Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להשכיר רכב מ 15 עד 18 ליולי, הנני נהג צעיר (21 וחצי) עם 4 וחצי שנים על הכביש (לפחות לא נהג חדש).

התקשרתי לפני כמה ימים לברר מחיר להשכרת רכב בשלמה SIXT והמחיר שנתנו לי היה מופקע! נהג רגיל כ 150 ש''ח ליום, תוספת לצעיר 50 ש''ח ליום, ואז היא אומרת לי ''יולי זה מחירים שונים לגמרי'', מסתבר שיש תוספת עונה שזה עוד איזה 50 ש''ח מה שעושה לי את המחיר ליום 250 ש''ח * 3 ימים יוצא כ 750 ש''ח.

מעוניין לשמוע הצעות לחברות יותר קטנות ששם זה אולי יצא בגדר ה 600 ש''ח.

אשמח לעזרה!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בכל חברות ההשכרה מתחילה "העונה" וכולן מעלות מחירים. אצל חלק מתחילה העונה בשבוע הבא, ואצל אחרים בתחילת יולי.

ב"עונה" עולים מחירי הטיסות (לפעמים עד כדי 50 אחוז יותר) וכן עולים מחירי המלונות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תודה אמיר, בכל מקרה זה מחיר מופקע! 750 ש''ח לשלושה ימים?

השאלה אם החבר'יה פה מכירים מקום שניתן להשכיר בו בפחות...

עמית

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מאיפה אתה?

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

רשום מתחת לסמלון שלו שהוא מאריאל.

בכל מקרה, ממליץ להתקשר לפרי השכרת רכב.

מנסיון העבר, בכל הקשור לנהגים חריגים ורכבים חריגים, המחירים שלהם הרבה יותר סבירים משל החברות הגדולות (ע"ע סיקסט, אלבר, הרץ, אוויס וכו').

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צודק טעות שלי - בכל מקרה תנסה את "אביטל" השכרת רכב מבני ברק, מכיוון שהם דתיים לא משלמים על סופ"ש, במקרה שלך תשלם רק על חמישי וראשון, מה שכן אל תצפה לאלדן/Hertz/Sixt/Avis וכו' וכו'.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

שמעתי על זה משה, אבל אם אני לא טועה אז במקרה כזה אתה מתחייב לא ליסוע בשבת? או שאני כן טועה?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה יכול לנסוע בשבת (מניסיון אצל אביטל), פשוט אם קורה משהו (ח"וח) אתה ברשות עצמך כי אף אחד לא יענה לך בחברה.

Renault Megane RS Trophy

פורסם
מכיוון שהם דתיים לא משלמים על סופ"ש, במקרה שלך תשלם רק על חמישי וראשון

לא נכון. אין חיוב על שבת אבל יש חיוב מלא על יום שישי. הוא ישלם על חמישי, שישי, ראשון.

יש חברות שלא גובות על שבת, אבל המחיר באמצע השבוע יקר יותר בכמה שקלים. בנוסף, אם יום שבת לא בחשבון, יתכן וגם הקילומטראז' שלו לא בחשבון. כך שמי שמקבל רכב עם 200 ק"מ ליום בעצם קיבל רק 600 ק"מ ולא 800 ק"מ.

יכול להיות שתסע 650 ק"מ והחריגה של 50 ק"מ תעלה לך יותר מיום מלא.

נקודה נוספת שצריך לבדוק היא עניין הביטוח: אומנם חברת הההשכרה לא גובה תשלום עבור השכרה, אבל אולי היא גובה תשלום עבור ביטוח ולפעמים חלקו של הביטוח בתעריף היומי, הוא קרוב ל-50 אחוז.

יש חברות שמאפשרות לרכוש בנוסף לביטוחים גם ביטול השתתפות עצמית ויש כאלה שלא מאפשרות.

לבדוק את כל הפרטים הקטנים כדי שלא תמצא עצמך מופתע בחשבון הסופי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תודה אמיר! תראה בעקרון אני לוקח את הרכב לסופ''ש בשביל הנוחות, שבת גם ככה לא באמת ניסע (אולי רק משהו ממש קצרצר) כי חברה שלי שומרת שבת ככה או ככה, אז זה משאיר רק אותי ואני לא אסע לאנשהו בלעדיה, ככה שזה דווקא בסדר מבחינתי.

אני אברר בבני ברק ואתעמק לגבי הכללים.

מה בעצם עליי לברר? (חוץ מעלויות של כביש 6, דלק, ק''מ)?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לא כדאי לך לנסוע בכביש 6.

החשבון מגיע לחברת ההשכרה והיא גובה ממך דמי טיפול נוספים על התשלום.

.

פורסם

כן בררתי כבר, גם על זה לוקחים 50 ש''ח עמלה בנוסף למה שיצא.

עם המחירים האלו אני מתפלא שמישהו חוץ מהתיירים לוקח רכבים בהשכרה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בעלי דרכון זר, משלמים פחות.

חברות ההשכרה לא גובות מחירים מוגזמים במחיר הבסיסי. אם תעשה חישוב, יתברר לך שהמחירים די הוגנים.

תפריד את מחיר הביטוח ממחיר ההשכרה ותראה שבסה"כ, המחיר הוא שווה נפש.

.

• תוכן חדש...