Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סטאטוס: רווק / נשוי / גרוש

דתי/חילוני/מסורתי

השכלה: תיכונית/ תעודת בגרות/ תואר ראשון/ תואר שני

אזור מגורים:______דרום________

מס' נפשות בבית:____3_______

מצב משפחתי של ההורים: נשואים / גרושים / פרודים/ אחר: (פרטו)

מיקום הקעקוע: ________העכוז :)________ גודל: (הערכה בס"מ) __8X5___________

תיאור הקעקוע (הדמות) : ___________כשר בהשגחת הבד"ץ________________________________

__________________________________________________ _____

האם ישנו יותר מקעקוע אחד? (אם כן תארו את הקעקוע הנוסף): ________________________________לא__________________ ____________

הגיל בזמן עשיית הקעקוע:_________18__________________________________

אם עשיתם קעקוע נוסף באיזה גיל ?_________________לא___________________

מה הסיבה לקעקוע? רצון למשהו שיזכיר לי את הנעורים שלי בעתיד וכמה כיף עשיתי בגיל הזה_______________________________

תוכל להיזכר במאפייני התקופה בה הקעקוע נעשה (מצב רוח כללי ? חברתי ? אם אפשר נפשי ?)__מצב רוח כללי-מצוין בלי הרה דאגות, חברתי- מצוין, מאוד פופלארי______________________________________________ ________

מה גרם הקעקוע לסובב אותך ולך? __כולם צוחקים וגם אני כל פעם שאני מסתכל אני נזכר בצחוקים שהיינו עושים וצוחק וזה נותן לי הרגשה טובה__________________________________

במה תרם לך הקעקוע אם תרם ?__לא ממש תרם, אם כבר אז עם הבנות שלא מאמינות שעשיתי את זה ומשום מה זה עוזר להתחיל עם בנות..___________________________________

האם אתה מתחרט? האם אתה חושב להסירו , אם כן מדוע?__לא חושב להסיר, זה על הת*ת ואני בוחר למי להראות את זה ואם אני לא מספר למישהו שיש לי בחיים לא ידעו כי זה לא כמו קעקוע על היד שישר רואים._________________

__________________________________________________ ____________

האם אתה חושב לעשות קעקוע נוסף? ______כן, בזמן הקרוב אני רוצה עשות קעקוע נוסף של קלף ובו רשומים השמות של אמא וסבתא שלי.____________________________________________ ____________

פורסם
מה גרם הקעקוע לסובב אותך ולך?

מה שמזכיר לי, שלאחותה של זוגתי יש טרייבל על פרק כף היד. מיד לאחר שהיא עשתה את הקעקוע, הלכה לבית המרקחת לקנות משחה, כשפרק כף ידה חבוש.

הרוקח הביט על הפרק החבוש ואמר "רק שתדעי לך שהחיים יפים וזה לא הפיתרון..."

:-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני רוצה להודות בשם אחותי לכל מי שהקדיש מזמנו עד כה, טרח וענה על השאלון, גם לאלו ששלחו בהודעה פרטית, עזרתם לה מאוד.

כמו כן ניתן להמשיך להשיב על השאלון.

תודה רבה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...