Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל רקורד 1974

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שציינתי יש לי אופל רקורד שנת 1974 מנוע 1700 סטיישן עם הילוכים ידניים כאשר ידית ההילוכים ממוקמת על ההגה .

הרכב ה\במצב מצויין והוא יד שלישית מקורי לחלוטין.

רציתי לשאול האם יבוא יום שהוא יהיה שווה כרכב אספנות אם כן אז מתי וכמה

אני מעוניין לצבוע אותו בעצמי מישהו יכול לתת לי טיפים בשנושא?

תודה רבה,

פורסם

ברור שייגיע היום שהייהיה לו ערך אספני,אבל לא בשנים הקרובות,אחרי הכל זהו אוטו שיוצר בלמעלה ממיליון עותקים,ולא נחשב למעניין או מלהיב במיוחד לזמנו,למרות שהוא היה אוטו שימושי ואמין שפנה בעיקר לקהל מבוגר.לצבוע לבד? לא כל כך פשוט-צריך לעשות פחחות טובה,הכנה לצבע,להתיז אותו בקומפקט פילר,לשפשף ואז להתיז אותו,כשאתה צריך קומפרסור עם דוד גדול,כדי שלחץ האוויר ישאר שווה לאורך צביעה ארוכה.עדיף לא לנסות לבד ולתת לצבעי לעשות את המלאכה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הצביעה היא החלק הקל!

עבודת ההכנה דורשת מיומנות גם בתחום ישור הפח (מניעת גלים) גם בתחום החלודה

(השחזה חיתוך/ריתוך) וגם בתחום חמרי המילוי והליטוש.

אבל הבעיה הכי רצינית- תנור או חדר סטרילי נטול אבק!!

למרות שאני צובע חלקים לפעמים - לא הייתי מסתכן בצביעת רכב שאיננו מיועד

להיגנב לשטחים.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
כמו שציינתי יש לי אופל רקורד שנת 1974 מנוע 1700 סטיישן עם הילוכים ידניים כאשר ידית ההילוכים ממוקמת על ההגה .

תודה רבה,

הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך זה לתת לפחח לעשות את העבודה. אני ראיתי פעם חיפושית שבחורה ניסתה לחסוך כמה לירות ולצבוע אותה לבד, תאמין לי שאני לא מאחל לאוייבים שלי שהרכב שלהם יראה כמו החיפושית הזו ...

ד"א, אתה מוזמן להירשם למועדון "אופל ישראל":

http://www.classicar.co.il/opel

אתה גם מוזמן לפנות אליי (או לכל חבר פורום אחר) בשאלות טכניות ו/או עזרה כללית ואנחנו נשמח לעזור ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם יש לך מקום עם קומפרסור,הדרכה בסיסית בהכנת הרכב,וקנית פיסטולט לצבע מומלץ לצבוע בעצמך,בתנאי שהרכב מראש במצב סביר.

אני צבעתי בעצמי את השברולט 1953 שלי,בצבע איתן של טמבור,ויצא ממש לא מקצועי,אבל רק לעין מיומנת,הקהל הרחב מתלהב.

היתרונות בצביעה בעצמך:

1זול מאד.

2לא כואב הלב למצוא שריטות,וילדים מטפסים על הרכב.

3אין את הקטע שבו מצאו עצמם לא מעט משפצים ששילמו במיטב כספם עבור צביעה מקצועית ואחרי שנתיים כל הרכב פורח מחלודה.

4גם אם לא יצא מקצועי,אין כמו הסיפוק בעבודה עצמית.

לסיום לדעתי אם יש לך ידיים ימניות,ורכבך הוא לא רכב אקסוטי יקר ערך,צבע בעצמך,במקרה הרע ביותר תוכל להכניס את הבושה לצבע מקצועי,לפחות תוכל להגיד שניסית.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

תודה רבה,

היום קניתי רקורד 74 תוכל לתת לי עיצות לחלקים 050-9320320 עוזי

פורסם
אני מאמין שמשנת 2004 הוא כבר שכח איך נראה האוטו

:brickwall::brickwall::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

• תוכן חדש...