Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תערוכת רכב בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

אני מעוניין לנסוע לחו"ל כדי לראות תערוכת מכוניות

הבנתי שיש בפרנקפוקט - אבל בבדיקה מצאתי שזו תערוכה למוצרי מוסך, מכונות שטיפה ועוד, עניין שלא ממש מעניין אותי. אני רוצה תערוכת מכוניות מגניבה.

אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על תערוכה שווה בחו"ל - הייתי באוטומוטור - אני רוצה משהו יותר שווה.

ראיתי שיש תערוכה במוסקווה ובפאריס.

אשמח לקבל המלצות + הסברים על התערוכה!

:lol: פעם גנן תמיד גנן:lol:

פורסם

תערוכת פרנקפורט למכוניות (ולא לאביזרים למיניהם) היא תערוכה בינלאומית ואחת הגדולות בעולם מבחינת כמות מבקרים ושטח תצוגה. היא נערכת כל שנתיים, לסירוגין עם תערוכת פריז שנערכת בתחילת אוקטובר. בנוסף, תערוכת ז'נבה מתקיימת כל שנה בחודש מרץ.

שנה שעברה היתה תערוכת פרנקפורט, השנה פריז. תאריכי הביקור לקהל הרחב הם בין ה-2 ל-17 לאוקטובר. באופן טבעי, בתערוכת בפריז יש נוכחות מוגברת של יצרנים צרפתים ובתערוכה בפרנקפורט - נוכחות גבוהה יותר של יצרנים גרמנים.

• תוכן חדש...