Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום כרגע יש לי פולו מנוע 1400 אוטומט שנת 99 והרכב הזה אוכל לי דלק כמו מרכבה 4 ואני לא צוחק, כרגע אני לפני מכירה של הרכב או טרי דין אני חייב עצה לגבי רכב קטן ומאוד חסכוני בדלק ואמין יחסי מעל שנת 2002 ואין לי בעיה שיהיה גיר רגיל.

התקציב הוא בערך בין 15 אלף ל35 אלף. מעדיף כמה שפחות, אני לא יותר מידי נוסע ביום אולי 40 קילומטר ביום עם בכלל

כרגע אני חושב ללכת לכיוון רכישה של יונדאי גטס שנת 2004 גיר רגיל מנוע 1400, אני ישמח עם תעזרו לי בכך שתתנו לי הצעות לגבי הרכב הזה, ועוד רכבים מסויימים שעומדים את הדרישות שלי תודה אני ישמח לתגובות.

פורסם

סוזוקי אלטו ידנית חדשה עולה קצת פחות מ-60,000ש"ח. לפי נתוני פרוספקט היא מאוד חסכונית בדלק והיא באה עם התוספות הבאות:

ASR, EBD, מזגן, ESP בקרת יציבות, מראות חשמליים, רדיו דיסק מובנה, הגה כוח, 6 כריות אוויר, ABS, אימובילייזר, נעילה מרכזית, 2 חלונות חשמליים.

יכול להיות עם שיקול עיקרי היא צריכת דלק, כדאי לשקול את הרכב. זה יותר יקר מסף עליון של תקציבך (35K), אבל מדובר על רכב חדש (יש כל מיני תוכניות תשלומים, מימון וכד'). יש חבר בפורום שפתח שרשור התרשמות שלו על רכב הזה, סה"כ מאוד חיובית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הפיאסטה הוא רכב אמין מאוד זול לקנייה ואחזקה ובתקציב שלך אתה יכול

בכייף לקנות את השנתון המוצלח מאוד שלהם(2002).

הבעייה היא שקשה למצוא אחת כזו שמורה.

הפיאט וה206 לא מומלצות בכלל ,בעיות בגיר,עליות דלק,אמינות בפח.

עוד המלצה בשבילך היא ההונדה האצ'בק 1.4 ,אומנם מחיריון יקר אבל בתקציב של 26K

אתה יכול להביא אחת ידנית שנת 99\98 ,רכב מוצלח ואמין בצורה מדהימה!

בכול מקרה בהצלחה!

פורסם
הפיאסטה הוא רכב אמין מאוד זול לקנייה ואחזקה ובתקציב שלך אתה יכול

בכייף לקנות את השנתון המוצלח מאוד שלהם(2002).

הבעייה היא שקשה למצוא אחת כזו שמורה.

הפיאט וה206 לא מומלצות בכלל ,בעיות בגיר,עליות דלק,אמינות בפח.

עוד המלצה בשבילך היא ההונדה האצ'בק 1.4 ,אומנם מחיריון יקר אבל בתקציב של 26K

אתה יכול להביא אחת ידנית שנת 99\98 ,רכב מוצלח ואמין בצורה מדהימה!

בכול מקרה בהצלחה!

אהה נכון , והונדה ערסבק שנטחנה על ידי צעירים כל חייה קל מאוד למצוא שמורה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

מבחינת מה? להשקיע רכב חדש? מישהו יכול להיות פה החלטי לגבי רכב קטן וחסכוני בדלק ואמין יחסי וידני? מה עם פיאט ספייס ?

• תוכן חדש...