Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא נראה לך קצת חשוד,שמצאת בקלי קלות חניה מול האופרה?

לא חיכית שרכב ייצא,פשוט הייתה חניה פנויה אז נכנסת?

לי בכל אופן זה היה נראה חשוד,פתאום אני מוצא חניה מכה ראשונה בלב הטיילת העמוסה בימי הקיץ,זה כמו לזכות בלוטו

פורסם

אני המון פעמים מוצא חניות כאלה ליד הטיילת אז זה לא בדיוק כמו לזכות בלוטו, במיוחד בשעות הערב.

בכל מקרה, לדעתי אתה אשם פה. לפני וגם אחרי שחונים צריך לבדוק טוב טוב אם חנית במקום חוקי (לפחות כך אני נוהג),

ומה שקובע הוא אך ורק התמרור, הסימון על הכביש אין לו שום תוקף!

למשל אם יש סימון על הכביש של חניית נכים אך אין תמרור אז מותר לחנות שם.

ולהבא אם אתה חושב שהדוח לא מוצדק אז מייד לצלם את המקום מכל זווית אפשרית.

פורסם

ומה שקובע הוא אך ורק התמרור, הסימון על הכביש אין לו שום תוקף!

למשל אם יש סימון על הכביש של חניית נכים אך אין תמרור אז מותר לחנות שם.

.

לצערי אתה טועה ומטעה

סימון על הכביש הוא תמרור לכל דבר ועניין ראה לוח התמרורים חלק ד'

תמרור-סימון על פני הדרך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה TheTool צודק.

במקרה של חנית נכה יש חובת הצבת תמרור ברור וקריא של ג-43.

יש מקומות מסויימים בהם מציבים תמרור לפני כל חניה, ומקומות בהם מציבים תמרור אחד עם חץ לאותו כיוון וכך החנית נכה מסומנת.

בנוסף לסימון הכחול על הכביש.

אם תבחן את דף לימוד לוחות התמרורים שלומדים בתאוריה לא תמצא סימון כחול על הכביש, אלא רק את התמרור ג-43 שאנחנו מכירים.

(כן זו חוצפה שאנשים מחנים בחניה המיועדת לנכים כאשר רק האספלט צבוע, אבל התמרור לא חוקי, למען הסר ספק כאשר ישנה חנית נכה המסומנת על האספלט בצבע כחול ללא תמרור אני עדין אחנה בחניה מסודרת ורגילה).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

THE TOOL ול'

קיבלתי

תודה על ההערה ועל ההארה לתומי חשבתי כי סימון על הכביש מספיק כפי שישנם סימונים אחרים על הכביש ללא תמרור והם עדיין מחייבים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...