Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שאני יודע, אם יש לך דרכון זר אתה עדיין חייב להשתמש בישראלי, ע"פ חוק.

גילוי נאות עובד לשני הכיוונים.

לא כדאי להסתבך...

פורסם

SaarG,

במעברי גבול ישראלים, אתה צודק.

לגבי חברות השכרה, אני לא חושב שהם שואלים. ההבדל הוא אם יגבו ממך מע"מ או לא.

בד"כ שלטונות המס מתייחסים אליך לפי מרכז החיים שלך. אם רוב השנה אתה במדינה זרה, יאפשרו לך לשלם מס לפי הנהוג שם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חבל שמאיפה שבאתי אין אזרחות כפולה... עכשיו כשהעלתם את זה נזכרתי שלחברתי יש דרכון צרפתי אבל היא נהגת חדשה... ובכל מקרה זה נכנס פה ליותר מדי סיבוכים בשביל השכרת רכב פשוטה.

השבוע אני אברר מחירים בבני ברק ואם לא אז או שנסתדר בלי או שאני אצטרך ''טובה'' מאיזה חבר ואשאיל רכב ממנו (כפי שניתן להבין אינני אוהב טובות).

תודה רבה אמיר!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ.

התקרבנו למועד של הסופ''ש אז הנה כדכון.

פרי רכב לא משכירים רכבים לנהגים מתחת לגיל 24 לעומת זאת קיבלתי מחיר מעולה מאביטל!

מיום חמישי בבוקר ועד יום ראשון בבוקר 450 ש''ח, הק''מ קצת נמוך (הזהרתם אותי) והוא 440 ק''מ ושקל ללא מע''ם על כל ק''מ נוסף.

הנסיעה הלוך חזור היא 300 ק''ם ואולי עוד ממש קצת בסביבה, גג אולי יהיה איזה 20 ק''מ חריגה ואולי בכלל לא יהיה, נראה.

תוספת לכביש 6 30 ש''ח + החשבון (לעומת שלמה סיקסט 50 ש''ח + החשבון).

ערבות 5000 ש''ח.

זהו סה''כ! תודה רבה לכולם.

דבר אחרון, מה עדיףיונדאי גטס ידנית או אוואו ידנית?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אם יש לך בכלל אפשרות לבחור, אוואו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני מעוניין להשכיר רכב ...SIXT והמחיר שנתנו לי היה מופקע! ..

כשאתה משכיר רכב, מחירים מופקעים זה דוקא לטובתך! :roll:

מצד שני, כשאתה מעוניין לשכור רכב, זה כבר משהוא אחר לגמרי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חתיכת מחיר נתנו לך (זה בגלל הנהג צעיר כנראה).

אני כרגע השכרתי לחודש סוזוקי ספלאש,ב2400ש"ח (מוגבל ל5000ק"מ לחודש).

ביררת אצל LEASE4U משקי ליסינג?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קצת באיחור אבל בכל זאת.

בהמשך לשרשור זה.

אז השכרתי רכב עם חברתי באביטל השכרת רכב שברמת גן, הרכב הושכר מיום חמישי בבוקר עד יום ראשון בבוקר, נהג צעיר 4 וחצי שנים על הכביש, 430 ש''ח, הגבלת ק''מ 440 (שאגב הם לא רשמו ק''מ יציאה ככה שזה לא היה תקף). על כל ק''מ נוסף תוספת של 1 ש''ח ללא מע''מ, כביש 6: מה שיוצא בחשבון + 30 ש''ח עמלה!

רצינו שברולט אוואו אבל לרכב הידני היה פאנצ'ר אז קיבלנו יונדאי גטס ידנית שנת 2006 (מנוע 1.4). הרכב מבחוץ דיי שרוט, שלא נדבר על זה שהוא היה מלוכלך בצורה רצינית גם מבחוץ וגם מבפנים לא הכי נעים! הם מצלמים את הרכב מכל כיוון לפני שאתה יוצא בשביל לראות לפני שנסעת ואחרי.

בכל מקרה החברת השכרה סה''כ בסדר, החסכון לעומת חברה גדולה שווה את הטיפת לכלוך והחסרונות שיש אצלהם.

הרכב? זוועת עולם וצריך להרוג את מי שקנה אותו כחדש אי פעם! היתרון היחידי שכ 440 ק''מ עלו לי בדלק רק 190 ש''ח.

מומלץ למי שאין רכב!

תודה לכולם בשרשור הקודם!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לידע הכללי, אפשר לדבר עם מוקד כביש 6 לפני שעולים לכביש, לתת מס' רכב והם יחייבו אותך ישירות ולא את חברת ההשכרה(=חיסכון 30-50 ש"ח).

:idea:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...