Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי אם משהו עשה אצלהם את הבדיקה?

אשמח לדעת תודה.

בדיקת רכב חינם

מבצע - "הכן רכבך לקיץ" בדיקת רכב חינם ברנו ובניסאן - ללא תשלום.

חברת "קרסו" יבואנית רנו – ניסאן, יוצאת במבצע קיץ, בדיקת קיץ לרכב חינם !

חברת קרסו יבואנית רנו- ניסאן, יוצאת במבצע קיץ: במסגרת המבצע, שיתקיים במרכזי השירות של רנו – ניסאן, תיערך בדיקת קיץ, שנועדה להכין את הרכב לקיץ רגע לפני החום הגדול, ובכך להבטיח נהיגה קרירה ובטוחה.

חברת "קרסו מוטורס" תציע ללקוחותיה לבצע ללא חיוב בדיקה של ביצועי מזגן האויר ובעת הצורך להחליף (בתשלום) את מסנן האויר של המזגן ולבצע ניקוי יסודי של מערכת מיזוג האוויר לרכב על ידי ספריי ייעודי שפותח ע"י יצרני הרכב רנו וניסאן.

הבדיקה תאפשר איתור תקלות במערכת המיזוג ותמנע הפתעה לא נעימה עם הגעת החום הגדול. החלפת המסנן וניקוי האבק והלכלוך שהצטבר במערכת המיזוג בקיץ הקודם ובחורף ימנעו עומס מיותר על מערכת המיזוג ופגיעה בביצועיו

הבדיקה היא בחינם, תיקונים החלפת פילטר וניקוי המערכת במידת הצורך הם בתשלום לקוח מלא

במסגרת המבצע יקבל כל לקוח מתנה- נוזל מגבים חינם (בכפוף לביצוע הבדיקה).

לפרטים 3575*.

המבצע בתוקף: החל מ- 1 במאי ועד 31 ביולי 2010

פורסם

ברור שהבדיקה חינם כדי שאם יש צורך לתקן משהו,יתקנו אצלהם.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

הכן רכבך לקיץ לחורף לסתיו ולאביב אותו מבצע מטופש כל פעם.

פעם אחת ויחידה שהכנסתי את רכבי למוסך מרכזי של רנו רעדו לי הידיים והרגליים על החשבון שאני הולך לקבל.

• תוכן חדש...