Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח עם תעזרו לי לקבל פרטים על רכב פיג'ו 306 אוטומט 2001 1600.

מה ההבדל בדגמים xr xt ו 4-5 דל?

גיר אוטומט בסדר?

ביטוח/שוק/חלקים?

אשמח לדעת כמה שיותר פרטים על הרכב.

תקציב 20K אוטו ראשון שלי :-D

תודה.

פורסם
עזוב אותך מ- 306 אוטומתי ובמיוחד כרכב ראשון.

ואתה לא מקבל שכר על עצות כאלה?

אני בעל 306 xt2001 אוטומט , רכב מהנה לנסיעה, נוח מאוד, מאחור טיפה צפוף, יש שני דגמים עם 90 ע''ס ועם 100, עיצוב פנימי יפה מאוד לדעתי וגם חיצוני, הגיר האוטומטי al4 שדובר עליו רבות כאן , גיר שלא ממש אהוב על כולם, אבל עד עכשיו לא התעוררה שום בעיה הכי קטנה עם הרכב, רק טיפולים שנתיים , חסכוני בדלק, מנוע פשוט ולא מסובך , עלויות תיקון זולות, ביטוחים זולים (תלוי בנהג כמובן), עוד משהו שתרצה לדעת?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מדבר מניסיון במשפחה של מעל 100,000 ק"מ עם 306XT שנת 2001.

לבחור צעיר שזה הרכב הראשון שלו ובהתחשב שמדובר בכלים ותיקים ובמיוחד בגלל התיבה שאין מצב שלא תתקל אותו אני ממליץ לחפש רכב אחר.

בהצלחה בכל מקרה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

רכב הנ"ל גיר בעייתי?

אפשר עוד תגובות למי שיש את הרכב.

איזה רכב אתם כן ממליצים?

אוטומט, רכב צעיר עם קצת פוזה.

פורסם

רוב הצעירים שמוציאים רישיון תמיד רוצים גיר רגיל , הוצאת רישיון לאוטומט? ידני אוד מומלץ לך בתקציב הזה , גם בגלל חסכון ואמינות.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
רוב הצעירים שמוציאים רישיון תמיד רוצים גיר רגיל , הוצאת רישיון לאוטומט? ידני אוד מומלץ לך בתקציב הזה , גם בגלל חסכון ואמינות.

יש לי רישיון גיר רגיל. נסעתי בעיקר באוטומט.

זה רכב שהמשפחה תהנה גם. (רוצים אוטומט)

יש לכם להמלצה לרכב אחר? גיר אוטומט אמין. קטן עם מראה ספורטיבי? תקציב של 25k

פורסם

ספורטיבי לעיתים זה בעיני המתבונן, לדעתי בתקציב הזה תוכל למצוא פונטו ספייס בעלת גיר רציף או אוטומט רגיל, היא אמינה וחסכונית ויפיפיה אמיתית , למרות הדעה הרווחת לגבי אמינותה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
ואתה לא מקבל שכר על עצות כאלה?

אני בעל 306 xt2001 אוטומט , רכב מהנה לנסיעה, נוח מאוד, מאחור טיפה צפוף, יש שני דגמים עם 90 ע''ס ועם 100, עיצוב פנימי יפה מאוד לדעתי וגם חיצוני, הגיר האוטומטי al4 שדובר עליו רבות כאן , גיר שלא ממש אהוב על כולם, אבל עד עכשיו לא התעוררה שום בעיה הכי קטנה עם הרכב, רק טיפולים שנתיים , חסכוני בדלק, מנוע פשוט ולא מסובך , עלויות תיקון זולות, ביטוחים זולים (תלוי בנהג כמובן), עוד משהו שתרצה לדעת?

306 - XT אוט' 5 דל' 100 כ"ס. זה מה שיש לך?

• תוכן חדש...