חשמל גבוהה? וכו'..

לוח אם ASUS P7H55D-M-evo יש לו כרטיס קול 7.1 HD עם יציאה אופטית 192KHz / 24Bit

זכרונות Kingston בגודל 4 גיגה 2X2048

דיסק קשיח Western Digital Scorpio Blue 500GB 2.5

כרטיס מסך יש מובנה על הלוח אם נראה לי יספק אותי מעל ומעבר. מה אתם אומרים בעניין..?

מארז אני בונה לבד מפרספקט (חלון פלסטיק) מארז שקוף עם אורור טוב והכל הולך לשבת בבאגז'...

מה דעתכם בסך הכל האם יש המלצות מסוימות הערות וכו'.. אשמח לשמוע וללמוד.

המחשב הולך להתחבר לפרוססור audison bit one

אשמח לקבל המלצות לספק כוח מתאים ולמסך טאצ' 2Din איכותי.

תודה מראש על התגובות והעזרה רוי.

פורסם

אממ קודם כל בהצלחה :)

המעבד סבבה , חגי ( nimikipod ) כבר שילב i3 540 במחשב החדש שלו ולא התלונן על שום דבר מבחינת טמפ' ( כשהוא יחזור מהירח דבש שלו גם אני מאמין שהוא יוכל לתת את האינפוט שלו בנושא )

לוח לא מכיר , אבל סה"כ אם אין עליו ביקורות רעות אז לא אמורה להיות שום בעייה ( תבצע מחקר דרך גוגל ) - אני מקווה ששמת לב שהוא מיקרו ולא מיני

זכרונות - אני לא רואה שום צורך ל4 ג'יגה. יודע מה? אני בקושי רואה צורך לג'יגה...

דיסק קשיח - אם הוא 5400rpm הייתי מנסה להשיג 7200

סה"כ המפרט נראה תקין

לגבי המארז , דבר ראשון זה פרספקס ולא פרספקט

דבר שני המארז הראשון שבניתי היה מפרספקס ועקב בעיות תכנון מסויימות יצרתי בעיות שלא יכלתי לפתור - אז תוודא שאתה מתכנן את זה כמו שצריך ( ממליץ עם משהו כמו sketchup )

בנוסף בעבר במהלך התכנון שלי נתקלתי במאמרים על היווצרות חשמל סטטי בחומרים כאלה , לכן אולי כדאי שאת התחתית שעליה יישב הלוח תכין מאלומיניום או פח כדי לא ליצור קצרים...

אני אישית הושבתי את הלוח מאוד קרוב לפרספקס ולא היו בעיות - אבל לא שווה לקחת סיכון

ספק מתאים יהיה הM4 לדרגת מחיר זולה

לא הייתי סומך על פחות מזה ללוח מיקרו עם I3 ו4 ג'יגה זכרון

מסך נורמלי בדרגת מחיר סבבה יהיה הליליפוט 629 או 701 ( מה שתמצא ביותר זול )

אם אתה רוצה HDMI אז תצטרך לשלם עוד קצת לדגמים הכוללים יציאה כזאת

שוב פעם בהצלחה :)

ואם יהיו שאלות נוספות אתה מוזמן לשאול

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תוכן חדש...