Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיב ללב, לא לכיס ולא ללוח השנה.

אם תמתין שיהיה לך מספיק כסף וזמן, לא תקנה רכב אספנות לעולם.

אני רכשתי בגיל 18 NSU פרינץ שנת 1973 בלי שהיה לי מושג מה אני קונה ולמה אני נכנס והתחלתי בניסוי ותהייה (עד היום אני מנסה ותוהה...).

תמצא רכב שמתאים לכיס שלך כיום, תשאיר כמה אלפים ליישור קו (בולמים, בלמים, משאבות, חשמל) ותתחיל להתגלגל.

אם התחברת לתחום, ההמשך כבר יבוא מעצמו, הנא(ע)ה מובטחת :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• אחראי פורום
פורסם

אני גם "קפצתי למים הקרים" בגיל הזה, לא מתחרט לשניה.

ההוצאות מינימאליות ואין מחוייבויות כלפי אחרים ונשמע שאתה יכול להקציב סכום צנוע כל חודש כדי להתקדם בשיפוץ.

הייתי מתמקד ברכב נוסע עם טסט, יהיה יותר פשוט להתחיל ככה מאשר עם גרוטאה עומדת, גם אם תעלה יותר.

פעם בלמים, פעם צמיגים, תיקוני חשמל וכו' וכבר תרגיש בשינוי אבל בעיקר תרגיש את התענוג שבהתעסקות הזאת.

אין יותר כיף וסיפוק לחובב רכב מלראות את הרכב שלו משתפץ בזכותו.

בהצלחה!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני גם הייתי שם, בגיל 17 קניתי את החיפושית שלי (שעדין אצלי יותר מ5 שנים מאוחר יותר).

הכי קשה היה להחזיק את הרכב בתור חייל ולכן לא נסעתי הרבה אז. תיקח בחשבון שעם משכורת של חייל תוכל אולי למלא מיכל דלק אחד בחודש :? .

לי זה התאים בגלל ה"שריטה" כמו שכתבו כאן. אתה צריך לבדוק אם המצב אצלך דומה ואתה להקריב זמן/כסף/נוחות לעניין.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

שהיה בהצלחחההה :-D

גם אני נמצא באותו סיפור רק שאני לא הולך להתגייס בזמן הקרוב

מחפש כל חלק למיצובישי גאלנאט משנתונים 1994-1997 למסירה או למכירה.מחפש כל חלק לאודי 80 משנתונים 1988-1995 למסירה או למכירה!

תודה לעוזרים

פורסם

ציפיתי שכולם יענו בשלילה לעניין הזה,אבל אחרי שקראתי את התגובות אני חייב להגיד שטוב לדעת שיש אנשים כמוך וכמוכם בארצנו.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
אני בן 21, יש לי 4 רכבי אספנות, אין פה שום קשר לגיל, אתה תעמיד את סדר העדיפויות שלך לפי הראש שלך.

תעשה מה שבא לך אחי, עזרה לא חסר, יאללה תשיג רכב !!

אתה אומר דברים נחמדים, השאלה היא מאיזה מעמד סוציו-אקונומי אתה?

אם כאשר היית צעיר היה לך/להורים שלך את הממון זה דבר אחד, ואם לא זה דבר אחר.

חוץ מזה דבר חשוב מאד שלא לקחת בחשבון (ואני לא כתבתי בפעם הקודמת), זה שאם אין בית קרקע/בית עם שטח חניה פרטי מאד קשה לשפץ רכב באמצע הרחוב, ולשים "גרוטאה" בלי שיתלוננו ויגררו את הרכב.

מאד קל לומר לי יש 4 רכבים ולי יש 8, אם יש לך את הכסף לקנות 20 זה מעולה, לא לכולם יש (אני לא בא להכנס לך לכיס, אבל קצת פרספקטיבה לא תזיק).

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

רץ פה שירשור על צבע לוולוו בערך 4000 ש"ח

תעקוב.

מקסימום כשתהיה חייל ולא יהיה כסף לדלק. תשבית עד יעבור זעם.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

בדוק את הדבר הבא:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=28&SubModelID=247&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

היתרונות ברורים, ויהיה לך זמן עד לאספנות בערך עם השחרור,

בנתיים צבור חלפים חסוך בדלק וכשיגיע לאספנות, יהיה לך גור של אוטו....

* שים לב למודל 1987

אם תצליח למצוא כאלה משנתונים יותר נמוכים, אשרך-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אתה אומר דברים נחמדים, השאלה היא מאיזה מעמד סוציו-אקונומי אתה?

אם כאשר היית צעיר היה לך/להורים שלך את הממון זה דבר אחד, ואם לא זה דבר אחר.

חוץ מזה דבר חשוב מאד שלא לקחת בחשבון (ואני לא כתבתי בפעם הקודמת), זה שאם אין בית קרקע/בית עם שטח חניה פרטי מאד קשה לשפץ רכב באמצע הרחוב, ולשים "גרוטאה" בלי שיתלוננו ויגררו את הרכב.

מאד קל לומר לי יש 4 רכבים ולי יש 8, אם יש לך את הכסף לקנות 20 זה מעולה, לא לכולם יש (אני לא בא להכנס לך לכיס, אבל קצת פרספקטיבה לא תזיק).

לא מעמד סוציוזיבי ולא מעמד חרטה, עובדים מגיל צעיר עושים את מה שאוהבים ושום דבר לא יעמוד בפניך, תהיה אופטימי יהיה טוב

הוא היא והם יוצרים את האני

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום,

אם אתה מעוניין אני מוכר וולוו 144 שנת 1973 ניירות מופקדים, הרכב מפורק ומוכן לפחחות וצבע כך שזה חוסך לך עבודה, כל הפנים מפורק, יש את כל החלקים, צביעה ופחחות לא יעלו יותר מ-4000 ש"ח, יש לי פחח וצבעי. מעבר לזה אם מעניין אותך צור קשר בטל:0523420159

סילביו

יש לי חלום כבר מילדות אולי אני בן 17 אבל החלום הוא לקחת רכב אספנות ולשפץ ולנסוע בוא לפעמיים אבל להרגיש שזה אוטו שלי שאני עשיתי ושינתי.

דווקא אספנות כן אני חשבתי על וולוו 144 ורציתי לדעת נניח שאני קונה רכב שמניע ואני משפץ לבד האם סכום השיפוץ כולל צבע איך שאני רוצה(לצבוע לבד) יכול להסתכם ב10000 לא כולל הרכב עצמו.

רציתי לדעת איך זה הולך מבחינת רישוי שאני משנה את צבע הרכב איזה בעיות ואיזה אגרות ?

אשמח לקבל מידע אמרתי האוטו שאני אמצא במצב זז ואם זה אפשרי בכלל לדבר בתקציב שלי התקציב המושלם זה כ20000 רכב מונע ושיפוצו חלקית .

אשמח לקבל מידע ושלא תשללו אותי אך לא לתת לי לחלום ולדעת אם התקציב אפשרי.

תודה על העזרה!

• תוכן חדש...