Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהזדמנות זאת עכשיו שחזרנו לארץ מקורס מדהים באיטליה רציתי להגיד תודה לאלפא ובמיוחד לניר, מור ולירון. לא כל יום שקונים רכב מקבלים מתנה כזאת, מתנה כזאת שזוכרים לכל החיים. היה כיף מהנה הקבוצה היתה מעולה המדריכים מקצועיים והכי חשוב ההרגשה שהשקיעו בכל דקה של הקורס והנסיעה ובכלל ההרגשה שכל דקה יותר מהנה וכל רגע רצינו שלא יעבור ונחזור הביתה.

תמונות:

‎http://www.facebook.com/album.php?aid=2052092&id=1600314457&l=1056d23de0‎

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

יש לי 159

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

אפשר רק לקנא

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

סחטיין עליהם.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

נראה כאילו ממש סבלת.

משתתף בצערך...

...שנגמר הקורס:)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מדהים! :mm_yeah: כל הכבוד ליבואן.

נ.ב

זה רק אני או שהגולייטה מאוד דומה בפרונט ל-8C?! מדהימות בכל אופן.

עוד נ.ב

niv, אפשר לדעת איזה גירסאות של הגולייטה היו? ואם נהגת באחת מהן, תביא קצת פירוט אם אפשר (הנאה מנהיגה, כוח, אחיזה וכו').

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מדהים! :mm_yeah: כל הכבוד ליבואן.

נ.ב

זה רק אני או שהגולייטה מאוד דומה בפרונט ל-8C?! מדהימות בכל אופן. לא כל כך דומה

עוד נ.ב

niv, אפשר לדעת איזה גירסאות של הגולייטה היו? ואם נהגת באחת מהן, תביא קצת פירוט אם אפשר (הנאה מנהיגה, כוח, אחיזה וכו').

נהגנו בגולייטה תלתן ירוק (230 כ"ס) אז ככה מהתרשמות במסלול הרכב אוחז חזק מאוד ההגה מתקשר בצורה סבירה (כמו ה159) רעש המנוע די נוכח אבל לא ברמה מגניבה כמו של הGTI החדשה, עוד דבר ששמתי לב הם שהמיתלים מאוד מאוזנים ולא קשים מדי כך שיש מצב שהנוחות על כביש ישראלי יהיה טוב. הדבר שהכי הפריע לי זה איכות החומרים שציפיתי ליותר, זה לא שהחומרים רעים אבל בגולף הם יותר טובים ומהגולייטה ציפיתי ליותר. המנוע גמיש וחזק מאוד וכל הזמן מרגישים משיכה של המנוע, עוד דבר הרכב הרבה יותר יפה במציאות מאשר בתמונות הגולייטה פשוט יפיפיה.

נ.ב. מתארגנת קבוצת רכישה לגולייטה תלתן ירוק...פרטים למעוניינים בפרטי.

פורסם

תודה רבה על הסיקור הקטן הזה! נראה לי שפתחת תיאבון להרבה אנשים עכשיו,אשר מחכים לגולייטה שרק תבוא :wink::-) (ואם היה לי הממון כנראה הייתי אחד מהם).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עמי (amiger)\ניב,

אתם זוכרים, במקרה, איך קראו למדריכים שלכם?

אם אני זוכר נכון, המנהל והבעלים של הבי"ס הנ"ל הוא נהג F1 לשעבר (ארטורו מרצריו, לא היה מהמוצלח שבנהגים).

תודה מראש,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

נראה כמו חוויה חלומית.

העיקר שנהנתם וחזרתם בשלום (בלי ג'ולייטה לצערכם). :wink:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

תענוג!

אין כמו נהיגה על מסלול. חוויה מדהימה.

הבוקר נחום (KLS-חבר טוב) שהיה איתכם במסלול לא הפסיק לבלבל לי את המוח על החוויה .

אני מכיר זאת מלפני שבוע וחצי במקום אחר - נהייתי חולה מרוב שדיברתי על החוייה הזאת. :-P

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...