Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז האם זה משנה היכן אתה נמצא ? אם אותם הבחורים שתקפו אותו היו תוקפים אותו בבית לא היה אפשר לתבוע אותו?

אני מדבר מבחינת אקדח.

ועוד שאלה היפוטתית , אם שי דרומי היה דוקר את הפורץ עם סכין מהבית ולא יורה בו , דינו היה זהה?

הרעיון בחוק דרומי הוא שהוא נותן לך לגיטימציה להגן על הבית שלך והרכוש שלך.

בעוד שב"מים בילנלאומיים" אתה יכול לקחת את הרגליים ולעוף משם, אם אתה בבית לאן תברח? לשכנים?

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה במדינה היא שלאזרח הפשוט אין אמצעי הגנה זמינים נגד עבריינים:

סכין - אסור (בצדק) אגרופן- אסור ספריי פילפל - תדמית של "כוסית" שבדרך כלל הפוכה מהתדמית שאלו רוצים לשדר.

מה נשאר לאזרח רגיל לעשות להגנה עצמית?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

ספרי פלפל זה אולי תדמית של כוסית עד שאתה משתמש בזה.

לאחר השימוש במהרה תראה מי פוצח ראשון בבכי מר וזעקות שבר ה"כוסית" שבא עם התרסיס או ה"גבר גבר" שבא לתקוף.

פורסם

יש עכשיו תכנית בחינוכית 23 על סכינים. כדאי שתראה למה לא כדאי להסתובב עם סכין

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הבעיה במדינה היא שלאזרח הפשוט אין אמצעי הגנה זמינים נגד עבריינים:

סכין - אסור (בצדק) אגרופן- אסור ספריי פילפל - תדמית של "כוסית" שבדרך כלל הפוכה מהתדמית שאלו רוצים לשדר.

מה נשאר לאזרח רגיל לעשות להגנה עצמית?

אתה שואל ברצינות?

לפחות חצי מהמגיבים אמרו מה כן צריך לעשות...

1. לא להכנס למצב בעייתי.

2. מזהה מצב בעייתי? ברח.

3. לא הספקת לברוח? מקווה שלמדת איזושהיא תורת לחימה.

והתוספת שלי :

במצבים קשים כשיש מס' תוקפים, הדבר הכי טוב הוא לתפוס את הראשון שמתקרב אליך, לנטרל אותו ולהשתמש בו כמגן אישי. זה עובד בוודאות.

פורסם

א. ממליץ על גז פלפל. קטן, נוח לשימוש ומאוד אפקטיבי.

ב. כמו שבדרך כלל ממליצים פה על קורס נהיגה מתקדמת אמליץ לך על כמה שיעורים בקרב מגע, תופתעה לשמוע כמה נקודות תורפה יש לנו וכמה קל לשתמש בהם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אצלי תמיד מסתובב בתא מטען מחבט בייסבול ככה, שאם עוצר אותי שוטר אני אומר לו שאני משחק בייסבול ולא יכול להגיד לי כלום כך את זה לתשומת לבך.

לגבי סכינים אני יודע מחברים שלי שזה לא נגמר טוב בדרך כלל אבל שאתה בשעת סכנה לא יעזור גם, אם יהיה עליך 2 סכינים במקרה הטוב תדקור אחד? השאר יעלו עליך ויגמרו אותך ככה שלא תמיד הסכין עוזרת.

סתם שתדע היום כבר עברו את שלב הסכינים ואנשים מסתובבים, עם אקדחים ככה שמראש לא כדאי להיכנס לסיטואציות שאתה לא יכול לברוח מהם אחר כך אלא פשוט להתעלם או להתרחק מהמקום ואת זה אני אומר לך מכל הלב.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

• תוכן חדש...